Arama sonuçlarınız

1. highoutput

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

bla bla bla ... https://www.trthaber.com/m/?news=doviz-kurundaki-sert-dusus-otomotiv-fiyatlarina-yansiyor&news_id=637806&category_id=7

2. highoutput

akaryakıt fiyatı 1 dolara eşitlenmek zorunda , dolar çok hızlı tırmandığı için geride kaldi , eğer dolar 13 bandinda tutulacaksa yakinda motorin ve benzin 13 civarı olacaktır. yeni model faizsiz faiz günü kurtarma piyasanın gazını alma gibi görünüyor , yükü hazineye değil merkez bankasına...
  3. highoutput

faizi düşürdüler fiyatlar yükseldi , dövizi düşürdüler fiyatlar düşmedi , şeytan bunun neresinde ?

4. highoutput

dolar 13 civarı iken aldığım x bir ürünün kilosu 13 tl den 16 tl ye çıkmıştı , bu sabah dolar 18 den 12 ye düştü aldığım x ürün kilosu düşmedi 18 tl ye çıktı !!! (3 ay önce kilosu 7 tl idi bu arada )
  5. highoutput

0 arabalarda fiyatlar güncelleniyor , kafalar karışık , bakalım fiyatlar inecek mi ? yoksa döviz fiyatlarının tavan olduğu yerden hesaplar devam mı edecek ?

6. highoutput

liman bölgelerinden duyumlarıma göre büyük yağ firmaları dolar kuru sebebi ile yurt dışından ayçiçek yağı ithalatını durdurdu , umarım ülkemizde yeterli stok vardır , bilgilerinize.

7. highoutput

üstadım tüm 3 harfli marketler asgari ücret açıklanacağı günün sabahı etiketlere %50 iyileştirme !!! yaptılar , hepsinde temel gıda maddeleri kuruşuna kadar aynı , sordum dıj güjler dediler.
  8. highoutput

komorlar ekonomi kurulu konuyu ele almış . acı reçete olmasa bari ,
  9. highoutput

''Komorlar Cumhurbaşkanı Assoumani: Biz daima Türkiye’nin yanında olacağız.'' gece gece içimi rahatlatan haber , ptesi sabah piyasalar rahatlar .

10. highoutput

saat 15:00 te evden çıkarken eıro 18,45 civarıydı 16:00 da döndüm 19,13 euro borsa çakıldı ( 1 saat içinde )

11. highoutput

bişi deniyorlar ...
  12. highoutput

yıl 2019 ...geldi 2022 bu arada ; Avrupa da da market rafları boş , benzin kuyrukları arttı , bizi teğet geçti şükür selamlar sevgiler...

13. highoutput

twitter gündem #ikincielaraba
  14. highoutput

Bu arada İzmir'de yaşadığımız deprem dolayısı ile hayatını kaybedenler bizlere derin ve tarifsiz üzüntü versede yaralı kurtulanlar ve enkazlardan sağ olarak çıkanlar bizlere umut veriyor , şu saatlerde son enkazda ( rızabey apt ) kalan son 2 kişi için ümitlendik , heyecanla bekliyoruz umarım sağ...
  15. highoutput

hayırlısı olsun sizin araçta 500k olmuştur sizin adınıza sevindim ,, sizlere bereketli günler ...

16. highoutput

covid-19 pandemi ve ardından gelen tüm eksi politik ekonomik gelişmeleri öngörebilecek kadar Nostradamus değilim maalesef !
  17. highoutput

Bayramda Kiralık Bir Karavanla Ege'de Bir Koyda Sokağa Çıkma Yasağını Geçirmek

bu sıkıcı günlerde güzel fikir , umarım karavan bulursunuz .
  18. highoutput

Ssangyong Kyron Aldım.......

kyron önler torsiyon değil mi ?

19. highoutput

GRDAND VİTARA 2.6 V6 BASKI BALATA SONRASI GELEN SES

Debriyaj ayarı , tornacıda yapilir . Ama benim tahminim sizin şanzıman yağı tamamlanmadan takıldı , oncesinde olmayan ses debriyaj isleminden hemen sonra olması buna isaret ediyor , tavsiyem baska bir ustaya oncelikle şanzıman yağınızı kontrol ettirin.
  20. highoutput

GRDAND VİTARA 2.6 V6 BASKI BALATA SONRASI GELEN SES

sayın @seretliko öncelikle bu işlemleri kime yaptırdıysanız o usta ! ya tekrar götürüp şikayetlerinizi bildirin. ben 2 ihtimal görüyorum , 1- baskı balata ayar yapılmadan takıldı. 2- değişim esnasında şanzımanda eksilen yağı tamamlamadılar. şanzımanda yağ yok denecek kadar az. selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri