Arama sonuçlarınız

1. Tuneman

Çekme Karavan Arabalı Vapur Ücretleri.

Merhabalar, Çekme karavanlarla ilgili ücretleri biliyormusunuz? Mesela Pendik-Yalova arası çekme karavanla 285TL :) Eskihisar - Topcular için 115 TL fiyat verdiler telefonda. Karavan 3mt yi geçmiyorsa tabii... Sizin bilginiz varmı?

2. Tuneman

Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri? Selamlar, Sonunda taktırdım çeki demirini. İspanyol marka. Piyasa çok firma ile konuştum ama hiçbiri bana güven vermedi. Bazıları Istanbul dışında bazıları ise sorularıma cevap vermeyi bırakın sipariş için geri bile dönmediler. Bazı firmalar ise yanlızca demiri...
  3. Tuneman

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Selamlar, Sonunda taktırdım çeki demirini. İspanyol marka. Piyasa çok firma ile konuştum ama hiçbiri bana güven vermedi. Bazıları Istanbul dışında bazıları ise sorularıma cevap vermeyi bırakın sipariş için geri bile dönmediler. Bazı firmalar ise yanlızca demiri...

4. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Arkadaşlar, Karavanım bitti :) Sadece dışına alikoban kaplamak istiyorum. Çünkü fiber üzerine zımpara ve macun üstü boya biraz yıpratacak beni. Şu anki hali ilede kullanabilirim ama estetik açıdan rahatsız ediyor. Alikoban için tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Resimleri...
  5. Tuneman

Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri? Teşekkür ederim. Bende öyle düşünmüştüm. Sabit daha mantıklı olacak.

6. Tuneman

Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Arkadaşlar Merhaba, Pazartesi veya salı aracıma çeki demiri taktıracağım. Aradığım firmada 2 çeşit mevcut. Sabit ve sökülüp takılabilen. 2si arasında fiyat fazla oynamıyor. Sizce hangisini kullanmalıyım?

7. Tuneman

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Kolay gelsin...Yorucu ama bir o kadar da zevkli bir iş...
  8. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Arkadaşlar bana elektrik hakkında nasıl yardımcı olabilirsiniz? Karavanımda ; 18 inc Led TV 12 Volt A Sınıfı Premier Küçük Buzdolabı ( Büro Tipinin yarısı Kadar ) Yıllık 139 kWh Sarfiyat Laptop 1.5A Telefon Şarjı Su hidroforu ( Muslukdan Elektrikli) olacak. . Sizce kaç Amper...
  9. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Dilekleriniz için teşekkürler... Bugün taban kaplamasını bitirdim. OSB kullandım. Römork elektrik kanallarını çektim. Taban altı ile ilgili işlemlerim bitti. Yarın iskeleti oluşturmaya başlayacağım. Herhalde ertesi günde iç elektrik tesisatını hazırlarım. Yüksek tempo ile devam.

10. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Şase yapım aşaması tamamlandı!

11. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Zaten Anadolu yakasında, Kartaldaki çıkmacıların hepsini dolaştım... Yarın biraz daha dolaşacağım. Umarım bulurum.
  12. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Evet. Zaten malzemeleri toplamadan başlamak istemedim. Cam sorunum herhalde büyüyecek. Çünkü bugün Kartal oto sanayi sitesini dolaştım ve bulamadım. Birde oto camcılara gidince fiyatlar abartı omaya başlıyor. Koskaca internet aleminde J9 minibüs camı satan bir parçacı bulamadım...

13. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Çok teşekkür ederim.
  14. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Tekrar Merhabalar, Biraz sessiz kaldım lakin, Dingil'i aldım. Şase yarın itibari ile bitmek üzere. Bugün Lastikleri ve jantları aldım. Malzemeler toplanıyor. Sabırsızlık diz boyu. Kaplin ve yardımcı tekerlek de hazır. Şimdilik tek sorun camlar. Cam bulamıyorum. Aslında...
  15. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. Levent Bey, Bugün Ateş Oto ya gittim... maalesef fiyatlar tahmin ettiğimin çok çok üzerindeydi. Gerçi sahibi yoktu ama telefon açtılar. istediğim gibi bi römork varmış... ama fiyatını söylemeyim :) Gerçi herşeyin bir ederi vardır ama benim ayırdığım bütçenin çok üzerinde...

16. Tuneman

Merhabalar.

Ynt: Merhabalar. İlginize teşekkür ederim. Araştırmalara devam..
  17. Tuneman

Merhabalar.

Merhaba, Bendenizde sitenizi gizli gizli takip edenlerdenim. Ve tabiiki 1 ay geçti ve bende kendi çekme karavanımı yapmaya karar verdim. Sayenizde formumuzdan çok şey öğrendim. Bakalım pratikde ne kadar başarılı olabileceğim. Bu arada ismim Gürsu, 42 yaşındayım ve istanbulda ikamet ediyorum...
  18. Tuneman

04 Grand Vitara Jlx Su Problemi.

Ynt: 04 Grand Vitara Jlx Su Problemi. Aktif..

19. Tuneman

Ynt: 04 Grand Vitara Jlx Su Problemi. İlami Bey, İlginiz için teşekkür ederim. Fakat, aracımda hiç su eksilmesi olmuyor. Dolayısı ile radyatörden olabileceğini düşünmüyorum. Acaba içinizde sileceklerin altında bulunan ızgaraların tahliye hortumu nerede bilen varmı?. Teşekkürler.
  20. Tuneman

Arkadaşlar Merhaba, Yakalaşık 6 aydır aracımda bir nem- küf kokusu problemi vardı. Klimadan geldiğini düşünüyordum. Hertürlü temizlik işlemlerini yaptım. Fakat koku gitmedi. Bu sefer koltuklardaki suni deriler dedim. Hepsi silindi bakım yapıldı ama sonuç yine aynı. Arabaya binen cama sarılıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri