Arama sonuçlarınız

1. Msyh1987

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Bu rotadaki geçişleri nasıl yaptınız ? Ne gibi evraklara ihtiyacımız var ? Ben yeşil sigorta yaptırıp, Rusya vizesi alıp (eğer nisandaki görüşmede vize sorunu çözülmezse) gideceğim bunlar yeterli olur mu ? Teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Msyh1987

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Selamlar. Ben de arabamla Elazığ’dan krasnodara gideceğim. Sochi üzerinden gitmeyi planlıyorum. Bu konuda Abaza’yadan geçiş sıkıntılı falan dediler. Bilgisi olan bar mı ?
  3. Msyh1987

Iveco E29.14 Fxl Hakkinda

Herkese selamlar. Iveco E29.14 Fxl 2003-2004 model midibusten tam zamanli yasanacak sekilde karavan yaptirmayi planliyoruz. 3 kisilik mevcudu olan cekirdek bir aileyiz:) bu tur aractan karavan yapanlar varsa, bilgi alis verisinde bulunursa memnun olurum selamlar, ve simdiden tesekkurler

4. Msyh1987

Minicamper

Aslında mantıklı olabilir ama bana pek konforlu gibi gelmedi. Teşekkürler ben bunu görmemiştim. Tabi maliyet hakkında hiçbir fikrim yok. Ruhsat çevirme işlemleri dezavantajlı ise mecburen bu sistemi alacağız [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Msyh1987

Minicamper

Herkese merhabalar. Ptt den çıkma yüksek tavan ford connect aldım. Koltuksuz kamyonet olarak geçiyor. Bunu tam kapsamlı bir mini camper yapmak istiyorum. Tam kapsamlı derken; pencere açılacak içinde normal bir motokaravanda olan özelliklerin bir çoğu olacak şekilde yapmayı planlıyorum. Bu konuda...

6. Msyh1987

Minicamper

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Msyh1987

Ford Connect Yuksek Tavan Mini Camper Yapimi Hk.

Herkese selamlar 110 beygir ford connect cift surgulu yuksek tavan arac aldim. Bunu mini camper yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler
  8. Msyh1987

Karavan Yapımı Üzerine ........

Oncelikle herkesr merhaba. Motosiklet ile kampcilik hayatini evlilik ve cocugum olmasi nedeni ile mecburen birakmak zorunda kaldik. Simdi ise yuksek tavan ford connect daha dogrusu yurt disinda minicamper olarak da bilinen bir sistem ile ailecek kaldigimiz yerden gezilerimize devam etmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri