Arama sonuçlarınız

1. O

Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi Bu arada bir şeyi yazmayı unutmuşum bu belgeseldeki adamın derdi yunus değil. Filmin başlarında dikkat ederseniz buralar benim mekanımdı herkes beni görünce ayağa kalkardı önünü iliklerdi falan gibi şeyler söylüyor. Bu adam buraya geliyor bakıyor ki...

2. O

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi Buraya geldiğim için Japonların etkisinde kalmış değilim. Birincisi vahşi Japonlar derken bir geneleme yapıyorsunuz ve benim eşim Japon ayrıca kızım yarı Japon. Örneğin vahşi japon yunus avcıları derseniz hedefinizi biraz daha daraltmış olurdunuz. ;D...
  3. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba Sinan Bey, Vibramlarda değişik sertlikte değişik modellerde tabanlar olduğunu biliyorum ama söylediniz şekilde derecelendirmelerinden haberim yok. Biz burada (japonya) botu alırken kullanacağımız ortama göre sertliğini kontrol edip ona göre alıyoruz. Örneğin kranpon...

4. O

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi Bu linkleri buraya yapıştırmanız sizin açınızdan iyi bir şey değil bunlar telif hakkı olan satılan materyaller başınız bu konuda ağrıyabilir. Forum illegal içerikli bir forum değil yakında yöneticiler tarafından bu başlık büyük ihtimalle silinecektir...
  5. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kayan sadece vibram değil. Kayıyor denilen yerlerde bütün tabanlar kayıyor. Asfaltta ya da düz olmayan zeminlerde kaymıyorlar. Buz, mermer, beton gibi düz zeminlerde kayıyorlar. Bir tabanın bu tip zeminlerde kaymaması için altının düz ve çok yumuşak olması gerekiyor. Bu tip...

6. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Salih bey buzda kaymayan tek şey kranpondur ki kullanmışsanız bilirsiniz şeker buz ya da cam buz denilen tür buzda o bile bazen kayar.

7. O

Kamp Ocağı Seçimi

Coleman ocaklar aslında iyidir ama dağcılık ve trekking için ağırlıklarından ve fazla parçalı olmasından tutulmuyorlar. Çantaya sığdırmak bir dert taşımak ayrı bir dert. Ayrıca tamiri doğada zor olduğundan bozulduğunda ya da tıkandığında eğer parçalarını ayrı olarak taşımıyorsanız tamir edip...
  8. O

Kamp Ocağı Seçimi

Kerosen yakan gaz yağını da yakar fark etmez. Mazot işin içine girdiğinde farklı olur. Mazot yakmak iztiyorsanız ocağın mazot yaktığından emin olmanız gerekir.
  9. O

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Arada bi kavanozu sallayıp buğdayların bir birlerinden ayrılmalarını sağla yoksa kalıp gibi olur bir daha çıkaramazsın. Hocam bagajı doldurmuşsun afiyet olsun ;D

10. O

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Arkadaşım bu forumda diğer forumlar gibi yazı sayına bakıp sana yöneticilik ya da başka bir rütbe vermezler. Yazdığın yazıların bir anlamı olmalı boşuna anlamsız şeyler yazma burada güzel güzel sohbet ediyoruz okusan yüzlerce fikir üretebilirsin. Selamlar...

11. O

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Kusura bakmayın işlerim yoğunlaştı yazamadım. Reisi ve maitake mantarı yetiştirmiyorum. Reishi mantarı kanser ilacı olarak kullanılıyor bende bir türü var ama henüz yetiştirmeyi denemedim. Yenilebilir bir mantar değil toz haline getirip içerek kullanılıyor...
  12. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Şevket bey bu bot askeri amaçlı üretildiği için trekking için uygun olabileceğini sanmıyorum. Askerlik yapanlar bu botlardan neler çektiğini iyi bilir. ;D Botun boynu çok uzun ve dar bunun içinde ayaklarınızın hava alabilmesinin imkanı yok. Yaz kış ayaklarınız ıslak ve terli...

13. O

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Çadır içinde ısınmanın tek yolu uyku tulumudur. İyi bir uyku tulumunu edinirseniz hiç bir sorununuz olmaz. Uyku tulumuna mümkün olduğunca az elbise ile (mümkünse çıplak) girmek daha çok ısıtır. ;D Ayrıca yatmadan önce içerisi sıcak olsun istiyorsanız biraz su kaynatıp...
  14. O

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Colemanlarda gaz emniyet sensörü diye bir özellik yok. Açarsınız kapatıncaya kadar ya da gaz ve oksijen tükeninceye kadar yanar. Büyük çadırda da kullanımını üreticisi tavsiye etmiyor. Benim denediğim Colemanın soba diye adlandırdığı iki tür ürün var biri demir bir parçadan...
  15. O

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Bu yazdığınız sobalar kamp için üretilmiş sobalardır çadır içinde kullanmak için uygun değill ve tehlikelidir. Çadırda ısınmanın tek yolu iyi bir uykutulumu almaktır. Çadır içinde bu sobaları kullanmanız çadırın yanması sonucu hayatınızı tehlikeye sokar ayrıca çadır içinde...

16. O

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Bunu sormamın nedeni bir şeyden emin olmak istememdi ama sizin bunları bileme ihtimaliniz yok. Ben yurtdığında yaşıyorum ve piyasadaki ürünler yarı fiyatına satılabiliyor. Siz bu firmaya alacağınız ürünlerin alım garantisini fiyatı ile...
  17. O

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Orhan bey bir şeyi merak ettim amazondan bu ürünleri kendiniz sipariş verip adres olarak onları mı gösterdiniz yoksa onlar mı siparişleri verdiler. Eğer onlar siparişleri verdilerse elinizde ürünlerin amazondan alındığına dair bir belge...
  18. O

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın İlk örneği verilen türde içecek kutusundan yapılmış alkol ocaklarının performansları iyidir işe yarıyorlar. En iyi performans veren türü basınçlı sistemle çalışanları. Satın alınacak hazır alkol ocaklarından daha hafiftirler, ücretsizdirler ve daha iyi...

19. O

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Malt maya gibi bir çok şeyi karıştırabilirsiniz agara ama daha öncede dediğim gibi bunlar bakterilerinde hızlı çoğalmasını sağlıyor. Sterilizasyona daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu şekilde de oluşmuyorsa daha önce yazdığım gibi ısıdan dolayı oluşmuyor...
  20. O

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Üst tarafta oluşan miseller shitake miselleri alttaki kahverengi ise senin mantarınla aynı olan örnekler. Çevresinde görülen harita benzeri şey bakteri oluşumları. Sol tarafta resimin köşesinde yeşil küf oluşmuş yarısı görülüyor. Hem ilk alınan örenek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri