Arama sonuçlarınız

1. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Aynen öyle. Direksiyon amortisörü. Birçok parçadan olabiliyor. Bir check list var bununla ilgili. Benimki bundan. Bildiğin çalışmıyordu amortisör. Olmaz diyen arkadaşa selam olsun. Tecrübe edince insan neyin ne olduğunu öğreniyor.

2. uslsy

Evet arkadaşlar gelelim yükseltme konusuna! Aracı, @Erem abinin hediyesi olan (Buradan da teşekkürlerimi tekrar sunarım kendisine.) 2inch lik get (takoz) ile yükselttik. Yükseltme malzemesi için herhangi bir ücret ödemedim bu sebeple. İşçilik olarak 300lira ödeme yaptım ilk etapta. Herşey...
  3. uslsy

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Sevilmez miii.

4. uslsy

Aracı satın aldığım ilk haftadaki ve şimdiki halini gösterir, neredeyse aynı açıdan çekilmiş fotolarını buldum. Bir öncesi - sonrası yapalım dedim. :smiley: Bu arada aracı Get ile 2 inch yükselttik. Onunla ilgili sonra anlatacaklarım var... ;) ÖNCESİ: SONRASI:
  5. uslsy

Teşekkürler hocam. Büyükleri de vardı aldığım yerde. Fakat bunlar nedense daha hoşuma gitti. Alternatif olarak ilerde değiştirirsem bir büyüğünü deneyeceğim. :)

6. uslsy

Teşekkürler Ali abi. @Erem abi sağ olsun onun katkısı büyük. :smiley: Görüşmek dileği ile...

7. uslsy

Benim kafadansın. Dönüp dolaşıp bu araca yapışmamın en büyük sebeplerinden biri tüp konusu. Dizel olması beni huzurlu kılıyor. Tüp sanki her an patlayacak gibi geliyor bana. Bir de benzinlikte gaz alıyorlarken şamandıralarından mı ne bir ses gelio. Resmen bir yere saklanasım geliyor.
  8. uslsy

Haftasonu geldi. Pazar günü yağmurlu olmazsa silip uygulayayım tekrar o şekilde.
  9. uslsy

Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

Al aşağıdaki linkteki konuyu baştan sona oku. Neler olabilir öğren. 2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

10. uslsy

Teşekkürler... :smiley:

11. uslsy

Kaptan da sen de beğenmediniz. o_O
  12. uslsy

Yaklaşık iki ay önce geri giderken saçma bir şekilde sol arkamdaki arabayı görmeyip, adamların sağ ön kapısından girmek sureti ile bir kaza yaptım. Onların kapıyı benim trafik yaptırdı. Fakat benim sol stop ve tampona gelen hasarı yaptırmak da bana düştü. Önceleri stop baktım ama çıkmaları bile...

13. uslsy

Evet.Beni de ince olması cezbetmişti. Ellerinde 1 tane daha olması lazım. Bir konuşun bakalım.
  14. uslsy

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Muharremle, Ahmet abiye selam. Muharremin keyfi yerinde motoru seve seve yerleştiriyor.
  15. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var... Üstteki linkte bulunan anlatımımdan tüm bilgilere ulaşabilirsin. Selamımı da ilet lütfen gidersen. Elektrik ve elektrik aksesuarları ile ilgili her konuda hızlı ve kalıcı çözüme ulaştırırlar.

16. uslsy

Benzinli istemiyorsun dimi kaptan. 3.7ler güzel aslında. 2.8 crdler pek sevilmiyor diye kulağımda birkaç söz yer etmiş. Yanlış bilgi de olabilir tabi. Doğrulatmak lazım bir bilene. Mesela @KLL hocama.
  17. uslsy

Affetme. Senin elinde kral olur, padişah olur. Tabiki bir TD5'in devasal yapısı yok ama keyifli araçlar. 2.7 de iyi gider sana. Baştan yaratırsın valla.
  18. uslsy

Estağfurullah kaptan. Teşekkür ederim yorumun için. Bir düşüneyim üzerine.

19. uslsy

Hocam, bir müsaitliğinde fikir vermesi acisindan link atabilirmisin.
  20. uslsy

İçimdeki WJ aşkı bambaşka...

İçimdeki WJ aşkı bambaşka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr