Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Isuzu'dan Karavan Yapmak

Ülkemizdeki trafik sigortası sistemini öyle saçma bir hale getirdilerki ; hiç bir sigortacı, araç üzerinize olmadan sigorta primini söyleyemiyor , illa araç üzerinize olacak , yani şaka gibi gelebilir size ancak bir aracın kendi adınıza kesin/net sigortasını öğrenebilmek için aracın noterden...

2. Triumph

24v Webastoyu 12v Gerilimi Yükselterek Kullanabilirmiyim.

kaliteli bir dc step up konverter ile elbette çalışır çalışmasına , da ; konverter ve soğutucusunun extradan çekeceği akım ile beraber webastonun normalde çektiği enerjinin yaklaşık 2 katı enerji çeker. Buna göre akü sayısını yada akü kapasitesini artırmanız gerekir ki bunlara ödeyeceğiniz...
  3. Triumph

22 Eylül 2019 İlk Karavan Gezi Planı

Merhaba , aslına bakarsanız size bulunulacak tavsiyelere benim de ihtiyacm var , bir sprinter panelvan aldım ancak henüz içine bir çivi çakamadım . nerelere gidilir nereleri görmek lazım , nelere dikkat edilir kamp tecrübem olsa da ,yorum yazan tecrübeli dostlar olursa ben de faydalanacağım:)...

4. Triumph

Ihale Ile Alınan Araçlar. Acil Yardım!!

"erek.65" in imalı mesajına karşılık "edessasteli" senden yana tavır koymuş , senin ettiğin laflara bak ! muhtemelen yazdığın o çirkin kelimeleri görmemiştir ancak ben dayanamadım. Utanmalısın diyeceğim de sende utanacak yüz olduğunu düşünmüyorum.
  5. Triumph

Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

zihni sinir türü proceleri severim :smiley: palmiye mahallesindeyim , yakınlardaysan proceleri tartışabiliriz:smiley: selamlar.

6. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi

Ruhsatımda Net ağırlık 1871 kg azami yüklü ağırlığı 2950 kg yazmakta

7. Triumph

ilk mesajda yazmıştım ama okumamışsınız sanırım , 213'ün arka kısım en 173 boy 323 yükseklik 190 gibi. Bence korsan karavan için ideal ama tam teşekküllü bir karavan için küçük 213
  8. Triumph

teşekkür ederim , çok iddialı değilim , ihtiyacımı iyi kötü giderebilsin yeterli:) modele gelince sprinter iyi hoş, performans vs güzel bana göre tek kusuru eninin dar olması. hayırlısı bakalım..
  9. Triumph

Gezenbilir Mersin Grubu

Herkese merhaba , 2009'dan bu yana forum üyesi ve takipçisi olmama rağmen bu grup gözümden kaçmış .) ancak 2012'den bu yana benim gibi uğrayan da olmamış .) Adım İsmet Ulugöl 67 doğumlu , aslen Kayseri'li , Hakkari doğumlu , 35 yıldır Mersin'li demiryolu emeklisiyim. Klasik motosiklet...

10. Triumph

Yat Camping Kuşadası

Dediğiniz gibi fiyat,ortam,olanaklardan bahsetmedikten sonra sosyal medya kullanır gibi sadece keyf fotoları atmanın bizler için hiç yararı yok.

11. Triumph

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

sonuç???
  12. Triumph

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen yanıt gelmemiş :smiley: dostum bende 213 cdi var , sanırsam sprinterin en kısa şaselilerinden birisi. Uzunlukları farklı tabii sprinterlerin ancak yükseklik ve enleri aynı. benim gibi uzun boyluysan bu araçtaki gibi enlemesine konacak yatağa sığamazsın. en 173...

13. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Sayın doğanay ağabeyim (muhtemelen benden büyüksünüz) :) amacımız sizi yermek eleştirmek değil, yaşamanız muhtemel can sıkıcı şeylerle karşılaşmamanız adınaydı , bu konuda forumda onlarca konu ve yaşanmış tecrübeler var, arabanın altında yatma konusuna gelince :) ; karavan havalandırmanız...
  14. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Sayın doğanay düşüncenize göre sanırım bir jeneratör almayı ,ondan gelen elektriği bir güç kaynağıyla 24v a düşürmeyi ve o park klimasını çalıştırmayı düşünüyorsunuz , istenirse elbette yapılabilinir. Biraz masraf ve uğraşıya kalır. Yalnız teknik konunun haricinde Evliya Çelebi ile benim bir...

15. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Kazara bir kampta jeneratörüyle sayın Doğanay ile komşu olmak durumunda kalırsak tası tarağı toplayıp kaçmamız da gerekecek :)
  16. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Mobil klima olayına gelirsek ; karavanda klima ne kadar gerekli tam bilememekle beraber yine bir gürültü sorunu mutlaka olacaktır, Doktor63 rumuzlu arkadaşın belirttiği gibi kampinglerde , hele ki kalabalık bir kampingde bu klimaları çalıştırabilmek için yeterli voltajı bulmak güç , çünkü...
  17. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Bahsettiğiniz harici elektrikle çalışan tavan klimaları frigofrik araçlarda kullanılıyor ve 0'ın epeyce altında soğutma yapıyor. Bu sistemde soğutucu kompresörü ve kondenser komplike tavanda bulunuyor . Bilinenin aksine her ne kadar 220v girişi olsa da bir güç kaynağı ile voltaj DC12v'a...

18. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

19. Triumph

MOTOKARAVANDA KLİMA

Sevgili Doğanay ;Önceki mesajımda eklediğim resimdeki sistemin yine aynısı. Kodandenser denilen soğutma radyatörü ve fanı Tavanda, dışarıda , evaporatör denilen diğer parça da kabinde,içeride. Kompresör yine aynı yerinde ve yine aracın motorundan tahrikli . Diğer sistemden biraz fazlaca hortum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri