Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

Yükseltilmiş Wj Kasa Araçlarda Ön Şaft Çözümü..

doğrudur forumlar eskisi kadar rağbet görmüyor ama başlıkta soru da yok gördüğüm kadarıyla? :)

2. DEŞİFRE

2011 Grand Cherokee 3.0

mesajda ne yazıldı bilmiyorum da, grand'ı değil cherokee'yi kastetmişlerdir. cherokee'ninki italyan. (KK kasayı kastediyorum)
  3. DEŞİFRE

2003 Grand Cherokee Wj 2.7 Crd Için Ome 40mm Lift Kit

ayrıca 1,5 inç için bu kadar para vermekte ne bileyim gereksiz bence. ben olsam koyarım takozu geçerim :)

4. DEŞİFRE

2003 Grand Cherokee Wj 2.7 Crd Için Ome 40mm Lift Kit

quadrec'te var: Old Man Emu 1.5" Suspension System for 99-04 Jeep Grand Cherokee WJ 8000 civarına geliyor ama tarkan'la pazarlık yapsan o fiyatlara iner diye tahmin ediyorum. sitede genelde yüksek fiyat yazıyor ama pazarlık yaparsan fiyat kırıyor. bir dene şansını derim.
  5. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

wk wh aynı. abd üretimlere wk, avusturya üretimlere wh deniyor.

6. DEŞİFRE

Yeni Aldığım Xj ‘mde Sıkıntı Mı Var?

yok göstermez. yol bilgisayarı benzine göre programlandığı için hiç bir zaman gerçek değeri göremezsin. 2-3 litre oynar diyorlar ama yine de en doğru yöntem, depoyu fulleyip tamamen bitene kadar kullanmak.

7. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

ya o biraz da ihtiyaçlara bağlı. sık sık piknik vs. yapıyorsan, geniş bagaja ihtiyacın varsa 2.7 daha makul tabi. ayrıca vergisi 4.7'ye göre daha az. ama performas önceliklerin arasındaysa tabiki 4.7 derim. v8 motorun tadı başka :) onun dışında 2.8 nitro'ların kalitesiz olduğu görüşüne...
  8. DEŞİFRE

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

ben crd alacak olsam, 85k bütçe ile temiz bir wj bakardım. zira bu paralara alacağın wk en az 200-250k km olacak. bir turbo enjektöre bakar dünya kadar masraf açar. ha geçmişini bildiğin bir araç olsa eyvallah ama bilemiyorsun. dizel aracın masrafı da çok olur ayrıca wk'nın parçaları da çok...
  9. DEŞİFRE

Ön Iç Kapı Açma Kolları

tr'de tane 375 GRAND CHEROKEE İÇ KAPI KOLU 2005 2010 SAĞ SOL ÖN ARKA MEVCUT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 759326040 yurtdışı çifti 430 (kargo gümrük dahil)...

10. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

sıfırı olacğaını sanmam türkiye'de daha çok revizyonluları vardır. volkan hocam daha tecrübeli bu konularda daha geçen ay topladı direksiyonu. o daha iyi yönlendirir seni.

11. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

summit'in kargoları biraz daha pahalıya geliyor. rock ve amazon daha hesaplı. benim önceliğim; amazon-rock-summit şeklinde.. ayrıca şunu da belirteyim. rock'tan aldığınız ürün size ulaşmadan geri dönerse sadece ürün ücretini iade ediyor. kargo parası size giriyor :) ama amazon'dan anldığınız...
  12. DEŞİFRE

1997 Grand Cherokee Roket Teli̇

rockauto yada amazon

13. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

diffe ne yaptın? sadece burçları mı değiştirdin? içinde herhangi bir işlem var mı? bu arada yt'da bir kanal buldum. biliyorsundur muhtemelen ama bilmiyorsan da çok işine yarar: youtube.com/watch?v=BeB8b1I6JgQ&list=PL_JGg6A5YurGMxrGFqVydKuKu6RuRJeiS
  14. DEŞİFRE

35 Lastik Aracımı Zorlar Mı

yalnız bu çiftli direksiyon amortisörleri pompayı bayağı zorluyor. ömrünü kısaltıyor. bilginize..
  15. DEŞİFRE

Sol Arka Stop

ben bursa'ya göndermitşim kırdığımda. ordan bir arkadaş yaptırmıştı. aydın'da bilmiyorum bulabilir misin? bursa'daki arkadaşın numarasını vereyim konuş dicem ama kargo maliyeti de çok yüksek olur. bir soruştur bakalım sizin orda sanayide. vardır illa ki yapan birileri. plastik kaynakçılar...

16. DEŞİFRE

Sol Arka Stop

wk'ların çıkması zor bulunur. sıfırı da çok pahalı. bence tamir ettir. 150-200 liraya yapılır.
  17. DEŞİFRE

96 Zj Günlüğü

volkan hocam şanzımanın içinde bir parça demiştin düzenli olarak değişmesi gerekiyor demiştin birkaç ay önce yazmıştın. hatta ürün kodunu da yazmıştın. bulamadım o mesajını. hatırlayabiliyormusun acaba hangi parçaydı o? edit: tamam buldum :smiley: 4.7 Grand Chorokee Araçım 3 Viteste Takılı...
  18. DEŞİFRE

1997 Grand Cherokee 5.2 Orji̇nal Yan Basamak Ariyorum

orjinal derken? orjinalinde yan basamak yok ki bu aracın

19. DEŞİFRE

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

wk'nın da motoru alman zaten yabancılık çekmezsin :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız