Arama sonuçlarınız

1. B

Defender Acil Yardim

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bir sorum olacaktı bu defender lerde kapı boyutları aynımı benim kapıda üstten çok az bi açıklık var yağmurlu zamanlarda su giriyor buna ne gibi bi çözüm bulabilirim.

2. B

Defender Acil Yardim

Sorun cozuldu arkadaslar westerhaus degisiminden sonra fren ayarini cok skmis usta aracin gitmesini engelliyordu
  3. B

Defender Acil Yardim

Sorun cozuldu arkadaslar westerhaus degisiminden sonra fren ayarini cok skmis usta aracin gitmesini engelliyordu

4. B

Defender Acil Yardim

Şanzıman sağ altta h konumunda normal yerinde yani ses var lastikleri degistirmistim 750 ye16 lastik vardi onceden suan 650 ye16 var lastik disli oldugu icin ses geliyor diye dusunduk cunku lastigi takinca basladi o ses
  5. B

Defender Acil Yardim

Arkadaşlar bugun hafif bir egimi olan rampada denedim araci arazi vitesini bosaa alinca birazdaha rahat gitti arabaama tam istedigim gibi degil araba siyah duman atiyo nedeni neler olabilir

6. B

Defender Acil Yardim

İlginiz icin tesekkurler en kisa surede deneycem dediklerinizi

7. B

Defender Acil Yardim

Şanzumanda ilk aldigimdan beri 3 ten 2 ye ve 2 den 1 e vites duserken zor geciyor ve sanki disli sesi geliyor ama bu aldigimdada vardi. Dediklerini kontrol edecem yorumun icin tesekkurler bir sorum daha olacak 1991 model 2.5 duz dizel dir aracim motor yag dolum kapaginin ordan yag atiyor ne...
  8. B

Defender Acil Yardim

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim askeriyeden ihale ile defender aldim 8 senedir kullaniyorum henuz motoruna elletmedim ama bir sorunum var arac onceki gibi gitmiyor bosa aldigimda egimli bir rampadan inerken cok guzel gidiyodu ama simdi gitmiyor sanki kendi kendine fren yapiyor gibi fren...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri