Arama sonuçlarınız

1. sungurbey

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Doktor Bey Bu kadarı bile büyük gelişme.Her ne kadar Özel amaçlı otomobil gibi yeni bir sınıf doğmuş olsa da eminim ki bundan sonrasında da sizin gibi mücadele azmi ve gücü olan dostlar devamını getirerek bu işin bir standarda oturmasını sağlayacaklardır. Bu anlattığınız süreç ve parçaları...

2. sungurbey

Doltor Bey sizi tebrik ediyorum.Karavan dünyasının Babayiğiti oldunuz.Bravo azmin ve mücadelenin zaferi ! Şimdi sizden istirhamımız bu süreçte hangi mühendislik&proje ekibinden hizmet aldınız.TSE bölge olarak hangi il ve TÜV gibi tüm süreci özetle bizlerle paylaşmanız. Tabiki birde aracın son...
  3. sungurbey

Merhaba Dostlar, Yılan hikayesine dönen bu konuda Panelvan dan/Minübüsten dönüşüm konusunda "miş" li rivayetler dışında somut iki veriye rastladım onlarca sayfa forum ve dış kaynak taramasında .Birincisi Sahibinden de uzunca süre ilanda kalan Manisalı Hakan Bey in Müthiş Sprinteri ki kendisi...

4. sungurbey

Dr.Bey arada kaçırmış olabilirim ilave tadilat yaparak mı ruhsata başvurdunuz?Yoksa ilk başvuru mu bu ?Ve tabiki altın soru Koltuk sayısı kaç olacak ruhsatta 3 +1 görecek miyiz? Bu arada Viya karavanın Mayıstan sonra bütün motokaravanlarımız 2+2 olacak şeklindeki reklamı ile ilgili bigisi olan...
  5. sungurbey

Karavan Sigorta Ve Kasko Fiyatları

Değerli dostlar merhaba.Bir merakımı gidermek adına sormak isterim.Artık tavan pirim uygulaması nedeni ile zorunlu trafik sigortasında karşılaşılan fiyatlar can yaksada, standart bir aralığa oturdu gibi.Peki KASKO yaptıran dostumuz var mıdır ?Bu konuda sağlıklı bilgisi olan dostlar...

6. sungurbey

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Erol Bey Merhaba, çalışmaları büyük bir keyif merakla izlemekte idim.Ellerinize sağlık gayette güzel gidiyordu.Uzun sayılabilecek bir süredir yayın girmediniz.Umarım bir aksilik yoktur.Başta sağlık olmak üzere her şey yolundadır.Bu arada müsait olabilrseniz özelden iletişim bilgilerimi...

7. sungurbey

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Merhabalar,Emeğe saygımı iletiyor, bu güzel çalışmayı bir gün kendi karavanı yapma hayali kuran benim gibi amatörlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Sizin projeniz,birbirinin çok benzeri olan standartları ve beklenti çıtasını bir kaç tık yukarılara taşımış oldu.Vizyonunuz bu anlamda değer...
  8. sungurbey

Sayın Doktor63, Açıklamalarınız ile,adeta şehir efsanesine dönmüş bir konuya "dur" demiş oldunuz.Bu yönü ile foruma değer kattınız kanımca.Teşekkür ederim. Bu işi praktikte becerenler olduğunu daha önce malum sitede satılan bir kaç camper" da şahit olmuştum. 4+1 ruhsata tescili...
  9. sungurbey

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Değerli wankel,dilerim tez vakitte Kandıralı ile vuslata erersiniz.Çok değerli,el emeği ce göz nurunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Finali sabırsızlıka bekliyorum.Bu arada ,malum kurlar ve konjönktüre dayalı olarak maliyetler hepimizi ürkütür oldu.En güncel bilgiler sizdedir,lütfen...

10. sungurbey

Igo 2016 Ülke Haritaları

Bir şey daha sormak isterim.Hartaların güncelleme tarihleri nedir? Konu başlığındaki gibi 2016 hartaları mıdır yoksa güncellendiler mi? Merakımı yenmek adına sorarım.

11. sungurbey

Igo 2016 Ülke Haritaları

Üstad Merhaba, Benimde Almanya,Hollanda ve Belçika Haritalarına ihtiyacım var.Yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim.Saygılar.
  12. sungurbey

Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi bir değişiklik yapıldı

Sevgili dostlar merhaba, T.C. hıdutları için geçerli tölerans ağırlık bilgileri için teşekkürler.Peki Avrupa turu için dikkat edilmesi gereken max.ağırlık kuralları nelerdir?Deneyimli üstadlarımızın bilgilerini alabilir miyiz?Saygılarımla

13. sungurbey

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Değerli üstadlar, forumda yeniyim karavan virüsü fena bulaştı emekliliğe 2 adım kala.Ancak forumda bir şeyler okuyupta bilgimi görgümü artırayım derken ,maalesef bazı durumlarda olay iyice karışıyor.Salt bu sayfada dahi iki farklı sonuç var.Yukarıda genç bir kardeşimiz tadilat projesi çizen...
  14. sungurbey

Hangi Psa

Selam dostla ,Ducato 17 M3 bakınıyorum düşük km.hırpalanmamış.Ancak 2013—2014 Model yıllarında 2.3 ,120 Beygirden başka motor seçeneği göremiyorum.Bu yıllarda tek motor hacminde mi çıktı bu makinalar. Ve ternatifi yoksa el mahkum bu 120 likleri mi almak zorundayız.Bu motor dolu bir camper için...
  15. sungurbey

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak Bey Affola ...Sürç-ü lisan hali ile bir başka camper ci arkadaşımızın ismi ile hitap etmişim size.Mazur görün lütfen içimi saran karavan heyacanı ile kısa sürede çok yazı okumaya çalışınca böylesi bir kısa devre oluştu.Ancak baştan sona bir çırpıda okuduğum ilk yazı dizisi sizinkisi idi...

16. sungurbey

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Gökhan Bey Merhaba,,konun başlığı üzerinden 5 yılı aşkın süre geçmiş olmasina karşın ,keyifle okudum bir pazarımi ayirarak.Birazda kıskançlıkla tabiki.50 sine merdiven dayamış birisi olarak sizin gençliğin enerjisi ile Motor üzerinde yaptıklarınızı yapamasamda, Efsane ile yaptığınız kısmı...
  17. sungurbey

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan Bey ,Buda benim ilk forum mesajım.Öncelikle alınterinizi,emeğinizi verdiğiniz aracınızı keyif içerisinde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Konu başlığını baştan sona okudum.Sizin dışınızda gene bir İzmir li Sayın Avkt.Gökhan Beyi de okumuştum.O işin başında vakitsizlikten pes ederek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR