Arama sonuçlarınız

1. M

satılık vitara acilinden

Ynt: satılık vitara acilinden http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-samanliktan-cikarttik-78224188/detay/

2. M

dürüst satıcıya denk gelemedim

Ynt: dürüst satıcıya denk gelemedim efendim 97 model aracdan beklentiniz nedir bilemiyorum ama aracımda illaki boya olucaktır sıfır arac satmıyoruz ben herzaman aracımın arkasındayım orada yazdıklarımdan baska bir sey warsa aracımı bedava vericem söz aracımda degişen yoktur tavanında boya...
  3. M

dürüst satıcıya denk gelemedim

Ynt: dürüst satıcıya denk gelemedim yasaksehir nickli abim izmirdeki arac sanırım benim aracımdan bahsetiyorsun aracı ben ilanı koydum ve aracımı degiştirmek maksatlı otokente bi galericiye gittim sanırım o arada siz tekrar aradınız aracınıza bakmaya geliyorum die satılmiştı anlasmıstık...

4. M

satılık vitara acilinden

merhaba arkadaslar sizi uzun zamandır forumdan takip ediorum büyüklerimin bana bıraktıgı v6 vitaram war kulanılmadı desem yeridir ilan koydum sahibinden.com a ückagıtcı galericinin biri aradı aracı takas istedi o sırada bi forumdan sanırım bi arkadas aramiştı araca bakmaya geliyorum die satıldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri