Arama sonuçlarınız

1. mbinmar

Motokaravan Ruhsat Panelvan

bir firmayada versen kendinde yapsan önce trafiğe çıkaracak konuma getir ki o araçla dolaşabilirsin yoksa çekme belgeli araçla yakalanırsan araç bağlanır ve ceza ödemek zorunda kalırsın .karavana dönüştükten sonra 3 ay içinde ruhsatı yenilemek zorundasın proje -tuev-tse-emniyet...

2. mbinmar

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

BU SULU KLİMA MAX 150 WATT ÇEKİYORMUŞ KARAVANDA KULLANILABİLİR BUNU ARAŞTIRMAYI DÜŞÜNUYORUM.KLİMA GİBİ SOĞUTACAĞINI SANMIYORUM FAKAT SICAĞI 5-10 DERECE DÜŞÜRECEĞİNİ SANIYORUM .AKULERLER LE ÇOK RAHAT ÇALIŞIR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA BU SİSTEM HAKKINDA ÇOK BİLGİM YOK
  3. mbinmar

BUNU EVDE BALKONDA KULLANDIK ÇOK SICAK ZAMANDA VANTİLATÖRDEN DAHA İYİ VENTİLATÖR DE TERLERKEN BUNDA TERLEMEDEN RAHAT BİR UYKU GEÇİRİYORDUK AMA KLİMA KADAR SOĞUTMUYOR SERİN BİR HAVA VERİYOR.KARAVANDA İŞE YARAR MI BİLMİYORUM .

4. mbinmar

SULU SOĞUTUCU KULLANAN OLDU MU ACABA ÇOK RAHAT AKULERLE SAATLERCE ÇALIŞTIRILA BİLİR VENTİLATOR KADAR ÇEKİYOR

5. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

İLK SİGORTASI 2100 (4. BASAMAK)CİVARI ,EN DÜŞÜK 3 YIL SONRA 1450 (7.BASAMAK)CİVARI FİYAT ÇIKIYOR.

6. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

keşke türkiyede de sezonluk plaka olsa harika olurdu
  7. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

arkadaşlar bimer e zorunlu sigorta için yazı yazdım herkes yazarsa belki önlem alırlar neden çok fazla ödüyoruz
  8. mbinmar

Yeni Trafik Sigorta

DÜN MİSAFİRİM VARDI ALMANYADA ÇOK KALMIŞTI ORDA ÇOĞUNUN 2-3 ARACI VAR BUNLARDAN BİRİ KARAVAN .SORMUŞ MASRAFI ÇOK OLMUYORMU DİYE ADAMIN DEDİĞİ HANGİ ARACI KULLANIYORSAM O AKTİF(SİGORTA VS) DİĞERLERİ PASİF YAPIYORUM BÖYLECE KULLANMADIĞIM ARACIN GİDERİ OLMUYOR NE ZAMAN KULLANACAKSAM 10 DK DA AKTİF...

9. mbinmar

Burda bir yazı okumuştum sabancı ya sormuşlar en çok ne yapmak istersin karavan alıp dolaşmak istedim demiş fakat erteleye erteleye bu hayalini gerçekleştirmeden göçtü benim nacizane fikrim karavan hayalinizde emin seniz ertelemeyin hemen ruhsata işletmek zorunda değilsin zaten karavan olması...

10. mbinmar

Burda bir yazı okumuştum sabancı ya sormuşlar en çok ne yapmak istersin karavan alıp dolaşmak istedim demiş fakat erteleye erteleye bu hayalini gerçekleştirmeden göçtü benim nacizane fikrim karavan hayalinizde emin seniz ertelemeyin hemen ruhsata işletmek zorunda değilsin zaten karavan olması...
  11. mbinmar

YETRLİ OLABİLİR LÜKS BİR KARAVAN İSTİYORSAN YETMEYEBİLİR ŞÖYLEDE YAPABİLRSİN.aracı alır bakımdan sonra öncelikli olanları yaparsın kademe kademe istediğin şekle gelir elinden geliyorsa çok uygun A dönüşür

12. mbinmar

BEN ŞANLIURFA DAN SORDURDUM 2090 DEDİ ,İYİ FİYAT VERMİŞ
  13. mbinmar

Aytekin hocam sigortacıya tekrar sorarmısınız özel amaçlı taşıt sigortası ne kadar galiba saba kamyonet için olanı söylemiş oyle olsa minibüsimi karavan gibi kullanıyorum hemen çeviririm karavana
  14. mbinmar

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Buzdolabını A++ seçiniz,en az 300 watt güneş paneli (450 daha iyi olur), jeneratör almanıza gerek yok çünkü arabada zaten jeneratör mevcut araç akulimatör ile jel akuler arasında sigortalı bağlantı kurarsanız akuler boşakdığında aracı rolentide çalıştırır sigortayı açarak jarz edebilirsiniz.en...

15. mbinmar

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Sevgili karavan severler kendim aile hekimiyim görev yaptığım yerde her gün 8-20 saat e varan elektrik kesintisi olduğu için önce jeneratör vardı yanınca babam elektronik ustası olduğundan çok şey öğrendim, uzatmadan asm ye 250 watt güneş paneli kurdum 2 aku 90 ampirik jel aku kurdum amacım iki...
  16. mbinmar

ö ölçüyü örnek olsun diye yazdım ,küçük olur diyorsunuz sanırım
  17. mbinmar

sabit wc ,atık veya temiz su deposu yapmadığınız müddetçe ,çekyat attınız sabitleme yapmadan tuev de sıkıntı olmaz fakat bir makina muhendisi ile konustum arkaya bölme atınız altı depo üstü yatak gibi kullanacağınız tuev e gideceğiniz zaman süngersiz. banyo için 70*90 gibi bir kabin...

18. mbinmar

sabit wc ,atık veya temiz su deposu yapmadığınız müddetçe ,çekyat attınız sabitleme yapmadan tuev de sıkıntı olmaz fakat bir makina muhendisi ile konustum arkaya bölme atınız altı depo üstü yatak gibi kullanacağınız tuev e gideceğiniz zaman süngersiz. banyo için 70*90 gibi bir kabin...
  19. mbinmar

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

4. basamak ilk defa sigorta yapacaklar için uygulanan basamak .kaza yapmazsanız her yıl kademeniz artar 3 yılın sonunda 7. basamağa yükselirsiniz 7. basamaktan devam edersiniz en düşük sigorta pirimi ama kaza yaparsanız kademe ler düşer 1. kadame ya kadar kademe düştükçe pirim artar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri