Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

debriyaj dediğin kısmı pek anlayamadım? zj'den bashediyoruz değil mi? bu arada stop da ediyorsa, büyük olaslıkla rölanti motou gitmiştir.

2. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

gaz verince yağ basıncının değişmesi normal ama rölantide beklerken değiştini hiç görmedim. müşür arızalı olabilir. rölanti dalgalanması da genelde rolanti motorundan oluyor bizim araçlarda.
  3. DEŞİFRE

Vergi Indirimi 5.2 Zj

talimat gitmiştir yokuş yapın diye :) devlete para lazım :)

4. DEŞİFRE

Jeep Kj Yedek Parça Servis

+1
  5. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

şu sıralar amazon'a bulaşmayın. pandemiden dolayı kargo fiyatları uçmuş durumda. 20 dolarlık ürüne 70 dolar kargo çıkıyor :)

6. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

yok o dış sıcaklık sensörü. airbag sensörü kare siyah kutu şeklinde. birde şu el freninin arkasında airbag beyni var. bir ihtimal o da arızalanmış olabilir.

7. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

93'lerde tek airbag var. o yüzden solda olabilir bilemiyorum. ama şundan eminim elle ulaşabilceğin bir yerde değil. ön tampon şok emicinin üstünde. yani ön tamponu sökmeden ulaşamazsın.
  8. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

ön tamponun içinde. kablosunda temassızlık vardır, yıkanınca kısa devre yapıyor olabilir
  9. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

vay arkadaş uçmuş piyasa. geçen sene bu zamanlar 80-110 bandındaydı.

10. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

çok iyi expertiz yaptırman lazım hocam. dediğin gibi piyasa çok kötü. neler neler duyuyoruz. bence madem yeni nesil bir araç alacaksınız, full servis bakımlı / kayıtlı araç bakmayı düşünün derim.

11. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

piyasasını bilmiyorum o konuda bir şey diyemem ama yılda 5k yapacaksan fazla üzmez bence. temizini bulursan rutin bakıma gidersin sadece. ama ağır bakım isteyen sorunlu bir wk ise, sana baya masraf çıkartır. parçaları pahalı çünkü. geri çağırmanın süresi yok. istediğin zaman yaptırabilirsin.
  12. DEŞİFRE

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

amfi vardır ya olmaz olur mu hiç. bağlantısını yapamamışlardır. yada ekolayzır ayarlarını biraz kurcalamak gerek. cihaz rootluysa viper4android kur, sesi gör, bol bol hayır hayır duası edersin bana :)

13. DEŞİFRE

Hho-hidrojen Yakıt Destek Kiti Uygulama Sonuçları

hangi araçlarmış onlar? bende senelerdir yollardayım ama %100 hidrojen yakıtlı araç hiç göremedim? :smiley:
  14. DEŞİFRE

5.2 V8 Hakkında Detaylı Bilgi

valla ne dieyim abi gidicen görücen kendin. beğenirsen (hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul'daysan) davut usta yada seco'ya atıcan 200 lira onlar da gelip görücek :) ok derlerse alıcan. yani eğer bu arabaların dilinden anlayan iyi bir amerikancı tanıdığın yoksa, bir ustanın görmesi şart...
  15. DEŞİFRE

bana soruyorsan ilana bakıp araç yorumlamam. ilanda diri gözüken fakat sonradan toplanmış taklalı nice araç gördüm :)

16. DEŞİFRE

yanlış hatırlamıyorsam kaput açık uyarısı bu. kaputtaki switch bozuk olabilir. yalnız galeriden pek araç bakmamanı tavsiye ederim. mümkünse sahibinden bak.
  17. DEŞİFRE

esp yok yalnız zj'lerde. biraz sallamış o arkadaş. vergisi 1000 civarı 6 aylık (ruhsatta farklı bir şey yazmıyorsa)
  18. DEŞİFRE

ya kronik değilde hani, sürekli bir yerleri cortlanır. yaşlı araba sonuçra. zj'nin en genci 22 yaşında. bir de elektronik aksam çok. bir yeri yaptırırsın başka bir yeri bozulur. bitmez derdi. tabi benim gibi kıl insanlar için geçerli bu :smiley: sen sadece yürüsün yeter diyorsan yılda 1 sefer de...

19. DEŞİFRE

heh işte böyle sorarsan daha net yanıt veririm :) şimdi bu jeeplerde sadece 96 model ve üzerinde odb portu var. dolayısıyla drb yada muadili cihazlar bağlanamaz. ama 93-95'ler kontak anahtarını 5 kere aç kapa yaparak da hata kodu alınabilir. fakat yine de 96 ve üzeri tavsiye edilir. hem makyajlı...
  20. DEŞİFRE

hocam spesifik bir şey sorarsan daha net yanıt verebilirim. genel olarak milyonlarca şey söyleyebilirim :) hangi birini anlatayım? :) 3 yıllık aktif 5.2 kullanıcısıyım. yakıt şehir içi lpg 20-30 litre arası değişir. bakımlı diri bir zj bulmak imkansıza yakındır. tanıdık birinden almayacaksan çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri