Arama sonuçlarınız

1. B

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Valla sıkılmadan uzun uzun yanıt vermişsiniz, çok teşekkür ederim. Tur şirketine e-postayı gönderdim bile :) buzdolabı süsü durumu bizde de var, bir buzdolabı dolunca sizin gibi tablo yapmak yerine ikincisini aldık biz :P eşim de ikna oldu...

2. B

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Öncelikle bu başarılı yazınızdan dolayı sizi tebrik ederim, biz gibi gezginleri daha da teşvik ediyorsunuz, yazınızı büyük zevkle okuyor ve takip ediyorum. Avrupa ve Asya'dan sonra Afrika'ya gitmek hep aklımdaydı ama eşimi ikna etmekte...
  3. B

Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi önerileriniz için teşekkürler. dikkatli araç her yerde şart...

4. B

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi Teşekkürler, planlama bitti gün sayıyoruz artık :) Bu arada bu bölge hakkındaki çalışmamı tamamladım, bölge hakkında kafasına bir şey takılan olursa da sorabilir, özellikle Hırvatistan feribot geçişleri kendi...
  5. B

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi Bence kesinlikle araba kiralamak daha mantıklı, vize ve uluslararası ehliyetle uğraşmaya da gerek kalmıyor. Araba kiralama işini http://www.macedonia-car-rental.com/ adresinden yapabilirsiniz...

6. B

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi sağolun bende 2 senedir avrupada araba kullandım hiç aklıma bile gelmedi uluslararası ehliyet almak, sanırım bende almıcam :)

7. B

Uluslararası ehliyet gerekli midir?

Arkadaşlar uçakla Üsküp'e gidip burada araba kiralayarak 2 hafta Makedonya, Arnavutluk, Karadağ,Hırvatistan, Bosna, Sırbistan,Kosova yapıp tekrar Üsküp'ten canım ülkeme dönmeyi planlıyorum ama şu uluslararası ehliyetin gerekliliğine bir türlü karar veremedim. Çok yorum okudum ama tam bir karmaşa...
  8. B

Tayland yol arkadaşı

Ynt: Tayland yol arkadaşı arkadaşım 1 kişi gidiş geliş ortalama kaça ayarlarsın?bi de hangi havayolu?
  9. B

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti Arkadaşım taylandtan iki hafta oldu döneli, öncelikle gitmeyi planladığın zaman biraz ters olabilir, muson zamanına denk geliyorsun, hayatında hiç karşılaşmadığın yağmurlarla karşılaşabilirsin en iyi zaman ocak'tan mayıs'a kadar, ayrıca ben hiç kullanmadım ama...

10. B

Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. ehliyet konusunda halen netleştiremedim, YKK arkadaşım Karadağ uluslararası ehliyet istiyor dedi, edebiyatçı arkadaşım ise istemiyor dedi ama edebiyatçı arkadaşım Karadağ'a...

11. B

Konuyu başka yerde de açmıştım ama sanırım asıl yeri burası diye tekrar açıyorum, site yöneticileri kusuruma bakmasın, dediğim gibi daha buralarda yeniyim:) Arkadaşlar siteye yeniyim ama gezme konusunda deneyimli olduğumu söyleyebilirim(şimdiye kadar 11 ülke 30 dan fazla şehir katettik allaha...
  12. B

Arkadaşlar siteye yeniyim ama gezme konusunda deneyimli olduğumu söyleyebilirim(şimdiye kadar 11 ülke 30 dan fazla şehir katettik allaha şükür). 2012 yaz için planlamaya başladığım Balkanlar ve Dalmaçya tatilim için bilgi paradır mantığıyla yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Ulaşımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri