Arama sonuçlarınız

1. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

ne kadar iyi niyetlisin , https://www.birgun.net/haber/salda-golu-nde-tasinan-kum-degil-huntit-minerali-hidromagnezit-silikozis-hastaligina-yol-acabilir-298137

2. highoutput

Kedi Ve Köpek Mamalarında Üyelere Özel Indirim Fırsatı

fiyatlar uçmuş , indirimle dahi cazip değil :(
  3. highoutput

Ssangyong Kyron Aldım.......

Para kaybettikçe tecrübe artiyor :)

4. highoutput

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Öncelikle geçmiş olsun , arkalara kartal amortisörü takabilirsiniz , yaylar konusunda Ahmet usta sizden çikan yaylarin biraz uzununu hurdalardan cikma olarak bulabilir , maliyet dusuk bir sekilde yukeltmeyi bu sekilde saglayabilirsiniz , airbag korna tusunu da cikarip hurdacilari dolasip muadili...
  5. highoutput

geçmiş olsun , öncelikle , sizin usta sanırım usta değil. hem aracın içine etmiş hemde utanmadan 1800 tl işçilik almış. bu nasıl bir yüzsüzlük anlamadım. dizel araçlarda enjektörlerin temizlenmesi için temizleyici katkı malzemesine gerek yok , otobanda belli sürelerde yüksek devirde...

6. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

b Bilinç düzeyi çok yüksek yeni nesilin geleceğini umut ediyorum.

7. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

Bildiğiniz üzere , Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi bu sabah silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı , erken saatlerde okuduğum bu haber , ilk önce Salda gölü ile alakalı olabileceği konusunda paylaşımlar yapıldı , bende olay netleşmeden burada paylaşmak istemedim. Az önce baktığımda...
  8. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

maalesef betonlar dökülüp yandaşlara işletmesi verilecek bu gerçeği hepimiz biliyoruz.
  9. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

maalesef geri dönemez , ilk iş binlerce yılda oluşan beyaz kumlar kamyonlarla bilinmeyen yerlere taşındı , nasıl geri dönecek ?

10. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

Bu açıklama ilede olayın üstü kapatılmıştır.

11. highoutput

Salda Gölü Katli̇ami

Ülkemizde sayılı kalan doğal güzelliklerinden Salda gölü Toki marifetiyle Korona günleri fırsat bulunupkatledilmeye başladı Oradan çalınan kumlar acaba kimin yazlığına götürülüyor ? Ben böyle zihniyetin içine tüküreyim...
  12. highoutput

Tamamen katılıyorum , nedense insanlar motor yagini bakim zamani geldiginde degistiriyor fakat nedense otm şanzıman , diff yağı degistirmek aklina gelmiyor , birde otm vites araclarda sadece D ve P konumlari kullaniliyor Evet haklisiniz bakimlar ve kullanim hatalari sebebi ile bu hatalar...

13. highoutput

@erek.65 arkadaşımızın mussoda da mercedes şanzıman var fakat bazılarında sorun yaşanıyor , mercedes şanzıman demek sıfır sorun değil , ben de korando da mercedes şanzıman parçaladım :) arkadaş bu açıdan sormuş , ben genel olarak şanzıman sorunu duymadım kyronda ama siz kullanıcısınız...
  14. highoutput

nazar mı değdi ne ?
  15. highoutput

rica ederim , bana göre performans açısından en mantıklısı 2.9 TD , yakıt ortalama 10-12 litre arası , motor sorunsuz kolay kolay bozulmaz , bu araçlarda tek dikkat etmeniz gerek konu otm şanzıman sorunları manuel vites bulunursa bence daha makbul , parça konusunda motor dışında sorunlar...

16. highoutput

KORANDO KJ ülkemizde sayılı adette var ve ben şimdiye kadar 1 tane 2.3 benzinli birkaç tane 2.3 dizel gördüm , bu sebeple bulmanız kolay değil artı ülkemizde sınırlı sayıda olduğu ve kullanıcılarında forumlarda bilgi paylaşmadığı için net bilgiler yok. 2.3 motorlar benzinli ve dizel . mercedes...
  17. highoutput

hoş geldiniz , hayırlısı olsun , güncel bilgi paylaşımı ve yardımlaşma fb sayfamızda , korando kj & musso turk
  18. highoutput

İnciraltı Kent Ormanı Karavanlar Hakkında

Ülke çapında parklar mesire yerleri kullanima kapatildiği icin olsa gerek , şu an herkes biseyler yapiyor ama kimse ne yaptigini bilmiyor gibi

19. highoutput

Tersine Göç

haklısınız yaşamayı düşündüğüz bölgede kiralık ev tutup keşif yapmanız gerekli. 3 sene önce ben yaptım evimi Seferihisar a taşıdım , fakat bırakın köyleri , köylere yakın kuş uçmaz kervan geçmez dağ başında arazi fiyatları dudak uçutuyor. Ben İzmirdeyim Çeşme Seferihisar Dikili 45 dk mesafede...
  20. highoutput

İnciraltı Kent Ormanı Karavanlar Hakkında

Salgın tedbirleri doğrultusunda İzmir İnciralti kent ormanı kapatılmış ve bütün karavanlar kaldırılacakmış bilginize.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri