Arama sonuçlarınız

1. U

Discovery Almak İstiyorum

Ynt: Discovery Almak İstiyorum Merhaba arkadaşlar; Öncelikle ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. sahibinden.com'dan baktığımız ve temiz sandığımız araç tahmin ettiğimiz gibi çıkmadı. Buna alternatif olarak bildiğim ve yukarıda özelliklerini yazdığım 98 model v8i daha bakımlı ve...

2. U

Ynt: Discovery Almak İstiyorum Tekrar Merhaba... Bir de aşağıda özellikleri olan var alternatif olarak. Fotografları yok şu ana ama ben aracı gördüm, land servisine değil ancak bir servise gösterdim. Kaportasında ufak çizikler dışında temiz. Ancak motorunda ufak bir üfleme oluşmuş. Bu da aracın...
  3. U

Ynt: Discovery Almak İstiyorum Merhaba Reha Bey; İlginiz için teşekkür ediyorum. istanbul'da yaşıyorum ve çoğunlukla burada kullanacağım. Yılda bir kaç kez de köyüme gidiyorum ve dağ yollarında küçük araçların altı fazla hırpalanıyor. Ama almak istememdeki asıl neden, -aslında nedenini ben de...

4. U

Merhaba arkadaşlar... Ben yeni üyeyim. Bir süredir uygun bir Discovery arıyordum ancak koşullarıma uygun olanı bulamadım. Şu anda bana uygun olduğunu sandığım birini buldum ancak deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Aşağıdaki linkten bakıp yardımcı olursanız sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri