Arama sonuçlarınız

1. acar-tech

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) avatarımdaki grafik, ilk olarak tasarlayıp ürettiğim acartacho isimli devir saati, iç ,dış , motor ısısı ve akü voltaj göstergesine aittir. örnek video: http://www.youtube.com/watch?v=txW8YAYUMv8 fakat bu üründen artık üretmiyorum. sonrasında twiputer...

2. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) erkan bey montaj aşamasında beni arayın mutlaka, montajdan sonraki ilk ayarda depo boş olmalı, depoya gaz almadan bu ayarı yapmalıyız.
  3. acar-tech

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum.. Abdullah yeni aracın hayırlı olsun, vitara duruyor mu?

4. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) tankınızı tam doldurduğunuzda 4 ledin tümü yanıyor ve aracı kullandıkça ledlerden bir kısmı sönüyorsa, şamdıranın tank içinde kalan bölümü doğru çalışıyor demektir. sistem bu durumda aracınızda verimli çalışabilir. aracı genelde kullandığınız güzergah...
  5. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) cihazın dış kabı çıkarıldıktan sonraki ölçüleri ve ekrandaki bilgilerin açıklamaları

6. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) LPG şamandırası ve ölçüm ilişkisi: ------------------------------------------------ tankın içerisinde sıvı haldeki lpg seviyesine göre hareket eden bir kol vardır. bu kol tank seviyesine göre konumunu değiştirir ve kolun diğer ucunda bulunan bir...

7. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Hayır, cihaz lpg basıncını göstermez.
  8. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) cihazın ölçümleri 4 ledli sistemden oldukça yüksek doğrulukta. tabiki birde işin görecelik kısmı var. Deponuzda gerçekte 11.2 lt gaz varken cihazın size 10-12 aralığında bir değer göstermesi sizin için yeterli iken bir başkası için 11 lt bile yeterli...
  9. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Serdar bey cihazın çalışma sistemi 12 kg lık mutfak tüplerindeki seviyeyi ölçebilecek bir kabiliyette değildir. araçlardaki lpg deposunun üzerindeki seviye seviye algılayıcısınız, cihazla birlikte gönderdiğim sensör ile değiştirilmesi ile depodaki...

10. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Erkan bey selamlar, önceki mesajlarımdada bahsettiğim gibi bu güne kadar ürettiğim çeşitli tipteki cihazları %90 kullanıcılar telefon desteği ile kendileri monte edebildiler. nadirende olsa oto elektrikçilerden yardım aldık. bu durumdaa oto elektrikçiye...

11. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Emre ben İzmirdeyim, yolun izmire düşerse beklerim.
  12. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Abdullah bu cihazda anlık tüketim verisi yok. bu cihaz lpg kitlerinin 4 ledli depo seviyesi göstergesine alternatif bir gösterge olarak üretildi. hedef kitle; aracında 4 ledli depo seviyesi göstergesinden memnun olmayanlar.

13. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) 3 yıldır hobby/butik üretim tarzında araç içi sürüş destek cihazları geliştirip kullanıcılara sunuyorum. cihazların hertürlü yazılım/tasarım/üretim aşamasını kendim gerçekleştiriyorum. acartacho, twiputer isimli tasarımlarım bir çok araç sahibi...
  14. acar-tech

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Emre merhaba, cihazın montajını genelde kullanıcılar kendileri yapabiliyor. telefonda montaj desteği veriyorum.
  15. acar-tech

Dostlar merhaba, lpg gösterge cihazım; mevcut lpg kitlerindeki 4 ledli depo seviye göstergesinin hassas olmaması ve led yanma aralıklarının araçtan araca farklılık göstermesi gibi sorunları aşmak ve bu 4 ledli sisteme göre doğruluğu çok daha fazla arttırılmış bir gösterge geliştirme fikrinden...

16. acar-tech

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vitara Jlx Yol Bilgisayarı Özgür merhaba, twiputer sizin istediğiniz özellikteki bir cihaz için uygun değil. alttaki linkte ise sadece devir ve ısı ölçen bir cihazım var. ısı için harici sensör bağlanbiliyor. devir içinse enjektör yada ateşleme bobininin - (eksi) ucuna bağlantı yapılması...
  17. acar-tech

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Hakan bey, beğeni ve övgünüz için teşekkür ederim. yeni nesil cihazın geliştirilme aşamaları hızla devam etmekte, alttaki linkte üzerinde çalıştığım prototipi, kendi aracımda denerken çektiğim bir video mevcut...
  18. acar-tech

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Cem bey bir süre daha bekleyin derim, mevcut twiputer yerine, yeni modelinde hem daha büyük ekran hemde uydudan hız okuma özelliği olacak.

19. acar-tech

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Cem bey, twiputer maximum %10 sapma ile tüketim hesaplayabilmektedir.(çoğu kez bu oran %5 ve altında kalır.) dizel motorlardada artık selenoid kontrollü enjektörler kullanılmasına rağmen (common rail sistemler) dizel yakıtın yanma odasına değişken...
  20. acar-tech

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati @kabasakal73 maalesef turbo boost ölçen bir cihazım yok. ayrıca geliştirmiş olduğum yol bilgisayarı cihazımda dizel araçlar için uygun değildir. maalesef size uygun bir ürün şu anda yok. dizel motorlarda farklı devirlerde enjektörler arkasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

SON KONULAR

Geri