Arama sonuçlarınız

1. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Sspacerlar nerede taktırdın bende taktırabilirim yükseltme kiti bekliyorum 1 aya gelecekmiş o zaman daha cok ihtiyac olacak gibi

2. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Ben sadece alt tarafı degiştirmeyi düşünüyorum oturduğum yer cok deforme olmuş Taba da güzel durur ama tamamını degiştirmekde baya tutar
  3. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Gecmiş olsun, Evet snorkelde yeni taktım çok fena oldu dösemeden memnun kalırsan bende ön koltuğun birini degiştirmeyi düşünüyorum

4. Likya

Nissan Pathfinder Aracım Için Yan Tente Arıyorum

Tesekkür ederim Montajı kolay kendim yaptım vidaları cıkıyor içinden bursa Mart kamping den aldım 950 lira +kargo Bizim grup da iki senedir kullanan var aynı markayı gayet memnunlar (ayyıldız off-road) tavsiye ederim
  5. Likya

İşlem tamam 2.5x3 metre Mart kamping

6. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Alt koruma 450 lira istersen aldığım yerde bir takım daha var aldığım kişide pathfinder var kendinin yapmış isteyene yapıp veriyor hatta onlarında yaklaşık on kişilik bir grubu var hepsinde pathfinder var bilgi alışverişi yapılıyor Montajı sefaköy dursun usta yaptı

7. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Merhaba aracıma 2.5x3 metre ebatlarında yan tente, snorkel ve alt tarafa 3mm koruma taktırdım
  8. Likya

Önerinize Ihtiyacım Var

Sonradan yapacağınız ekin dikişleri cok önemli ona cok dikkat etmeniz gerekir sizi zorda bırakabilir
  9. Likya

Kamp Alanlari Önerİ Ve Yorum Paylaşim

Öneriniz için teşekkür ederim Yogunluk durumu nasıldı gecen sene bi arkadasım gitmişti o tarafa cok yogun olmasından sikayetci olmuştu

10. Likya

Detayları yazmışsınız cok acıklayıcı olmuş

11. Likya

Paylaşım için teşekkür ederim
  12. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Senin araçta duble teyp varmı yoksa orjinali mi duruyor

13. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

14. Likya

Merhaba Kamp yapmak isteyen bir çok kişinin en büyük sıkıntılarından birisi gitmek istediği bölge hakkında yeterli bilgiye sahip olmamasından dolayı gezilecek ve kamp atılacak doğru noktaları bulmakta zorluk çekmektedir. İnternet üzerinden gerekli araştırmalar yapılsa da o alanı daha önce...
  15. Likya

Ailecek gideceksen dediğin doğru ama diğer türlü çok da gerek yok büyüğüne zaten aile ile gidildiğinde genelde mokamplarda kalınıyor o zamanda bir çok imkan var zaten iyi düşün bide köprülerde otoban geçişlerinde kontrollerde sıkıntı oluyormuş iyi araştır

16. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Gruba katılmak istemezsen gezenbilirde tarihleri veriyoruz
  17. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Ayyıldızoffroad grubu gezenbilirde de var sen istersen gönder numaranı whatsupp bekleriz oradan görüsürüz fikir alışverişi oluyor belli zamanlarda organizasyon var oluyor hafta sonu yalova erikli yaylasındaydık keyifli geçti sende seviyorsan gruba eklerim
  18. Likya

Mart Camping denn sipariş verdik 2.5x3 metre 950 onu bekliyorum çekme karavann isini görür gibi bu caretta lardan bende baktım bi ara ama vazgectim sürekli kullanacağımı düşünmeğim için zaten diğerleri de sıkıntı ruhsatı vs gerek yok dedim kaldı bak arastır bize de fikir olur

19. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Bizim bir grubunuz var kamp veya Offroad yapmaya gidiyoruz gerçi ben çok Offroad yapmıyorum ama sen de katılmak istersen bekleriz
  20. Likya

Pathfinder Kullanıcıları

Ciftalan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr