Arama sonuçlarınız

1. atilla1968

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Acil yardima dolayisi ile bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var aracima takas olarak 90 binde 2000 model 3.2 frontera onerdiler.nasil bir aractir bilen taniyan arkadaslardan destek bekliyorum

2. atilla1968

muayenesini yaptıramıyormuşsunuz.tüm borcun bir miktarını yatırmanız gerekiyormuş dedi şu anki sahibi. birde mahkeme sürüyor sonuçlandığında haciz kararı çıkarsa aracı gördüğü yerde yeddiemin otoparkına çekiyorlar ve hiçbir hak iddia edemiyorsunuz çünkü sahipliğiniz yok
  3. atilla1968

evet aynen öyle.aradım sahibini sonra icra dosyalarına baktım beyoğlu vergi dairesi,sgk borcu gibi süren davaları var 6 adet.ama araç tarfikten çekilmemiş hayret

4. atilla1968

vardır bir hikayesi mutlaka.ya vergi borcu vardır hacizli falandır.sitede bir p38 var 55 binlira borçtan hacizli satışı verilemez kaydı var sahibi o şekilde vermeye çalışıyor.25 bine 4.0 2000 model hemde cillop valla
  5. atilla1968

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Hadi bakalim hayirlisi insallah bencede yapili almaktansa araziye cikacaksan orjinql alip yapmak daha iyi gibi geliyor malum yapilinin basindan neler gectigini bilemeyiz degilmi

6. atilla1968

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

TEŞEKKÜRLER üstadım.başkan jeep var bostancı sanayi sitesinde .babadan jeep ci ve kendi forum siteleri offroad kulubü falan var.benim alfa servisimin bitşiği ve arkadaşı.3,1 i,de bana o alma sakın 5.2 al daha iyi dedi.ona güveniyorum artık.detaylı bir chek up yaparız getir sorun yok...

7. atilla1968

P38

P38
  8. atilla1968

Tesekkur ederim ustad zaten kesinlikle once servisine goturmeden hayatta almam 15 yilda 5 alfaromeo iyide tanirim ama mutlaka servisime gostermeden almadim p38 ide daha detayli baktirirm icime sinmedimi almam size aslinda sunu sormam lazim amortisor yay takilmis arac cok kotubir his verirmi...
  9. atilla1968

tabiiki karadağ arkadaşımın resimlerini de gönderdiği 1999 model motora sahip olanı bulsam daha iyi ama heyhat imkanlar elvermiyor

10. atilla1968

bende arazi hiç olmayacak tamamen şehir içi kullancağım.heybetli bir sürüş keyfi olmalı trafikte.bide yaş kemale eriyor hız yapmak istemiyorum artık.o araç zaten amortisörlü.körük falan kalmamıştır.bakalım kendiminkini bir vereyimde antalya yollarını bir görelim

11. atilla1968

merhaba arkadaşlar şu p38 işi iyice beni tahrik ediyor.çok gösterişli bekledikçe makinayı benimsemeye başlıyorum.sayın karadağ amerikandan başla diye çok sağlıklı bir fikir veriyor ama sanki yavrusu gibi kalıyor p38 in ve saf ellenmemişini bulmak çok zormuş.antalyada birtane p38 autobiyografi...
  12. atilla1968

tekrar herkese merhaba çok acayip birşey geldi aklıma. bana göre tabiiki:) 3.1 gc ye 2,8 crd motor konabilirmi teknik olarak mümkünmüdür bu bilenlerden bilgi bekliyorum

13. atilla1968

aslında baya da heveslenmiştim o araca ama vaz geçirdi forumdaki arkadaşlar tabiiki iyi niyetli olarak başedemem diye düşünmeleri mantıklı ilk arazi aracım olacak çünkü
  14. atilla1968

benden duymuş olmayın bana 27 250 son olur dedi sahibi takası kabul etmedi. makul bir bey bence aracı beğenirseniz anlaşılabilecek bir beyefendi iki kez görüştüm. ben biraz o araca acemi kalıyorum sanki daha uzman işi bir marka
  15. atilla1968

Bir aslanda ben buldummu tamamdir. Simdilik fiyatlar biraz sismis yazi bekliycem artik

16. atilla1968

Galiba 4,7 yi bulana kadar bekleyeceğim haklısınız yürüme maliyeti ve parça servis ulaşılabilirliği daha sorunsuz fikri ağır basmaya başladı sanki
  17. atilla1968

4.7 arıyorum

4.7 arıyorum
  18. atilla1968

tabii bu benim görüşüm sakın kia cı arkadaşlar alınmasın herkesin 4x4 beklentinsi farklıdır ve görüşlere saygı duyulmalıdır diyorum

19. atilla1968

tamam sarfiyatta teknololijede yeni ama bi 4.7 nin ne görüntüsünü nee sesini tutmuyor geçen hafta 2005 e baktım bide indim 4.7 yi sürdüm başka bir dünya jeep varsa alternatif,gerisi çok zor gibi geliyor
  20. atilla1968

evet baktımda 2005 ve sonrası olmalı deniyor kilit dif falan o seneden sonra konmuş çünki. öncekilerin arkası baya kayıyormuş çizgisinden diyorlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri