Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?
bır arac almayı dusnuyorduk ama 4x4 bir arac pek fazla yoktu aklımızda dusununce dagı tası topragı sevıyoruz bu tarz alalım deık ve basladık aratırmaya dusterıda yolda cok gormey baslayınca dıkkatımızı cektı ıster ıstemez bayada...
bugun yakından ınceleme fırsatım oldu arabayı ılk baktıgım kaportaydı ınce bır yapısı var bunu anlamak cokda zor degıl ozellıkle tavan bana hıc guven vermedı ısın dogrusu ben ne kadar kotu olabılır az cok renault formatındadır dıye...
cevaplar için teşekkürler baya bir araştırma yaptım en cok kafama takılan kaporta oldu net bır kanıya varamadım bazısı kötü derken bazısı ıyı oldugunu soyluyor bıraz ıkılemde bıraktı dogrusu motor renault oldugu ıcın pek suphe...
Ynt: Dacia Duster 4wd Çekiş Sistemi
selamun aleykum...duster ile çamurda,karda vs tutunmanın düşük oldugu bi zeminde 4WD modda ikinci vitesle kalkış yapabılırmıyız yada 4L moduna sahıp araclarda oldugu gıbı vıtes aralıkları azalır mı?
bugünlerde sürekli bu var aklımda baya bir araştırma yaptım ama sürekli ikilemde kalıyorum acaba özellikle kaportasıyla ilgili çok eleştiri okudum kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi?ayrıca engebeli arazide ve camurda nasıldır iş görür mü?genel olarak olumlu ve olumsuz yonlerine...