Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

5.2 V8 Hakkında Detaylı Bilgi

hocam forumda milyon tane başlık var. zaten araştırma da yapmışsın. onun dışında spesifik bir sorun varsa yanıtlamaya çalışalım?

2. DEŞİFRE

5.2 Zj Cruise Işığı Yanıyor Fakat Hızı Ayarlayamıyorum

vakum hattını kontrol et. akünün altındaki hortum çıkmış olabilir.
  3. DEŞİFRE

97 Grand Cherokee 5.2 Revizeler & Oneriler

ayrıca VIN numarasından da sorgulayıp detaylı dökümlere ulaşabilirsin. VIN Decoder - Jeep Cherokee Forum VIN Decoder

4. DEŞİFRE

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

benim zamanımda tugay komutanının makam aracıydı (tuğgeneral) (2011-2012)
  5. DEŞİFRE

rock daha hesaplı summit'e göre. (özellikle de kargo ücretleri). yalnız bu sıralar ürün gelir mi gelmez mi bilemiyorum. kargo uçakları çalışıyor ama üreticinin olduğu yerde karantina varsa sıkıntı olabilir. benim çin'den aldığım ürünlerin çoğu gelmedi son birkaç aydır. amerika'dan uzun zamandır...

6. DEŞİFRE

Grand Cherokee 5.9

@Hussein

7. DEŞİFRE

97 Zj İç Aydınlatma Ve Tepe Yol Bilgisayarı Sorunu

kapakta şeması vardır. yoksa da tek tek denersin artık :) ama en alt sıradan başla. alt sıralardaydı diye hatırlıyorum
  8. DEŞİFRE

çok uzun yazmışın sıra sıra gidelim: 1) Kat'a yakın olan oksijen sensörümüz hata veriyor. Genel olarak diğer otomobillerimde de Bosch tercih ediyorum ve 5.2 için de Bosch kullanmalı mıyım, tam parça numarası hakkında yardımcı olabilir misiniz? sözünü ettiğin hata (p0130 grubu) genelde lpg'den...
  9. DEŞİFRE

97 Zj İç Aydınlatma Ve Tepe Yol Bilgisayarı Sorunu

sigorta kutusu sağ alt köşede (yolcu tarafı ayak içinde) ikincisi soruyu bilemiyorum. beyinsel bir problem olabilir.

10. DEŞİFRE

Grand Cherokee 5.9

dolu istiyorsan bir arkadaşım var. 7 + 35 zj. çok büyük geliyor ona daha ufak bişey almak için satmak istiyor. bir sorayım forum üyeliği vardı sanırım.

11. DEŞİFRE

Grand Cherokee 5.9

uzun zamandır ilanda. bir arkadaş bakmıştı bu araca. tam olarak nedir hatırlamıyorum ama sıkıntılı bir araçtı diye hatırlıyorum.
  12. DEŞİFRE

1997 Model Jeep Grand Cherokee 5.2l Yenileme

gruba yazmıştım buraya da yazayım: şimdi izleme fırsatı bulabildim. 45k nereye harcamış çok merak ediyorum. yaptığı işlemlerin aynısını, hatta kat be kat fazlasını bende yaptım. döşemelere 4k verdim. boyaya 6k verdim. hadi lpg'de olsun 5k, eder 15k. 15k nere, 45k nere? ayrıca senelerdir yatan...

13. DEŞİFRE

Kale Mi Kada Mı?

yok volkan hocanın da dediği gibi orjinali 90 derece. ha sen istersen 80 derece de takabilirsin. 80 c takarsan 80 derecede açar. fark bu :)
  14. DEŞİFRE

2004 Jeep Cherokee 2,8 Crd Hidrojen Katkılı Yakıt Sarfiyatı Hakk.

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :) ama sanayi işi bişeyse pek sıcak bakmam. hep şöyle düşünürüm: kardeşim dünya otomotiv endüstrisinde milyarlarca dolar dönüyor. ar-ge çalışmalarına milyarlarca dolar yatırıyorlar. en iyi mühendisleri çalıştırıyorlar. bu endüstrinin devlerinin...
  15. DEŞİFRE

İlandaki 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Araç Nasıldır?

2.7'lerin temizini bulursan başın ağrımaz. ama işte temizini bulmak mesele :smiley: servis bakımlıysa, yapılan tüm bakımların değişien tüm parçaların kaydı varsa alınabilir bir araç. hele bir de turbo enjektör olayı yeni yapıldıysa (ama iyi bir yerde garantili yapıldıysa) uzun yıllar sorunsuz...

16. DEŞİFRE

Kale Mi Kada Mı?

210 demek istediniz sanırım :) zira 120 f yaklaşık 50 c dereceye tekabül ediyor. hararetin birçok nedeni olabilir. iyi bir ustanın bakması lazım. termostat alıcaksan 90 derecelik olanı almanı öneririm. (hard offroad yapmıyor isen). zira fabrika çıkışı zaten 90 derece. ben orjinal kullanma...
  17. DEŞİFRE

Range Rover Sport Şase Numaralari Nerelerde Yazar

rr'ları bilmiyorum ama genelde bütün arabaların camında yazar diye biliyorum. sürücü tarafındaki köşeye iyice bakın yazması lazım. eğer yoksa, kapı içi yada torpido gözünde etiket vardır. o etikette de yazabilir.
  18. DEŞİFRE

Cnr Fuarcılığın Bilet Fırsatçılığı.

ceyda erem'in cnr'ı değil mi bu? :) bence önce; son 20 yılda bunu gibilerin nasıl tekelleşip yol verildiğinin sorgulanması lazım.bu kadın sadece basit bir örnek. daha bunun gibi niceleri var..

19. DEŞİFRE

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

canbus ile aktive edilebilir ya da harici kumanda da alabilirsiniz. bende mesela 2 tane harici kumanda var. birini kol dayamanın altına, diğerini direksiyonun arkasına yapıştırdım. (tamamen kablosuz). (aliexpresste bulabilirsiniz, 10 dolar civarıydı en son)
  20. DEŞİFRE

Satın Alım Tavsiyesi Wh 3.0dizelden Range Rove'e Geçiş

dediğiniz aracı bilmiyorum ama range'in parçaları gc'ye göre bir tık daha pahalı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri