Arama sonuçlarınız

1. mmom

Defender 110 Hakkında Birkaç Soru

Ynt: Defender 110 Hakkında Birkaç Soru mrb cüneyt bey; ben bu aracı almak için tam altı ay ugraştım sonunda aldım. mke nin üç yerde hurda santralleri var bunlar .1.kırıkkale,2.izmit,3.aliağa bunların içinden ise izmetteki tesiste saglam araçlar var. kırıkkale deki araçların bir çogu dogu da...

2. mmom

Defender Lastik Havası ?..

Ynt: Defender Lastik Havası ?.. arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim beni büyük bir yanlıştan döndürdünüz.. iyi çalışmalar..
  3. mmom

Araç İthali

Ynt: Araç İthali mrb arkadaşlar; bende mke den çıkma defender 110 aldım şu anda kayseride araç bunu trafige çıkarmak için ugraşıyorum. TSE den trafige uygunluk belgesi çıkartırmam gerekiyormuş. burdaki TSE nin elindede o örnekten yokmuş acaba örneğini bana mail atabilirmi,siniz. çöok acil...

4. mmom

Defender Lastik Havası ?..

Ynt: Defender Lastik Havası ?.. mrb arkadaşlar bende mke den çıkma landrover 110 defender aldım araç su anda restore ediliyor aklıma lastiklerel ilgili bir şey takıldı. bana dedilerki bu araçlar virajlara bıraz hızlı girince takla atıyor bunun için lastiklerin çapını küçüt diye tavsiyede...
  5. mmom

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) mrb arkadaşlar; osman mıhçıokur mak. müh. kayseride mühendislik projeleri üzerine şirketim var, bende bu arabanın tutkunuyum daha yeni aldım aracı. içinde yatıp kalkıyorum o kadar hastası oldum arabanın acemisi oldugum için bu site bana gelişim aşamasında bana...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri