Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Araç İçi Buzdolabı

Deniz bey şaka bir yana evdeki dolabınızın derin dondurucu bölümünü de ölçtünüz mü ? 10 derece ölçtüğünüz dolabın derin dondurucu kısmı da -20 lerdedir. ölçüm yaptığım dolap derin donduruculu bir dolap değil dediniz diyelim , termostadı devreden çıkarıp bir saat sonra ölçün birde diyeceğim ama...

2. Triumph

Araç İçi Buzdolabı

bir parça buz ve uygun bir termos işinizi görecektir.
  3. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi

Aracı tanımak adına kurcalamaya devam ederken direksiyon altındaki sigorta panosundaki sigorta tablosunu google translation yardımıyla türkçeleştirdim. işine yarayabilecek arkadaşlar için fotosu ekli.

4. Triumph

teşekkürler.
  5. Triumph

post kazara açıldı yönetici arkadaşlar silebilirse sevinirim

6. Triumph

.

7. Triumph

.
  8. Triumph

.
  9. Triumph

.

10. Triumph

.

11. Triumph

Herkese merhaba epeyce eski bir üye olmama karşın sadece ara ara forumu ziyaret ettikçe gazınıza geldim ve bende bir karavancı olarak aranıza katılma düşüncesiyle uzun zamandır aradığım aracı buldum ve aldım. araç 2004 model 213 cdi 200bin km de ambulans çıkması. Ruhsatta 2+1 kamyonet olarak...
  12. Triumph

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar Adım İsmet , yaş 51 olacak 1 ay sonra.35 yıldır Mersin'de yaşıyorum bu 35 senenin 32 senesinde lokomotif tamiri yaptım, 3 yıllık emekliyim. Senelerdir çadır kampçısıyken motokaravana geçiş yapayım diyerek haftalardır aramalarım sonucu yaşına göre oldukça temiz,düşük km'li ambulans...

13. Triumph

Gezenbilir İllere Göre Karavancı Listesi

Mersin 2004 mercedes sprinter
  14. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

konuyu hortlatmış olacağım ama şu lpg ile çalışan buzdolapları biraz tadilatla ortam soğutucusuna dönüşebilir ,soğutmada ne kadar fayda sağlar kesin bilememekle beraber denenebilir diye düşünüyorum. bildiğim kadarıyla bu tip (3 sistem) buzdolapları amonyağın 12v ,220v veya lpg ile ısıtılması...
  15. Triumph

Otomobil Ruhsatlı T4'ü Camper A Çevirdikten Sonra

sağol arkadaşım herşey için tekrar tekrar teşekkürler. daha öğreneceğim çok şey var , yavaş yavaş artık.) kal sağlıcakla.

16. Triumph

her geçen dakika birşeyler daha öğreniyorum, bunlar içinde ayrıca teşekkürler. çok sordum farkındayım ancak sormadan da edemiyor insan haliyle ,5+1 ve 2+1 hız limitleri ne peki? bu konularda çok geri kaldığımı da iyice kabullendim bu arada.)
  17. Triumph

teşekkürler dostum kafamdaki bazı soruları gidermiş oldun. yengeye geçmiş olsun , aynı dert bende de var. uygun 2+1 filan bir panelvan bulmalı o halde. kısmet, bakalım.. tekrar teşekkürler.
  18. Triumph

benim de isteğim tatilde de günlük olarakta kullanabileceğim bir araç , prosedürü hala çözeblmiş değilim ama her muayenede onu bunu sökmek yada takmak istremiyorum, yatağa gelince ben evde çekyatta bile rahat edemem kaldıki tatilde yatak yerine koltukta yatacaksam işim kel, karavan ile...

19. Triumph

Selamlar , benim de mevcut berlingo'mu satıp bir motokaravan ya da bir van alıp içini düzenleme düşüncem var , (özellikle bu yaz kıytırık apart ve pansiyonlara dünya para ödedikten sonra) ancak benim de kafamda deli sorular ; forumları okuyorum , malum sitede satıştaki motokaravanları...
  20. Triumph

Kawasaki VN 1500 Nasıl Bir Motor ?

Ynt: Kawasaki VN 1500 Nasıl Bir Motor ? modeli ve yaptığı km önemli , ayrıca bakımlarının zamanında yapılıp yapılmadığı da önemli. modeli yüksek , yaptığı km az ve servis bakımları zamanında yapılmışsa yolda kalmasını da parça beklemeyi de gerektirecek birşey yok bence. kısa bir dönem vn800...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri