Arama sonuçlarınız

1. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bulent abi Sanırım emrah kardesımız arabasını kullandığı gibi seviyor :) Ama buradaki arkadasların tamamı arabasına pardon NAVARA sına kızımmmmmm güzelimmmm diyorlar . sanırım fark burada :) :) :)

2. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydın demekde biraz geç kaldım bu gün
  3. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar barbaros ve 20 oldu:)

4. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar :)
  5. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar :o

6. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ;D

7. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ???
  8. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abi anlayamadım, 4x4 de iken tam turda bır vurultu yapıyorya aynen öyle oldu ve benım arabam 2007 model garanti kapsamı dışı :'(
  9. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydın bülent abi

10. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar sanırım NAVARA dayanışması ; malesef günümüz insanlarının unuttuğu bir sey SELAM laşmak ben artık sabah olsunda buradan bir kaç kişiye selam diyeyim diye bekler hale geldim SÜPER YAWW

11. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Barbaros bey günaydın eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza...
  12. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydınlar:

13. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydın ben dün den beri yeni bir navaracıyım ve antalyada yasıyorum tüm dostlara iyi bir gün dilerim
  14. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM sizede hayırlı geceler.
  15. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar evet kesinlikle tanışmalıyız KESİNLİKLEEEE sizden ögreneceğim cok sey var.tecrübelerinizden istifade etmeliyim. bu arada ben müsadennizi istesem yarın yogun bir gün olacak.

16. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aracı yükseltmek agırlık merkezini bozmuyormu yani normal şartlarda kullanıldığında virajlarda sorun yaratmıyormu
  17. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar birde meşur AHMET abiyi tanımak isterim sanırım işinin uzmanı bi abi
  18. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar öncelikle uygun lastik takmalıyım çünkü dogaya açılmak amacım

19. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar yo hayır ordakileri almadım dahası anlaşamadık sizin araca benziyor benim araç carryboy kabin var bende
  20. M

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar tesekkur ederim hayır 2.el 2007 model .hatta ben almaya karar verdiğımde nissan dan sizin arabadan bahsettiler ve satmaktan vaz gectiğinizi söylediler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri