Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

volkan hoca revize etmişti (birkaç sayfa geride). ama o bile tam istediği gibi olmamıştı diye hatırlıyorum. ki maliyeti çok yüksek bir işlem. bence gerek bu kadar masraf yapmaya. alıştık artık o boşluğa :) bilakis boşluk olmazsa afallarız zaten :D ama alışması da bir mesele :D

2. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

bu yaşıma geldim direksiyonunda boşluk olmayan zj görmedim :D daha dün muhabbetini yaptık. yolda giderken çeyrek tur sağa çeyrek tur sola çevriyorum, araç en ufak bir oynama olmuyor :D standart bir binek araçla yapsan 180 derece dönersin :D
  3. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

zannetmiyorum

4. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

ama illa paraya kıyıp iyi bir şey alıcam diyorsan şunu öneririm: https://www.summitracing.com/parts/mpe-23226 bizim araçlarla çok iyi uyum sağlıyor. amazon'da daha ucuz ama kargoyla daha pahalıya geliyor...
  5. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

pardon pardon benim kafa gitti. bir sn. doğru katalizör alman lazım. benim kafa susturucuya gitti. neyse işte katalizör alabilirsin yada egzoscuda geçici olarak taktırabilirsin. fiyatlarına baktım şimdi çok uçuk fiyatlar var. 2000 bin liranın altında katalizör yok gibi. o yüzden kiralamak daha...

6. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

muaynede katalizöre bakmıyorlar, emisyon değerlerine bakıyorlar. ama katalizör olmadığı için muhtemelen emisyon değerlerin yüksek çıkacaktır. önünde 4 muhtemel senaryo var: 1) bir egzoscuya gidip geçici olarak taktırabilirsin. 2) flowmaster 44 (ya da bir başka model) alıp kalıcı olarak...

7. DEŞİFRE

Grand Cherokee 5.2 V8 1998 Zj Vitese Geçmiyor

en üst vitesi iptal ediyor. deviri yükseltip hızı arttırıyor. yani sollamaya çıktığın zaman filan kullanırsın diye.
  8. DEŞİFRE

arka cam ısıtma düğmesinin yanında. basınca üzerinde yeşil ışık yanıyor
  9. DEŞİFRE

bi kompresyon testi yaptırsan iyi olur. 5.2 motor bu paldır küldür çıkması lazım o yokuşları.

10. DEŞİFRE

benzinde de aynı mı?

11. DEŞİFRE

2.7 Crd Kayseri Ekspertiz Tavsiyesi

520k 2.7 :D işte risk budur :D
  12. DEŞİFRE

iyi de abs takılı kalsa onu hissedersin ki. fren pedalında titreme olur. emin olmak istiyorsan abs fişlerini çek, bir kaç gün öyle kullan. ve 2-3-4'e geçmediğine emin misin? 3-4'e geçmiyor olabilir mi? şundan dolayı soruyorum: vites kolu 2'de yada 1-2'de takılı kalmış olabilir mi acaba? her ne...

13. DEŞİFRE

2003 G.cherokee 2.7 Crd Alarm

alarmı iptal etmekten ziyade, neden çaldığını tespit etmek lazım. kapı kilitlerini, switchlerini kontrol edin. belki basit bir şey de olabilir.
  14. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

ya o biraz da termostata bağlı. şimdi bu yazlık termostat dedikleri 71 derecelik (celcius) termostattan takarsın hiç oraları görmezsin. ama standart termostat 90 derece olanı. ki bende de 90 derece var. klima kapalıyken 90-95 arası seyrediyor. klima açınca (95-105 arası değişiyor) bu hararet...
  15. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

klima açıksa, aracı biraz zorladıysan, bu mevsimde normal.

16. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

üstad önereceğin bir sprey var mı? ben hep balata spreyiyle temizledim bugüne kadar :D
  17. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

ya zaten mopar yazmıyorsa %99 yan sanayidir. bizim araçların parçalarının tamamına yakını mopardır. (far, stop lambaları, hoparlör gibi parçalar hariç) ha kutusunda mopar logosu olduğu halde, çakma ürün çıkar mı diye soruyorsan, hiç ihtimal vermiyorum. çok düşük bir olasılık. duymadım daha önce...
  18. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

şu sıralar pandemiden dolayı sıkıntılı biraz. normal zamanda fedex maksimum 10 günde getiriyordu. diğer kargo firmaları (dhl ex filan) 20-25 günü bile bulabiliyor. ama ona göre de fiyat tarifesi var tabi. mesela fedex çok pahalı ama çok hızlı. 4 günde ist gümrüğe giriş yaptığını biliyorum.

19. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

yabancı olarak genelde rockauto ve amazon kullanıyorum ben. (gerçi amazon şu pandemi başladığından beri sapıttı iyice. 10 dolarlık ürüne 70 dolar kargo ücreti çıkıyor). o yüzden şu sıralar amazon'u pek tavsiye etmem. rockauto'ya alternatif olarak summit'i deneyebilirsiniz. yerli olarak pimtaş...
  20. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

he o mesele. tahmin ettim de pek teknik bilgim yok şanzımanlarla ilgili o yüzden emin olamadım :) yağ eksiltesinden olabilir mi bilemiyorum :( @VolkanGurcan üstad daha iyi bilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri