Arama sonuçlarınız

1. S

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Teşekkür ederim.Jantlar ve lastikler arkadaşımın jimnysinindi.Denemek için kısa bir süre kullandım geri verdim.

2. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Selamlar teşekkür ederim.Fotoğraflardaki yükseltme tam 10 cm idi ama şuan japon malı sağ direksiyon araçlar için +3" yaylar ile değiştim.Türkiyeden aldığım kit sol direksiyona göre idi.Araç hem sağa yatık ve çok fazla yükselmişti.Rüzgarlık ve ayna aldığımda...
  3. S

Satılık Jimny spring spacer 1"

Ynt: Satılık Jimny spring spacer 1" Olabilir uzak değil sınıra yakın.Set olarak 150 euro yanlış hatırlamazsam.

4. S

Ynt: Satılık Jimny spring spacer 1" Ben güney kıbrıstan aldım Avustralya malı .
  5. S

Ynt: Satılık Jimny spring spacer 1" Selamlar ,uzun süre biri sormayınca bir arkadaşıma verdim.

6. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Bir iki foto daha.

7. S

Jimny arka diferansiyel

Ynt: Jimny arka diferansiyel Biraz bekleyip görelim bilgisi olan varmı diye. ;)
  8. S

Jimny arka diferansiyel

Ynt: Jimny arka diferansiyel Ben Kıbrıslıyım yurtdışından gelen hurda bir araçtan çıkma almak istiyorum onun için sordum.Benim aracım 2006 jimny sierra diye geçiyor japonyadan 2. el olarak geldi.
  9. S

Jimny arka diferansiyel

Jimny 98 model ile 2006 model arka diferansiyel arasında fark var mı acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

10. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) 4" yükseltme yaptıktan sonra foto koymayı unutmuşum.

11. S

Kısa bir süre kullandığım 1" yay üzeri get satılıktır.Linki aşağıdadır.Orijinal üründür ve poliuretan malzemeden yapılmıştır.Herhangi bir hasarı yoktur. Elimde 1 set olarak mevcuttur ve Kıbrıstadır.200 TL nakliye hariç...
  12. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) En nihayet 10 cmlik yükseltme kiti almaya karar verdim ,bayramda uygulamaya geçecem . Bir sorum olacak;Şuan ki lastikler 215 75 15 BF ATR bu lastikler için ne kadar offset gereklidir ve de ileride 30 9.5 15 BF atr alırsam ne kadar gerekecek yardımcı olan...

13. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Ben bu parçayı yapıp denedim ve işe yaradı.Aracımda 1" get takılı .Arka tekerlek ekstradan yaklaşık 3 cm daha fazla aşağıya sarkıyor ama şuan tam limitinde.
  14. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) http://www.jimnybits.co.uk/shop/jimny/jimny-rear-shock-repositioners-/-spacers/prod_5.html Yukarıdaki linkde olan parçayı deneyen kullanan oldumu acaba? Şuan bizim fabrikada yaptırıyorum ama yine de bir fikir edinmek istedim.
  15. S

Jımny Alt Koruma

Ynt: Jımny Alt Koruma Murat bey Jimny için ön koruma yapmayı planlıyormusunuz.

16. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Onlar aldığımda üzerinde idi araç japonyadan ikinci el geldi.
  17. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Tampon için koruma sacı örneği,bu da aklıma yattı.
  18. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Linkler için çok sağol güzel şeyler var daha önce da rastladıydım.Ben lefkoşadayım,daha önce samurai yaptıydım CE 914 ama sattım.Jimny için alt koruma falan ben yapmak isterim çünkü imkanım var.Samurai nin üzerindeki tamponu ben yaptıydım gördüysen.

19. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Bu da ön tampon için.Başka tampon yapana kadar !
  20. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Yapmak istediğim alt ve ön korumalar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri