Arama sonuçlarınız

1. atilla1968

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

haklısınız galiba tekrar amerikana döneceğim.iyi bir 4.7 bulmaya çalışacağım artık.p38 in zemini çok oynak geldi bana çünkü birde büyük araçta ilk tercih olmamalı anladığım kadarı ile arazi araçlarında biraz bişeyler öğrendikten sonra belki alınır teşekkürler
  2. atilla1968

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

3,1 için çoğunluk aynı kanaatte zaten teşekkürler.şu an için tek araç olacak o zamanda geriye fiyat durumundan dolayı 4.7 kalıyor.p38 i eler isek.2.7 benim için biraz pahalı kalıyor çünkü.

3. atilla1968

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Oncelikle bilgiler icin tesekkurler.daha onceki mesajlarima bakarsaniz 3.1 yada 4.7 gc icin yola ciktim ama fiyatlarda istedigim araligi bulamadim bu arada p38 gozume carpti.temizlik asamasinda p38 ler daha iyi gibi geldi amerikanlar cok hirpalanmis duruyor halen bulsam yine amerikanlar derim...
  4. atilla1968

VALLA 4-500 km lerde olup lpg ile kullanılanları var aliminyum motor olduğu için lpg li alınacak ise silindir contalarına falan iyice baktırın dedi bazı arkadaşlar. yakıt ve vergi olarakta 4.0 lar iyi gibi geliyor ama dediğim gibi hiç bilmediğim bir gurup.yıllardır alfa romeo kullanıyorum büyük...

5. atilla1968

Bu Arac Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz P38

merhaba p38 ci arkadaşlarıma bir sorum var.sizler piyasayı benden önce bilip takip etme avantajına sahipsiniz.beykozda bir tane ilan var 4.0 çok güzel görünüyor ve sahibinin yazdıklarına görede bakımlı aracı tanıyan varmı linki aşağıda veriyorum şimdiden teşekkürler. 1998 Land Rover Range Rover...

6. atilla1968

merhaba p38 ci arkadaşlarıma bir sorum var.sizler piyasayı benden önce bilip takip etme avantajına sahipsiniz.beykozda bir tane ilan var 4.0 çok güzel görünüyor ve sahibinin yazdıklarına görede bakımlı aracı tanıyan varmı linki aşağıda veriyorum şimdiden teşekkürler. 1998 Land Rover Range Rover...
  7. atilla1968

8. atilla1968

merhaba fmssss araca baktırabildinizmi bende mmerak ettim 4.0 birtanede beykozda var ciddi ciddi düşünüyorum

9. atilla1968

merhaba benimde kafamı p38 lerin 4.0 ları karıştırmıyor değil.bugün baktım baya alınık fiyatlar var.25-30 arası değişiyor.sadece gösterişi biraz beni rahatsız ediyor acaba bakım ve gider durumları nedir araştırmaya başlıyorum bu gün en kötü evin önüne parketmem dikkat çekmesin diye işyerinde de...

10. atilla1968

yeşil olan p38 en az 6 aydır ilanda bende gördüm.ağır arazi yapmış gibi, duruyor araç. iyi baktırın niyetiniz varsa derim.ama tabiiki 4.7 çok daha iyi duruyor sadece yapıldı denen masrafları kontrol etmek lazım doğrumu.
  11. atilla1968

238561596 ilan numarası bu galiba ben gördüm bu gün sahibindende

12. atilla1968

bu arada antalyadayım dediğiniz için birşey soracağım.istanbulda satılık 07 avv 07 diye bir araç var sizinki ile aynı renk tanırmısınız acaba 3.1
  13. atilla1968

2003 yılından beri alfaya biniyorum ondan önce brodwayim vardı inanın ondan daha masrafsız alfalar.ama her markada olduğu gibi çok oynanmamış kurcalanmamışını bulursan tadından yenmez inanın.allah kısmet ederde jeep alırsam birtane küçük alfa mito isterim yanına.eşim ve oğluma iyi olur.
  14. atilla1968

aynı fikirdeyim.okadar mühendis amerikada uğraşsın didinsin tasarlasın test yapsın.bizim usta görünümlü çıraklar sonuçta çıkan malzemeyi beğenmesin.türkiyede olur heralde.alıcam da alıcam kim ne derse desin vallahi.bir test sürüşü yaptım geçen yıl 156 bin km de bir araçtı.amasyadan gelme...

15. atilla1968

vallahi üstadım çok açıklayıcı ve ikna edici olmuş.zaten dünden hevesli olan biri olarak en sonunda dedim ya alıcam.şansıma şimdi de araba yok ilanlarda malum tam sezonu.yaz başı gibi heralde piyasaya düşer yine sabredip bekliyeceğim artık ama bu arada bulursamda dediğiniz gibi paraya kıyıp iyi...
  16. atilla1968

ah bu servisler ya ustalıkları sorunlu ya uğraşmak istemiyorlar.koskoca amerikan firması jeep yapıyor ve bu sorunlu motoru koyuyor test etmeden de piyasaya sürüyor dene gör gibi türk usulü iş yapıyor.inanasım gelmiyor içimden.hala bakıcam 3.1. ya boyumun ölçüsünü alıcam yada efsaneyi sona...
  17. atilla1968

sevinirim birde arızası nedir diye zahmet olmazsa öğrenebilirseniz iyi olur.beykoz tarafında vardı bir tane o mu acaba diyede merak ettim şimdi teşekkürler

18. atilla1968

birde 1999-2000 kasaları 4 ileri viteslimi acaba
  19. atilla1968

Anadolu yakasında oturuyorum bostancıdaki servislere birtane 3.1 götürecektim baktırmaya 3 serviste aman abi gelme 5.2 al daha iyi dedi çok bozuldum valla.sizin araç çok diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin.ısrarla aramaya devam edeceğim ama servis nasıl bulucam o sorun işte:) siz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri