Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

Death Wobble Sorunu

yağmurda test etme hocam allah muhafaza dw yaşayan bilir hayvan gibi titriyor araç hiçbir şekilde zaptedemiyorsun. dw'dan çıkmanın tek yolu hızını azaltmak. zaten başladığı an panikle kızaklıyorsun freni. o sırada arkanda bir araç varsa güm :) hele bir de ıslak zeminde olacakları düşünemiyorum :)

2. DEŞİFRE

4.0 Kare Kasaya Mercedes Om617 Motoru Takmak İstiyorum

evet örneği varmış: Video: https://youtu.be/NueHGz1Glew yine de; sebebi neydi ki sorusunu sormaktan kendimi alıkoyamıyorum :)
  3. DEŞİFRE

4.0 Kare Kasaya Mercedes Om617 Motoru Takmak İstiyorum

daha önce yapılmış bir örneği var mı? yoksa macera aramaya da gerek yok bence :) ayrıca; vazgeç bu sevdadan yıpranırsın :D

4. DEŞİFRE

35 Lastik Aracımı Zorlar Mı

dodik olmadan spacer geçmiyor mu muayneden? yada offsetli jantlar?
  5. DEŞİFRE

Hangi Cherokeeyi Tercih Etmeliyim

ikisinden de bir cacık olmaz. bu arabalara bu paraları verenin aklına şaşarım.

6. DEŞİFRE

2002 4.7 Otomatik Şanzıman Kaç Vites ?

sonuncusuna buçuk deniyor. ufak bir rahatlama oluyor araçta. tam bir vites denemez.

7. DEŞİFRE

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

woow yaşar'ın araba. hayırlı olsun. temiz araçtır, kullanmışlığım vardır :)
  8. DEŞİFRE

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

bir haftalık araştırmayla jeep alırsan (ki bu jeep zj yada wj) büyük hata edersin. geçen bir arkadaşım sordu bana senin araçtan bulabilir misin temiz diye. dedim paranı hazırla, sonra bana 1 yıl müddet ver :) anca bulurum :)
  9. DEŞİFRE

2003 Cherokee Kj 3.7 Hakkında Birkaç Sorum Var

1) drb cihazı ile o seçenekler ayalanabilir (yetkili serviste yaptırırsın. aracın kitapçığı varsa, bu seçeneklerin neler olduğu detaylı şekilde yazar)

10. DEŞİFRE

Flanş Takarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

emin olmamakla birlikte flanş işini görür gibime geliyor. emin olmak için ustanın elinde varsa eski bir flanş (ki bu tip araçlarla ilgilenen bir ustaysa kesin vardır) bir takıp deneyin derim. büyük ihtimalle sorun çözülür. çözülürse sökersin, daha sonra gidip yenisini alırsın istersen.

11. DEŞİFRE

Aşiri Derece Ti̇treme Grand Cherokee

benimkiler de kaynaklı. eskisi yerine tam oturmadığı zaman kaynak yapılıyor. yalnız sert bir çukura girersen kaynaklar kopabilir. her yağ değişiminde kontrol ettir derim.
  12. DEŞİFRE

Aşiri Derece Ti̇treme Grand Cherokee

kesinlikle death wobble. yakın zamanda nüksedebilir..

13. DEŞİFRE

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

baba o lastikler ne öyle? fotoda bir oynama yoksa eğer o kadar ince lastik olmaz zj'ye. bir de konuya hakim değilim (tüm mesajları okumadım) ama galeri kelimesi geçen son mesajı ve bir öcneki sayfadaki döşeme resmine binaen konuşuyorum; bu araç kesinlikle bitik. km de en az 500-600k. umarım...
  14. DEŞİFRE

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

3.sanayi atıf usta'ya gidebilirsin (mert oto) Mert Oto İzmir – Amerikan Jeep Servisi

15. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

kargosu ne tuttu bunların?
  16. DEŞİFRE

2019 Tüvtürk Maceraları

çok para ya ben 500'e yaptırmıştım. aslında sen yaparsın onu nette resimleri videoları var. çok zor bişey değil senin için. havasını da drb ile alman şart değil. manuel de alabilirsin. tabi bir kişi daha lazım bu işlem için :) ışık yanmıyorsa muaynede sorun çıkacağını sanmıyorum. hatta yansa...

17. DEŞİFRE

Ankara'da Off-road Etkinliği Aranıyor

jeep ve sanayi kelimeleri aynı cümle içinde o kadar çok geçiyor ki, yakında google'a "sanayi" yazdığınızda "bunu mu demek istediniz: jeep" yazacak :D
  18. DEŞİFRE

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

hocam bu kodunu yazdığın ürünle, resmini koyduğun ürün bir değil? şimdi bunların hangisi wk, hangisi wh: 68078768AB 56029527AA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri