Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Egzosda bir sıkıntı yok. Sıradışı bir şey gözlemlemedim. Crank ve cam sensörlerinin termal hassasiyeti varmış. Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla sıcakta ya da soğukta farklı davranış modelleri sergileyebiliyorlarmış. (Gerçi daha çok sıcakken sorun yaratıyorlarmış). Yine de bir değiştirelim...

2. DEŞİFRE

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

Bu araçlarda yakıtı etkileyen çok fazla faktör var. 1 TL de yakabilir, 1,5 TL de. İkisi de aracın durumuna göre normal kabul edilebilir. Aracın bakımlı mı, değil mi? Yükseltme var mı yok mu? Varsa kaç inç? Lastik kaç? AT mi MT mi? Sensörler ne durumda? LPG ayarların nasıl? AFR ayarı yaptırdın...
  3. DEŞİFRE

Valla üstad hepsini denedim. 2 tane IAC denedik, sonuç aynı. Vakum hatlarını kontrol ettik, hatta eskiyen bir hortumu değiştirdik. (Ki CC de sorunsuz çalışıyor. Vakum kaçağı olsa CC çalışmaz diye düşünüyorum). Evet daha çok frene basınca yapıyor ama sıcakken de yapıyor bunu. OBD ile...

4. DEŞİFRE

İlk çalıştırmada değil de, 1-2 dk sonra başlıyor boğulma. Hele dün akşam soğukken hiç yürütemedim artık. Çektim sağa rölantide ısınmasını bekledim. Yürüdüğüm zaman gaz yemiyor, devamlı stop ediyor. Suyu pek kontrol etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla öyle bariz bir su eksiltme filan yok. Ayda bir...
  5. DEŞİFRE

Eyvallah hocam. MAP'i kontrol ettik hatta başka sensörle denedik aynı. Bujileri 10k önce değiştirdim. Susturucu ve katalizör 1-2 sene önce değişti. Bilemiyorum açıkçası çıkamadım işin içinden. Bu arada bir bilgi aktarayım dipnot olarak: MAP arızası genelde kendini yüksek hızlarda gösterir...

6. DEŞİFRE

LPG'yi yaptırdım. Bugün soğukken test ettim, yine aynı. Hatta LPG'de daha şiddetle sarsılıyor. Demek ki benzin hattında bir sıkıntı yok. Biraz da geç çalışmasından dolayı crank ve cam shaft'tan şüpheleniyorum. Aslında bunların hata kodu vermeleri gerektiğini düşünüyorum ama yabancı forumlarda...

7. DEŞİFRE

Merhaba arkadaşlar birkaç yıllık üyeyim sanırım ilk defa başlık açıyorum :) İçiniden çıkamadığım bir sorunum var. Sabahları aracı çalıştırdığımda 5-10 dakika çok düzensiz çalışıyor. Rölanti dalganıyor. Frene basıyorum araç hızlanıyor (Rölanti yükseliyor). Kırmızıdan kalkarken birden kafa...
  8. DEŞİFRE

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

günde minimum 500 mesaj yazılıyor. oldukça canlı sayılır :) fakat çok kalabalık olduğu için referanssız alım yapılmıyor bir süredir. bu yüzden başlıktaki istekler yanıtsız kalıyor, üzgünüm.
  9. DEŞİFRE

Grand Cherokee 2.7 Crd Alacağım

WJ şanzımanları Mercedes değil, Chrysler 45/545RFE serisidir.

10. DEŞİFRE

1994 4.0 Zj Stop Etme Ve Çalışmama Sorunu.

94'lerde eski tip obd var. ona drb cihazı uymaz. farklı bir cihaz ile bakılabilir ki, o da herkes de olmaz. Onunla uğraşağına kontaktan hata kodu alman daha mantıklı. 5 kere aç kapa yap kontağı, 5.'den sonra km sayacında hata kodları sırasıyla çıkar. 11-55 başlangıç-kapanış onları dikkate alma...

11. DEŞİFRE

1998 5.2 Zj Kumanda

yok american servisinde olur sadece.
  12. DEŞİFRE

1998 5.2 Zj Kumanda

içindeki devre kartı arızalı değilse, drb3 cihazı ile yeniden kodlattırın. sağlamsa çalışır zaten.

13. DEŞİFRE

Jeep 2.7crd Elektri̇k Kaçaği Sorunu

anlattığınızdan anladğım kadarıyla konuşuyorum: eğer kaçak yoksa, akü bitiktir. bence aküyü değiştirin.
  14. DEŞİFRE

94 Grand Cherokee Zj 5.2 V8 Stop Etme Sorunu

sırasıyla iac-tps-map grubunu gözden geçir.
  15. DEŞİFRE

Grand Cherokee Zj Ses Sistemi

@berkehrercan13 tam bir nokta atışı yapıcam: Infinity REF6522IX 6.5"

16. DEŞİFRE

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Abs Işığı

palavra. ustanı değiştir. davut usta'ya git drb'ye bağlasın. ya abs beyni gidiktir ya da sensörlerden biri iptaldir.
  17. DEŞİFRE

orjinal hoparlörler ne durumdadır bilemiyorum. ayrıca sadece hoparlör değil, teybin çıkış desteği filan da önemli. bence sen bir ses sistemi bayisine git. işin uzmanlarına danış. onlar daha iyi yönlendirir. tabi bu dediğim çok profesyonel bir sistem istiyorsan geçerli. ha yok hafiften...
  18. DEŞİFRE

zj'nin amfisi zaten günümüz ses sistemleri için yeterli değil. bu yüzden tamir ettirmek yerine yenisini almanızı öneririm.

19. DEŞİFRE

Zj 5.9 Için Egzoz Önerisi

v8 sesini daha gür çıkması için f44, daha tok bir ses için f10, yeri göğü inletmek için düz boru :)
  20. DEŞİFRE

Grand Cherokee 5.2 1997 Model Balata Kokusu

inişte olabilir de, tırmanışta pek normal değil. el freni çekik kalmış olabilir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri