Arama sonuçlarınız

1. acar-tech

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Merhaba, halen kullanıcıların ve benim çektiğim videolara youtube üzerinden twiputer adıyla arama yapıp ulaşabilirsiniz. daha önce bu sitede yapmayı planladığım bir projeden bahsetmiştim. dijital eğim, denizden yükseklik, pusula, akü voltajı ve...

2. acar-tech

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati twiputer halen 1999 suzuki vitara 1.6 jlx (Abdullah bey Denizli) suzuki jimny 1.3 (Hüseyin Bey Bursa) araçlarında kullanılmaktadır. mevcut TWIPUTER ın çalışması için gerekli ön şartlar şunlar. araç enjektörlü bir motora sahip olmalı (benzin yada...
  3. acar-tech

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati herkese merhaba, konuda bahsedilen cihazın tasarımcısıyım. otomotiv sektörüne servis tezgahları üreten bir fabrikanın arge sorumlusyum (yazılım/elektronik) aynı zamanda çeşitli araç içi sürüş destek cihazı tasarımları üzerinde çalışıyorum. ve bu...

4. acar-tech

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Ynt: 1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor ilgilenen arkadaşlar için: Abdullah beyin kullandığı twiputer isimli cihazı üreten mucit benim.. ;D Abdullah beyin kullandığı versiyon tam özellikli bir yol bilgisayarıdır. ayrıca yine twingo ve ford ka lar için ürettiğim daha...
  5. acar-tech

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı yol bilgisayarı modelini sipariş üzerine üretiyorum fiyatı:250 tl devir ve ısı göstergesi modeli ise linkteki ilanda satışta bulunuyor...

6. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Bülent Bey, Abdullah bey'in aracındaki yol bilgisayarı ile harareti (kendisininde bahsettiği gibi) anlık olarak takip etmek mümkün bunun dışında cihaz daha bir çok veriyi (en önemliside anlık ve ortalama yakıt tüketimi) eğer araç lpg li ise depodaki gaz...

7. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı cihazın araçta çalışabilmesi için gerekli şartlar şunlar: 1. araç enjektörlü benzin/lpg motoruna sahip olmalı. karbüratörlü ve dizel araçlara uygun değildir. 2. ayrıca araçta hız sensörü bulunmalı, eski tip telli kilometre saati kullanılan araçlara uygun...
  8. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı twiputer lpg li araçlar için, lpg depo ve mesafe bilgisi eklentisine kavuştu. http://www.youtube.com/watch?v=lwQmVLaHsD0
  9. acar-tech

2000 jlx vitara devir saati arızası

Ynt: 2000 jlx vitara devir saati arızası harici bir gösterge düşünüseniz, linkteki ilanda hem devir hem motor ısısını gösteren bir cihaz var.. (cihazı kendim üretiyorum.)...

10. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Hikmet Bey daha sizin araca twiputer takacağız. twiputerı halledelim. diğer cihaz daha fikir aşamasında. (belki ufak bir indirim olur ama maalesef hediye çok zor) bu arada sizin göstergedeki hız kadranı en son 160 mı 180 mi gösteriyor. vitara jlx lerde 2 çeşit...

11. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Hüseyin bey güle güle kullanın, sizinle tanışmak çok güzel.. Hüseyin bey'in aracında ilk Jimny montajı başarılmış oldu. bundan sonraki olası jinmy montajlarında sizden jimny için montaj ipuçlarını paylaşmanızı bekliyoruz. bu güne dek Abdullah (veteriner) beyin...
  12. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı cihazın maliyeti 250 tl dir. yakın zamanda ankrada bir vitara 1.6 jlx kullanıcısının aracına monte edilecek. sonrasında eğer dilerseniz sizde üründen edinebilirsiniz..

13. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Hikmet Bey aklımdasınız yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğim.
  14. acar-tech

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Selamlar arkadaşlar, Abdullah beyin tanıtımını yaptığı cihazın tasarımı ve üretimi bana aittir. başlangıçta twingolar için geliştirdiğim bir cihazdı. sonrasında farklı araçlarada uygulanmaya başlandı. (twingo, ford ka,kangoo,clio,megane,suzuki vitara, daihatsu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri