Arama sonuçlarınız

1. uslsy

(satılık) 2002 2.7 Crd

Arkadaşlar çok sevdiğim @Erem abi minnoş arabasını satma kararı aldı. Araç şahane durumda. Bakımlı, üzerinde 5cm yükseltme var. Yepyeni Kumho A/T Lastikler ve tepedeki ışıkları ile süper gözüküyor. Temiz ve boyasız 2.7 CRD arayanlara tavsiye ederim. İlan link aşağıda ilgilenenlere duyurulur...

2. uslsy

2006 Wh

Şu işlem için kaç para isteyecekler çok merak ediyorum.
  3. uslsy

Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

10LT mi. Muhteşem rakam.

4. uslsy

Yükseltilmiş Wk Sahibi Var Mı Aramızda

Hocam tamam kızdırdık heralde. :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
  5. uslsy

Kale Mi Kada Mı?

Soğutmada bakır candır.

6. uslsy

Evet simdi profil fotodan gordum. Onun çamurluklari kestirmeyecekmisin. Çamurluk lastigin ustune geliyor. Arazide kesebilir lastigi.

7. uslsy

Fotoğraftaki Parça İsimleri Nedir ?

Üstteki şanzıman yağını doldurduğumuz boru ve onun kapağı. Alttaki de turboya bağlı. Açılıp kapanmasını sağlıyor oradaki klepenin.
  8. uslsy

Ben geçen hafta 1 tane HMC de gördüm lacivert.
  9. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler dilerim.

10. uslsy

Sorma geçen ben söktüm deride bir işlem yapmak için. Bir tane büyük soket var deli etti beni sökene kadar.

11. uslsy

Dikkat bu post 2$ lık keyif içerir... Arkadaşlar ülkemizde 50tl olan ve çoğu kişide stokta olmayan bir arka silecek kapağı sorunum vardı. Aliexpressten buldum, 2 haftada geldi. Araba sanki bi 50beygir arttı gibi ne dersiniz. :D Ürün linki: US $1.91 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı Başlı...
  12. uslsy

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Maşallah. Nazar boncuğu iliştirmeyi unutma bir kenarına. Çok güzel oldu. Hayallerinde ne varsa hepsini keyifle yaşaman temennisiyle...

13. uslsy

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Maşallah. Bu hobi. Bütçe doğrultusunda yapilan masraflar keyiflo geri dönüşler yapar. Bittiginde çok güzel olacak.
  14. uslsy

Hahah.. Valla öyle oldu Kerem. Parça parça bir sürü şe yaptırmışım. Hepsini bir anda yazamadım. :D
  15. uslsy

Karlı bir kış gününden gelsin. Daha anlatacak çok şey var. Aralarda nefes olsun. :)

16. uslsy

1- Evet görüyoruz. 2- Aynı şeyi söyledim ben de. 3- Stepneye vurmuş. 4- Taksiyi at arabasına stepne taksaniz ve ona carptirsaniz taksi ayni hasaro alir. 5- Bu araç amerikan değil. 6- Stepneye vurunca alttan deforme etmiş stepne kılıfını orayı duzeltin. 7- anlaşılmayan konular varsa 1e geri dönün.
  17. uslsy

Hocam güzel şeyler yazmışsınız ama foto ile alakasını anlayamadim. Bu taksi ayni şekilde at arabasına da çarpsa aynı hasar olurdu. Arkada stepne var ve araç yüksek .Taksi frene basınca altına girmiş bu birincisi. İkinci olarak da amerikan araçları sağdan direksiyon olmaz. Onlar ingiliz tipi...

18. uslsy

Evet, değişince süper oldu. Heavy duty bir ürün taktım. Sorun yaşanmaz muhtemelen tekrar. Yağ konusunda ben bir yükseklik vs fark etmedim.
  19. uslsy

Hayır. Bunu öneriyor ustalar, daha verimli olduğunu söylüyorlar bu yaştaki bir araç için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri