Arama sonuçlarınız

1. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Canavarın kamp halleri

2. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Yani astra 6.2 ortalama yakarken pathdinder 8.5 çok az geldi bana
  3. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

4. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Bilgi için teşekkür ederim işlemi nerede yaptırdınız
  5. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Bende siteden indirdim bi bak isini görür umarım

6. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

https://www.gezenbilir.com/attachments/r51-om8t-1r51-om7e-0r51e1e-pathfinder-pdf.150/

7. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Evet sinanobadayım
  8. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

hayırlı olsun kaç km de varmı resmi nereden aldınız
  9. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Direksiyon deri kaplama resmi

10. Likya

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Tayfun 05531487914

11. Likya

Istanbul Avrupa Yakasi [emoji1250]ay Yildiz Off-road Team[emoji1250]

Selam bende büyükçekmece bölgesindeyim 2008 nissan pathfinder var offroad donanımı yok ama ufakdan baslamak istiyorum etkinliklerde haber verirseinz sevinirim Tayfun 05531487914
  12. Likya

Tavsİye

Merhaba ben pathfinder kullanıyorum bende sizin gibi düşünerek aldım be çok menmunum tavsiye ederim çok ağır arazi şartlarında kullanmadım offroad yapamafıö ama kumda bozuk yolda vs kullandım çok iyi ve keyifli nemde 2008 model var ama sizin bütçeye göre pathfınder ıı alınabilir gibi onun...

13. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Aracın resmi
  14. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Aracın içi bir çok suv dan daha geniş çok rahat 7 yetişkin araca bine biliyorsunuz benim için en büyük özelliklerinden birisi araç arka koltuklar yattığı zaman çok düz bir zemin oluyor ve oraya decathlondan aldığım iki kişilik şişme yatağı koyabiliyorum yani kamp yaparken çok iş görüyor çok...
  15. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Merhaba ben bir yıldır 2008 model pathfinder kullanıyorum aracı alırken sitelerde çok bir bilgi veya açıklayıcı destekleyici konular bulamadım. Buradan kullanıcı arkadaşlar varsa bu aracları almak isteyen arkadaşlara bilgi vermek adına bildiğimiz konuları yazmayı öneriyorum bizler içince çok...

16. Likya

2005-2006 Nissan Pathfinder İn Ortalama Motor Ömrü Nekadardır.

Merhaba Ben de 2008 model pathfinder var 214 bin kilometrede çok memnunum hiç bir sıkıntın çıkartmadı bende alırken çok araştırdım ama maalesef çok birşey bulamadım konu hakkında yardım isteyen olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum gerçi motor konusunda çok bilgi sahibi satılmam ama almadan...
  17. Likya

Sİyah Duman

Merhaba bende de 2008 model 4x4 pathfinder var bildiğim kadarıyla motorlar aynı ben de de aynı sorun var önce turbo motorunun hortumu yırtulmıstı ondan dolayı dediler onu değiştirdik azaldı ama maalesef tamamen gitmedi servis enjektörlerden olma ihtimali yüksekdedi biraz daha bu şekilde...
  18. Likya

Nissan Pathfinder Aracım Için Yan Tente Arıyorum

Merhaba siteye yeni üye oldum 2008 model nissan pathfinder aracım var onun için yan tente arıyorum ikinci elde olur yardımcı olursanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri