Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

ankara'yı pek bilmiyorum. sadece akgün aydın'ın çok namını duydum ama o usta ölünce elemanları başka yerlere kaymış galiba. biraz karışık durum. ankara piyasasını bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar.

2. DEŞİFRE

17-18k bu zamanda çok büyük bir para değil. aracın detaylı durumunu bilmiyorum tabiki ama sanki aracı baştan yaratmış gibi bir algı olmasın kafanızda. usta tavsiyesi için lokasyon söylemeniz lazım :)
  3. DEŞİFRE

Jeep Grand Cherokee Zj Şanzıman Sorunu

hocam şanzımanla ilgili bu verdiğin bilgilere dayanarak kimse net bir teşhis koyamaz. ama ustada bir sıkıntı olduğuna yemin edebilirim :) ilk defa gittiğin bir usta şaft, ana şanzıman, arazi şanzımanı hepsi birden değişecek derse, o usta bizde pek olumlu bir intiba bırakmaz :) gerçi şöyle de...

4. DEŞİFRE

2012 Grand Cherokee Stop Etme Sorunu

evet jeep garage'da var.
  5. DEŞİFRE

5.2 Yavru Şanzıman Yardım

sorun arazide değil. ana şanzımanın kalkış balataları bitik.

6. DEŞİFRE

1994 4.0 Grand Cherokee Ekran Ve Ses Problemi

evet büyük olasılıkla ondandır. elini gezdir tavanda nemli bir yer görürsün. ordan yayılır tesisatı ıslatır genelde.

7. DEŞİFRE

1994 4.0 Grand Cherokee Ekran Ve Ses Problemi

gidip geliyorsa korozyon vardır. sunroof'tan su aldıysa tesisat ıslanmış, korozyon olmuştur. vic de ölmüştür büyük olasılıkla.
  8. DEŞİFRE

Cherokee Tavsiye

3.1 harici wjler karavan çekme için iş görür. 3.1'den uzak dur. diğerlerinin iyisi vardı kötüsü vardır. iyice incelemek laızm
  9. DEŞİFRE

Grand Cherooke Kalkışta Tak Tak Sesi Ve Sonrasında Titreme

kalkış balatası büyük ihtimal. titreme de genelde şafttan meydana gelir.

10. DEŞİFRE

Gezi Aracı Alacağım

110k bütçe ile amerikan grubuna bulaşmanı önermem. diğerlerinden de ben anlamıyorum. bilen arkadaşlar yazar.

11. DEŞİFRE

bu tarifin karşılığı XJ :) WK'yı bu şartlardan yürütmesi çok zor. XJ: 1984-2001 Jeep Cherokee (Grand Cherokee değil).
  12. DEŞİFRE

1996-1997 Model Jeep Grad Cherokee 5.2 Almak Istiyorum .

üstadım kısmen katılıyprum ama nette araçları sende biliyorsun, yarısından çoğu çöp :) resimlere bakınca bile anlıyorsun. bir gözü toprağa bakıyor :) evet piyasayı yükseltmek için uçuk kaçık fiyat yazalar da var. 160-170 yazan gördüm. kesinlikle o paraları etmez. ama 100'ün altındakiler de çok...

13. DEŞİFRE

ilki xj (yani grand cherokee değil, cherokee). pek uzmanlık alanım sayılmaz. diğer ikisinin km'leri pek gerçekçi gelmedi. bu yaşta 100k km'de zj bulmak zor. olsa da bu fiyatlara olmaz bence. kimse de satmaz kolay kolay. klasik oluyor artık bunlar yavaş yavaş :) şimdi sen madem kafaya koydun, o...
  14. DEŞİFRE

80k bütçe ile anca bitik araç alırsın hocam. 96-98 zj için min 100k bütçe olmalı ki, bu bile yeterli gelmeyebilir. 120-130 bine alacağın araçta bile 20k masraf çıkabilir. ayrıca kur da yükseldi. eskisi gibi arıza maliyetleri ucuz değil. bir diff pullarını değiştirmeye kalksan totalde 2k masraf...
  15. DEŞİFRE

Grand Cherokee Wj 2004 Dalma Ve Bozuk Yollarda Kötü Sürüş

2 inç'e kadar orjinal amortisör kullanılabilir. 2 inç üzerine özel amortisör tavsiye ediliyor. şöyle bir tablo atayım belki yardımcı olur:

16. DEŞİFRE

Grand Cherokee Wj 2004 Dalma Ve Bozuk Yollarda Kötü Sürüş

lastik havalarını kontrol ettin mi? fazla basılmış olabilir. bunun dışında yükseltme varsa, bu işlem yanlış olabilir. stock halde bu kadar rahatsız ediyorsa, amortisörlerin yayların ömrü dolmuş olabilir.
  17. DEŞİFRE

5.2 5.9 Aranıyor

bir araç var bursa'da. kesinlikle tr'de tek denebilcek tek araç. ama 150'den aşağı vereceğini sanmam. ilgini çekerse vereyim numarasını?
  18. DEŞİFRE

Ankara Da Ilk Bakım

ankara'da gideceğin en son yer HMC olsun. (hayatında ankara'ya hiç gitmemiş biri olarak konuşuyorum. ben duyduysam namını (!), sizin orda çoktan duymuş olmanız gerekirdi) ankara'da en çok tutulan mekan rahmetli akgün amca'nın mekanıdır.

19. DEŞİFRE

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

disk ve balatalara baktırmak lazım. büyük ihtimalle bitmiştir. demir demire sürtüyordur ondan o ses. bu şekilde kullanmak bile çok tehlikeli. en kısa zamanda baktırmanı öneririm.
  20. DEŞİFRE

Arkadan Gelen Ses

şaftta boşluk olabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr