Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Mercedes Mb 800 Otobüs'den Karavan

hayırlı olsun, güzel bir şey çıkacak sanırım ortaya kolay gele

2. Triumph

Panel Ve Jel Akü,

Marka tavsiyesi yapmak ne kadar doğru olur bilemem ancak birkaç ay önce kendi sprinterime n11 den 475 e varta aldım 74a, eski Akümü de 100 e sattım, 375e gelmişti. Kontrol ettim ürün hala aynı fiyat. Kargo ücretsiz. VARTA-E11 /12V 74 AH AKÜ-BLUE DYNAMİC 535,00 TL yerine 475,00 TL Varta-e11 /12v...
  3. Triumph

Panel Ve Jel Akü,

bu aküler jel değil, kuru akü diye tabir edilen elektrikli bisiklet aküsü. Aslında sulu aküdür, kurşun plakalar arasına sıkıştırılan pamuk, safsu/asit karışımını emip çalkalanmayı önlediği için kuru akü diye bilinir. ömürleri sulu aküden düşüktür.

4. Triumph

Panel Ve Jel Akü,

40 watt'lık panel yak 40 wattlık panel yaklaşık 2 amper şarj verir. günde 8 saat güneş görse 5x8:40 saat , 40x2:80 amper güç verir 5 günde , siz hadi 60ah akü taksanız işinizi görür. Bu arada jel akü yerine sulu akü de kullanabilirsiniz , aradaki fark şudur , sulu akü 100 kez tam deşarj ve...
  5. Triumph

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Hayırlı olsun ve de kolay gelsin dostum. bende de 213cdi var ambulans çıkması, bu hafta başlayacağım bakalım kısmet olursa. Aldığınız fiyatta paneller var n11 com da, oradan almayı düşünüyorum , siz nereden aldınız ?

6. Triumph

Başladik! Ambulans’dan Karavana!

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de 200 bin'de ambulans mercedes sprinter almıştım kasım ayında, yavaş yavaş yapıyorum. Elektrik tesisatı konusuna değineceğim ; ben de sökmeyi düşünürken baktım ki hem çok kaliteli kablo kullanmışlar hem de tesisat tasarımının bana uygun olduğunu görünce ufak tefek...

7. Triumph

Motokaravan Malzemeleri / Aksesuarları

araca ait yapım fotolarını da ara ara eklerseniz memnun oluruz.
  8. Triumph

Motokaravan Malzemeleri / Aksesuarları

merhaba ,öncelikle hayırlı olsun. bende 213cdi var vve altında en fazla 40 lt lik bir depo koymak için uygun bir yer var , o nedene depoları araç içine yerleştireceğim, sizinki uzun şase , uygun yer olduğu anlaşılıyor. sahibinden com da değişik ölçülerde su depoları var ama size uyar mı bilmem...
  9. Triumph

Araç Yolda Giderken Mobil Klima Ile Soğutma

üzgünüm ama sanırım forumun yanlış bölümlerini okumuşsunuz. konuyla ilgili sürüyle başlık ve mesaj var. Ya da şöyle yapalım başlık arayıp yorulmamanız için. o l m a z .

10. Triumph

Mercedes Sprinter 213 Cdi

Aylardan sonra bugün ilk çivimi çaktım:smiley: sürgülü kapının karşısına yani sol tarafa cam yeri açtırıp sürgülü cam taktırdım (250₺) Cam takılırken bir telefon geldi ve sprinteri aldığım Kasım ayından bu yana satılık olan ancak ciddi bir müşterisinin çıkmadığı berlingo'ma müşteri çıktı...

11. Triumph

Yolculuk Esnasında Enerji Kullanımı

dolap durması gerektiği gibi dik şekilde durduğu sürece buzdolabının sürüş esnasında çalışmasında bir sıkıntı olmaz, rampa iniş çıkışlarda birşey olur mu diye de sormayın :) Keyifli bir yaz dilerim.
  12. Triumph

Baş La Dim.....j9

triumph hariç ruhsatlı

13. Triumph

Baş La Dim.....j9

1 59 6T thunderbird 1 71 bsa a65L lightning bir de 51 ajs 18s var. sizde de var sanki birşeyler ?
  14. Triumph

Baş La Dim.....j9

doğrudur. bsa da öyle.)
  15. Triumph

24v Webastoyu 12v Gerilimi Yükselterek Kullanabilirmiyim.

pe peki,deneyin bakalım.

16. Triumph

24v Webastoyu 12v Gerilimi Yükselterek Kullanabilirmiyim.

dos dostum olay 12 voltluk webastoyu 24 volt ile çalıştırmak değilki, öyle olsaydı dediğin gibi convertör artan amperi kendisi eritirdi ancak durum tam tersi , olay 24 voltluk cihazın 12 volt ile çalıştırılması.
  17. Triumph

Baş La Dim.....j9

Hayırlı olsun , dilerim gönlüne göre birşey çıkar ortaya. Ben de ara tara derken taa kasım ayında ambulans çıkması bir sprinter aldım ama 7 aydır çivi dahi çakamadım . Kısmet bakalım , bizde başlayacağız birgün.. bu arada sizin de düşündüğünüz gibi kısa şase aldım (11M3) çünkü gerektiğinde...
  18. Triumph

Canlı Canlı Ege

Pazarlık konusunda aslen kayserili olmama karşın benden çok iyiymişsiniz:) bu arada yön bulma sıkıntısı bende de var , birde geçtiğim , yada dönüş yaptığım köşelerdeki bina dükan vs. yerleri nedense harddisk kaydetmiyor, yaşlılıktan diyeceğim ama oldum olası burum böyle :/ Motosiklet olayına...

19. Triumph

Berlingodan Muhteşem Karavan

berlingoyu satışa çıkarıp sprinter aldık , 2 aydır ciddi bir alıcı çıkmadı :) berlingoyu satmayıp sprinteri mi satsak diyeceğim ama çok eziyetli bir kamper olmuş:)
  20. Triumph

Canlı Canlı Ege

Keyifli gezmeler olsun.. Karavnda motosiklet taşıma fikri çok güzel ,Bende sprinterime bir motosiklet taşıma aparatı yapıyorum ,motor biraz yanlardan taşıyor ama hayırlısı artık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri