Arama sonuçlarınız

1. sungurbey

2010 Iveco Daily 35c15 17m³ Karavan Dönüşümü

Üstad Merhaba,Bende kendi karavan projem için arkadan itiş alternatifleri arasından bu aracı da düşünüyorum.Ancak kime sorsam 3.0 Motorun yakıtından ötürü uzak durmamı söylüyorlar. Sanıırım birde küçük motor alternatifi varmış bu kasalarda . Sizin fiili yakıt ölçme şansınız mutlaka...

2. sungurbey

Muslum Bey,Karavanınız biteli bayağı zaman geçmiş.Umarım keyifli geziler ve kampar yapma...

Muslum Bey,Karavanınız biteli bayağı zaman geçmiş.Umarım keyifli geziler ve kampar yapma olanağınız olmuştur. Bende benzer bir broje için bu aracı düşünüyorum.Ancak 3.0 Motor ve bu motorun yakıtı konusunda sosyal medyada dolaşan bilgiler beni tedirgin ediyor.En sağlıjkı bilgiyi sizden...
  3. sungurbey

Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

Konu bsşlığına sıkı bir "hort" yaptırmak adın sorsam; Ey sevgili dostlar, son dönemlerde gümrükten camper/Alkoven tarzı Karavan alanımız oldu mu?Yada alanı tanıyanımız var mı ? Bakalım cevap gelecek mi? Şimdiden herkese sevgi ve saygılar

4. sungurbey

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Evet Erdeman, bu mümkün 9 adet yolcu sayısını (8+1)geçmediği sürece otomobil yazan örnekler var.Hatta seri üretimle otomobil okarak piyasaya çıkmış olanlarda var.Bildiğim Renault master,Fiat Scudo,Pejo Expert gibi örnekler.Keza Avrupadan gümrük yolu ile gelen Bir çok camper da aynı şekilde...
  5. sungurbey

Sayın erdeman, sizni ruhsatınızda M1 ,Özel Amaçlı (otomobil) mi dir? Yoksa M1 özel amaçlı (Motokaravan) mıdır.? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sungurbey

Nise Mühendislik Dolphin e bağlı çalışıyor.Seri tadilat belgesi dolphin adına,re'sen kullanmıyor sizi Dolphin karavana yönlendiriyorlar.Detay için bakınız 16 ocak 2020 tarihli posta

7. sungurbey

15 M3 Psa Yapılı Camper Da 4.yatak Çözüm Önerileri

Sayın üstadlarım, uzun süredir dönüşüm yapmak için 17 M3 PSA araç bakınıyorum.Ancak bu iş maalesef bir çok dost gibi beni de sabır taşımı çatlatma noktasına getirdi.Bu konuda ayrı bir tartışma konusu.Bizi beş yaşa mahkum eden yıkılası köhnemiş bürokrasinin ördüğü duvarlar,birilerine rant kapısı...
  8. sungurbey

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhaba Hakan Bey,Özelden tel yazdım.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.Saygılar.
  9. sungurbey

Igo 2016 Ülke Haritaları

Üstad Merhaba, Linkler ölü, rica etsem Susui arabistan güncel ve TÜRKİYE Günceli tekrar yayınlar msınız.Destekelr için şimdiden çok teşekkürler.

10. sungurbey

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan Bey tekrar Methaba,Karavanınızın imalatının son aşamalarında takibe almış ve bir çırpıda okumyştum post ları. .Nereden baksanız 2 yılı aşkın zaman geçti üzerinden. Emeklilik planlarımdaki revizeler nedeni ile henüz emekli olabildim.Hatta şu an biraz toparlanabilmek adına sizin memlekette...

11. sungurbey

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Tunç Bey,konu açılalı 3 yıl gibi geçmiş.2018 de okumuştum şimdi tekrar okudum sibaştan .Ki sizin ki gibi not aldığım tekrardan okuyup notlar çıkartacağım bir kaç hikaye daha olacak. Öncelikle bilgi paylaşımı için teşekkürler.Güzel ce keyifli günler dilerim karavananınızla. Bende 17 M3...
  12. sungurbey

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Merhaba dostlar, 2014 Peugeot Boxer 150 Bg motorlar, Ford Puma ,Euro5 midir. Ve 2014 iveco motorlu Ducato 130 Bg.ile yakıt tüketimi açısından fark ne boyuttadır. Arada 20 Bg lik dişe dokunur bir güç farkı görünüyor. Yakıt darkı bu güçle izah edikebilir boyutta mı. Pratik drneyimi olan...

13. sungurbey

Tip onay belgesi aracın fabrika çıkışı ,açık kasadan kapalıya,kapalıdan açığa dönüşüm,şasi uzatma kısaltma gibi istidap haddi,yolcu sayısı,yük taşıma kapasitesi v.s.alanlarında değişiklik içeren değişiklikler için ilgili bakanlıktan yetki belgesi alınması gerekiyor.Onun dışında her makine...
  14. sungurbey

Makprom Sakarya ile görüştünüz mü? O firma Sally ve Erba karavanın proje mühendislik bürosu aynı zamanda.Onlarda yoksa açıkçası yoktur tahminimce başkasında.Saygılar SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sungurbey

Simbonun Karavanı

Sayın erdeman, iyi iş çıkartmışsınız,istediğinizi elde etmişsiniz ne mutlu size.Ellerinize ,emeklerinize sağlık,güle güle,kazasız,belasız keyifli günlerde kullanmanızı dilerim. Bende Ankara' da ikamet ediyorum ve şu sıralar araç arayışı içerisindeyim.Yetişkin 2 çocuklu 4 kişilik aileyiz,benzer...

16. sungurbey

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

Sayın DEZEL Proje hususunda hangi firma ile çalıştınız Mümkünse ilgili kişi ve iletişim bilgisi paylaşır mısınız.
  17. sungurbey

Proje 5K + Koltuk,skelet 1,5K Toplam 6,5K verdiler. Viya dışarıya iş yapmıyor diye yayınlandı yakın zamanda forumda o nedenle aramadım. Adapazarı Makprom la temasa geçtim, onlar daha makul ve esnaf karakterli arkadaşlar.Ancak PSA için ruhsattaki araç tip no.sunu görüp ellerindeki onay belgesi...
  18. sungurbey

Mükerrer silindi

19. sungurbey

Cümleten Merhabalar, 17 M3 PSA 3+1 projelendirme için bugün Nise Mühendislik firmasını aradım, doğal olarak lisans sahibi olan Dolphin karavana yönlendirdiler. Dolphin karavana,Ankara da olduğumu ve İzmir ulaşım sıkıntısı nedeni ile nasıl yardımcı olabileceklerini ve fiyatı sordum. Adamlar...
  20. sungurbey

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Sayın HSYNSRM,Haziran ayındaki ilk bildirim sonrası gelen başkangıç resimleri ile konuyu askıya almışssınız sanki. Umarım projede aksilik olmamış ve tamamlamışssınızdır.Ya da spriterla keyifli turlara dalıp,forumu ihmal etmişte olabilirsiniz.umarım böyledir... Malumunuz Sprinter dönüşüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR