Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

Ön Iç Kapı Açma Kolları

evet aynı. soru-cevap kısmında yazılmış.

2. DEŞİFRE

Jeep Cherokee 3.7

ne yapabiliriz hocam? tam kendini ifade edememişsin sanırım :) muavis çok güzel açıklamış. çıkmanın ne durumda olduğuna bakmak lazım. aradaki farka bakmak lazım. hepsinden önce tam olarak neye ihtiyacın var onu tespit etmen lazım? aks mı, ayna mahruti mi, pul mu nedir tam olarak ihtiyaç? bence...
  3. DEŞİFRE

94 Grand Cherokee Zj 4.0 Farkı

ne yapılcağına bağlı. tork konvertörü 1500-2000 civarına yaptırılır. yağlar da 1000-1500 arası tutar. bunun dışında balatalar dişliler filan da gidikse 5 bini fazlasıyla geçer. ama dediğiniz kadar temizse bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. bence riske girmeye değer :)

4. DEŞİFRE

yalnız o np242 dediğin arazi şanzımanı oluyor. o mu yapıldı, ana şanzıman mı yapıldı? ana şanzıman yapıldıysa al bence. ama ana şanzıman yapılmadıysa ve daha önce hiç işlem görmediyse ve hor kullanıldıysa (yağına filan dikkat edilmediyse) sende patlayabilir. zira zj'lerin motoru ne kadar...
  5. DEŞİFRE

ayrıca ruhatta ne yazıyor bilmiyorum ama 3990 cc filan yazıyorsa vergisi de çok avantajlı. 5.2'lere göre bir alt dilimden ödersiniz. yani indirimli haliyle yıllık 1476 tl.

6. DEŞİFRE

yakıt konusunda 5.2'lere göre daha avantajlı. 4x2 ile bakımlı bir 4.0 çok az yakar. yani çok az dediğimde şehir içi 50 krş'un altına düşmez tabi :) ama bakımsız bir 5.2 şehir içinde 1 lirayı fazlasıyla geçer. araç çok temiz kendim şahidim diyıorsan al. ama sonuçta yaşı itibariyle illa ki masraf...

7. DEŞİFRE

Yardım!cherokee 3.7 Liberty Km Sayacı Sorunu

uzun zamandır sende mi bu araç, yeni mi aldın? yeni aldıysan senden önceki sahibi oynamış olabilir.
  8. DEŞİFRE

2012 Grand Cherokee Stop Etme Sorunu

hata kodu yok mu? istanbul'daysan jeep garage'a git bir makinaya bağlasınlar bakalım.
  9. DEŞİFRE

Sunucu Problemi

merhaba, gezenbilir'in ciddi bir sunucu problemi var gördüğüm kadarıyla. günde 10 sefer tıklasam 8'inde yanıt vermiyor. son 1 aydır devam ediyor bu problem. gördüğüm kadarıyla sitenin sahibi de hiç ilgilenmiyor siteyle. eğer vakti olmadığı için ilgilenemiyorsa ve satmayı düşünüyorsa ilgili kişi...

10. DEŞİFRE

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

tel no?

11. DEŞİFRE

Zj 5.9 Ön Kaput Üstü Izgaralar

2Li Siyah Kaput Üstü Havalandırma birebir aynısı değil ama idare eder gene :)
  12. DEŞİFRE

Zj 5.9 Ön Kaput Üstü Izgaralar

yapıştırma filan arıyorsan n11'de filan olması laızm.

13. DEŞİFRE

Eğimölçer / Klinometre / Clinometer Kullanan Var Mı?

app var onun için. https://play.google.com/store/apps/details?id=offroadclinometer.avge bunu kullandım daha önce. gayet güzel iş görüyor.
  14. DEŞİFRE

Yurt Dışından Posta Ile Alınan Malların Gümrük Vergi̇si̇

0.1 centlik bir ürün dahi alsan, vergi 15 tl sabit ücret :)
  15. DEŞİFRE

Grand Cherokee Zj Hakkında

95'inki bu sanırım.

16. DEŞİFRE

sigorta kutusunu soruyorsan sağ alt köşede (kapı içinde). sigortanın yerini soruyorsan, en alt en köşedeki sigorta (köşe dediğim aracın önü) gerçi senin 95 model farklı olabilir. ama kapakta iç kısımda şeması olması lazım.
  17. DEŞİFRE

temizliği oluyor mu bilmiyorum açıkçası. benim bildiğim değiştiriliyor. ama bu egzoscuya gidersen test etme ikkamı da bulursun. hem gerekirse kat iptal edersin, düz boru taktırırsın, ses daha gür çıkar :)
  18. DEŞİFRE

kata baktınız mı? tıkalı olabilir belki.

19. DEŞİFRE

Orvisin farkı??

orvis hakkında çok yanlış bilgiler var bu sitede. öncelikle 277 beygir falan değildir. kesinlikle palavra. 5.2'lerin tamamında mopar 318 cid motor vardır max 220 beygir güç üretir. standart limited'den 1 ya da 2 inç yüksek falan değildir. şanzıman, diferansiyel farklı değildir. ben size...
  20. DEŞİFRE

site hata veridği için gitmedi zannettim 3 kere attım kusurbakamyın. silme seçeneği de olmadığı için silemiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri