Arama sonuçlarınız

1. highoutput

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

3 ay önce bütün araçlar hesaplı ve kabul edilebilir düzeyde idi , şu an 2. el piyasası saçma sapan vaziyette çok zor.

2. highoutput

haklısın uzun zamandır bende bu kadar aktif olamamıştım , dostlar ile olmak güzel ve keyifli :) :) :)
  3. highoutput

Bu arada konuyu açan üye gitti , başlık başa kaldı :) :) :)

4. highoutput

@klorr merhaba , 20 k bütçe ile offroad a hazır samurai bulunabilirmi şu anki piyasada ?
  5. highoutput

sayın @mauvais arkadaşıma tamamen katılıyorum.Ayarıca dar bütçe ile binilecek araç offroad gezisinde hem kendinize hem katılanlara risk yaratır.

6. highoutput

Suzuki̇ Grand Vi̇tara 2.0 Jlx-al Almayi Düşünüyorum Yorumlari̇ni̇z Lütfen:))

Rica ederim , araçla ilgili tecrübesi olan arkadaşlarında yorumları ile fayda sağlayacağını düşünüyorum. Selamlar

7. highoutput

Sitesine baktım 4x4 araçlar ile ilgili bir hizmetlerini göremedim , boya , kasa iç dış expertizi bunlara yaptırabilirsiniz fakat ( motor yeni yapılıyormuş dediğiniz gibi ona bir şey diyemem ) şanzıman , arazi şanzımanı , diferansiyel , ön ve alt takımların durumunu bölgenizde japon araçlara...
  8. highoutput

Tüv De Araç Yükseltme Yüzünden Kalan Araçlar

Dediğim gibi bu sebeple vizede takılan offroadcu arkadaşım yok , bide böyle konular açıp eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirtmemek lazım :):)
  9. highoutput

Güvendiğiniz expere değil 4x4 araçlara bakan expere götürmeniz gerekli , çünkü normal experlerde 2 çekiş sistemine göre dinamometre bakılabilir , sanırım TÜV lerde 4x4 çekiş sistemine göre dinamometre var.

10. highoutput

Sn. @Betulakın , Aşağıdaki linkteki konuyu lütfen okuyun , Nivadan Samu ya geçen bir arakadaş tarafından açılmış ve bilhassa size faydası olacak değerli bilgiler içeriyor. Sorularınızın cevapları burada. Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

11. highoutput

Size aracı satın almadan bir usta bulmanızı tavsiye ederken , bu usta araç alım sürecinde size yardımcı olacaktır.( bölgenizde muhakkak Lada tamircisi vardır genelikle Bulgar göçmeni ustalar bu işte oldukça iyidir.) Offroad araçlarını normal binek araç gibi düşünmeyin normal binek araçlardan...
  12. highoutput

-Şu anki bütçenizle masrafsız araç almanız imkansız.(Hoşunuza gitmesede bu gerçek ) -Bir süre kuzeninizle beraber etkinliklere katılın.Tecrübenizi arttırın. -Yok illaki alıcam diyorsanız mutlaka size en yakın sanayiden bu araçlardan anlayan bir mekanikçi bir elektrikçi güvenilir işi bilen...

13. highoutput

Ssangyong Kyron Aldım.......

Ssangyong iyidir , güle güle kullanın, çamurunuz eksik olmasın.
  14. highoutput

Tüv De Araç Yükseltme Yüzünden Kalan Araçlar

son 5 yılda Takoz ile yükselttiğim üç araçla vizeye girdim cherooke xj , korando kj , subaru forester yükseltmeyle ilgili hiç bir sorun yaşamadım , bunların hepsi ruhsatta M1G yani arazi aracı olarak yazılıydı , çevremdeki offrodcu arkadaşlardan da hiç duymadım , yeni bir uygulama mı acaba ?
  15. highoutput

Mekanın Cennet Olsun Güzel İnsan !

Video: https://youtu.be/TJUG2I71h4o

16. highoutput

Aşık Veysel Şatıroğlu Doğum Günü

Aşık Veysel Şatıroğlu , iyi ki doğdun iyiki bizimlesin... Video: https://youtu.be/t64yH04XWs8
  17. highoutput

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Van a selamlar sevgiler... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. highoutput

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

değerli dostlar hep tekirdağ dan misafirim gelirdi bilirsiniz , bu akşam karşı yaka !!! dan misafir ağırlıyoruz , hemde denize döktüğümüz günün yıldönümünde :) selamlar saygılar... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. highoutput

Garip Ve Güçlü 2019

asla yalnız değilsiniz hocam , selamlar saygılar... HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. highoutput

Tuncel Kurtiz Muhteşem Yorum Orson Welles

Video: https://youtu.be/XPC7La-244E HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri