Arama sonuçlarınız

1. mbinmar

Moto-çekme Karavan

MOTOKARAVAN ÇOK İSTEDİM TRAFİK SİGORTALARI (7800 TL GİBİ) YÜZÜNDEN VAZ GEÇTİM ,KONFOR YÜZÜNDEN DE ÇEKME KARAVAN İSTEMEDİM SONUNDA AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR KARAVAN YAPMAYI DÜŞÜNUYORUM FİKİRLEİRİNİZİ BEKLİYORUM. MİNUBUS ALIP 1:ARKA KOLTUKLARDAN 7 TANESİNİ VE ŞÖFOR KOLTUĞUN İKİ ARKASINDAKİ 2 KOLTUĞU...

2. mbinmar

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

HOCAM DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM KARAVAN TECRUBEM YOK BU YUZDEN YARDIM ALMAM GEREKTİĞİNE İNANIYORUM .KARAVAN ALMAK İSTİYORUM İLK ÖNCE MOTOKARAVAN DÜŞÜNDÜM HEM KONFORU HEM GÜVENLİĞİ YOLTUTUŞU VS AMA ZORUNLU SİGORTASI ÇOK YÜKSEK OLUNCA VAZGEÇTİM (7800 TL DEDİLER) ...
  3. mbinmar

Motokaravan Ruhsat Panelvan

hocam çekme karavan ın zorunlu sigortası yok vergisi de yok bu avantajları var fakat çekme karavan kullanan bir iki kişi ile konuşmuştum yol tutuşunun iyi olmadığı zor olduğu .geri geri gitmek tam bir çileymiş ,gemiye binmek çok zor muş ,yokuşlarda sıkıntılı imiş bu sebeplerden dolayı...

4. mbinmar

basit paint te yaptığım bir resim yapmak istediğimi resme döktüm
  5. mbinmar

hocam çekme karavan statusunde olduğu için ruhsat gerekmiyor.güney karavana mesaj attım cevap bekliyorum. 10-15 bin gibi masrafım olacak gibi görünüyor olumsuz gelirse remork yapan yerlerden birinde yaptırmayı planlıyorum istediğimde karavandan ayrılıp araç ı tek başına kullanmak ve böylece...

6. mbinmar

A motokaravan veya çekme karavan değil arası böyle bir karavan la hem çekme karavan ın hemde motokaravanın avantajlarını sağlayabiliriz gibi düşünüyorum

7. mbinmar

özel amaçlı araç olarak ruhsat ta alsam 3000-4000 arası dediler
  8. mbinmar

SİGORTACIMIN DEDİĞİ EN DÜŞÜK TEKLİF BU ÇAK AZ FARK EDER DİYOR BEN BUNU ARAÇ OLMADAN YAPTIRDIĞIM İÇİN YAKLAŞIK DEĞER
  9. mbinmar

ZORUNLU SİGORTAYI SORDURDUM PANELVAN 1000-1400 ARASI ,KARAVAN OLURSA 7800 DİYOR MERAK ETTİĞİM AKLIMDA İKİ ŞEY VAR PANELVAN KALIP KARAVAN GİBİ KULLANMAK 1 PANELVAN İÇİNİ YATAK MASA VS YAPIP ARKASINA REMORK YAPTIRIP 120*190 LIK MUTFAK VE WC Yİ ORAYA YAPTIRMAK BÖYLECE PANELVAN İÇİNE İŞLEM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri