Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

Grand Cherokee Zj Hakkında

şu tabloyu atayım sana kafanda daha iyi canlanır: https://i.hizliresim.com/QPrbAy.jpg

2. DEŞİFRE

şu tabloyu atayım sana kafanda daha iyi canlanır:
  3. DEŞİFRE

şu tabloyu atayım sana kafanda daha iyi canlanır:

4. DEŞİFRE

@macellaio hocam, şimdi gördüğüm kadarıyla çok fazla seyahat ediyorsun ama aşırı yükseltilmiş (7 inç ve üzeri, 35+ lastik) araçlarla uzun yolda da pek konfor olmaz yalnız. hele bir de mt lastik filan takarsan seste yapar. ben olsam bu kadar şehirlerarası yolculuk yapıyorsam, 3,5 kitli wj'lere...
  5. DEŞİFRE

eski sahibi pro dediğim arkadaş bu: Yükseltme Kiti Alacaklar-yaptıracaklar-bakanlar Sorunlar Tecrübeler 12 inç yükseltme var.

6. DEŞİFRE

şöyle söyleyim 7 inçlik full bir kit 20 binden başlıyor, 35 bin liraya kadar çıkıyor. sadece kitle bitmiyor, difransiyele de girmen gerekiyor, ön takıma girmen gerekiyor, şafta girmen gerekiyor, daha bunun lastikleri var, vinci var, demir tamponları var, sisleri var, tavan sepeti var, stepnesi...

7. DEŞİFRE

yok estafurullah anladım demek isteidğini. cevap tabi ki 60-70'lik bir jeep :smiley: ama işte o jeep 60-70 eder mi onu anlamak çok zor bişey. baya profesyonel olmak lazım. resimlere bakıp ederini anlamak zor. mesela linkini veridğin araç hakkında hiç detaylı bilgi verilmemiş. yükseltme kaç inç...
  8. DEŞİFRE

hocam donanımlı araç demek arazide anası ağlamış araç demektir :smiley: yani hem donanımlı olsun, hem 1 lira masraf çıkarmasın tek kelimeyle imkansız. bırak donanımı, stock bile olsa, sürekli düzenli bakımı yapılan bir araç bile olsa, yine de yaşı itibariyle sürekli masraf çıkarır. hele bir de...
  9. DEŞİFRE

2011 Yeni Kasa Grand Cherokee Overland Nasıldır Arkadaşlar Kronik Sorunları Varmıdır Motoru Nasıldır

sade offroadsa xj 4.0 > zj 5.2 > wj 4.7 wk doldurmaya kalkarsan maliyet yok yüksek olur. bir de sürekli arazide bir yerleri kırılacağı için, yürütmesi sıkıntı olur. parçaları çok pahalı çünkü (xj,zj ve wj'ye göre)

10. DEŞİFRE

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

bende editleyim bari google'da index almasın adamın nummarası:D

11. DEŞİFRE

Xj Ve Zj 2 Arac Arasında Kaldım, Lutfen Yardım Edin.

kime gönderdin? bana gelmedi? öbür arkadaşa gönderdiysen o pek giremiyor foruma. bana gönder ben ekleyim.
  12. DEŞİFRE

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

son yazanları ekledim. mevcut 122 oldu.

13. DEŞİFRE

tel no gönder bana
  14. DEŞİFRE

siteyi bilmem de bizim grupta çok var: Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]
  15. DEŞİFRE

kendin doldurmaya kalkarsan daha zararlı çıkarsın. 7 inç kit olmuş 35 bin lira :) ayrıca hem yüksek araç olsun, hem de offroad yapmamış olsun demekte ne bileyim samanlıkta iğne aramak gibi bişey :)

16. DEŞİFRE

xj ile çok oynanmış. ha belki arazi için faydalı olabilecek opsiyonlar eklenmiş ama ağır offroad yapmıycam diyorsan gerek yok bence riske girmeye. zj'nin fiyat uygun gibi. yine de bir görmek lazım. detaylı incelemek lazım. ancak zj için paylaştığın endişelerin, bu yaştaki her araç için geçerli...
  17. DEŞİFRE

2006 Gc Koltuk Derisi Yenileme

işçilik ve uygulama iyi. malzeme pek tatmin etmedi. yani orjinali kadar parlak bir deri değil. fakat diğer fiyat istediğim yerler de aynı deriyi göstermişti.
  18. DEŞİFRE

3. sanayide yaptırdım dükkan ismini hatırlamıyorum. birkaç yerden fiyat almıştım. en uygun fiyatı bunlar vermişti. gelecek olursan öğrenirim neresi olduğunu. (kartı olucaktı sanırım)

19. DEŞİFRE

ön arka komple hakiki deri yaptırırsan 10 bini bulur :) birkaç döşemeciye gidip fiyat alabilirsin. ben sadece ön 2 koltuğu 4 bine yaptırmıştım 2 sene önce.
  20. DEŞİFRE

Gc 2006 Bagaj Havuzu

demirgroup var ankara'da: Alsancak mahallesi 2166 cadde no 16/A Etimesgut Ankara Ankara m.me/demirgroupautomotive Ara 0555 617 06 16 tr'de bulamazsan yurtdışından alabilrisin. genelde daha hesaplı olur. quadrecte var: Quadratec Ultimate All Weather Rear Cargo Liner for 05-10 Jeep Grand...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri