Arama sonuçlarınız

1. Msyh1987

Markalarına Ve Tiplerine Göre Yerli Karavanların Eksikleri Ve Üreticilerine Öneriler ..

Merhabalar, ben bir Erba 375 kullanıcısıyım. Öncelikle iyi yönlerinden bahsedeyim. Fiyat performans olarak güzel ve yeterli bir karavan oldu. 4 kişilik bir aileyiz. 2 ve 4 yaşında çocuklarımız var. 06 temmuz 2020'de 30 bin tlye teslim aldık. Güzel bir tatil yaşadık. Karavan 2 adet güneş paneli...

2. Msyh1987

Arabayla Tunceli'den Eysk /krasnodar /rusya'ya

Konuyu guncelleyelim [emoji847] 15 Eylül'de tekrar araba ile krasnodar tarafına doğru gideceğim. Vladikavkaz açık mıdır? Yakınlarda giden oldu mu acaba ? Sent from my SM-A715F using Tapatalk
  3. Msyh1987

Köhne Beach Güvercinlik

Merhabalar, paylaşım için teşekkürler [emoji112] Ücretler ne kadar? Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

4. Msyh1987

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

Selamlar hayırlı olsun, karavan imalat işi bitti mi? Ben de boş alıp içini kafama göre yapmayı planlıyorum. Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
  5. Msyh1987

Korkuteli Hakkında

Herhese merhabalar Antalya Korkuteli hakkında bilgisi olanlar var mıdır? Yakın zaman da ailecek Korkuteli ne yerleşmeyi düşünüyoruz. Elbette bir araştırma yaptım. Ancak daha kapsamlı bilgiler için buraya yazıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

6. Msyh1987

Jnet ten yurtdışı izin talebinde bulunup, sistemdeki adımları izleyerek formu doldurmanız yeterli Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

7. Msyh1987

Tekrar merhabalar. Ben gideceğim konuma vardım. Şu an Rusyadayım. Yol 1800 km sürdü. ( Tunceli-Bingöl-Erzurum-Artvin-Hopa-Sarp-gori-vladikavkaz ve Yeysk) Gürcü sınırından 10 dakika gibi bir süreyle geçtim. Vladikavkaz sınırına geldiğimde, beni karşılayan görevli yalandan arabaya baktı, arabada...
  8. Msyh1987

Tekrardan merhabalar. Yarın krasnodarın Yeysk kasabasına doğru yolculuğa başlayacağım. Vize işlemleri erken tamamlandı. Yolculuk rotam Elazığ - Bingöl - Erzurum - Ardahan - turkgözü - borjovi - gori - vladikavkaz ve krasnodar. Yolculuğum 1700 km olacak. Yarın sabah yola çıkıp pazar öğlen veya...
  9. Msyh1987

Çok teşekkürler. Ellerinize sağlık Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

10. Msyh1987

Teşekkürler Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

11. Msyh1987

Size direkt formları paylaşayım. Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
  12. Msyh1987

Vize işlemlerinin Rusyanın tatillerine denk gelmesi nedeniyle yolculuk başlangıç tarihi 20.05.2019 olmuştur. Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

13. Msyh1987

Biliyorum ben daha önce uçakla bir çok kez gittim. Kayınpeder ve kaynanam oradalar [emoji16] Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
  14. Msyh1987

Herkese selam. Arabam kia sorento ve Tunceli'den Krasnodar'ın bir kasabası olay Eysk'e gideceğim inşallah. Konu ile ilgili öncelikle Yaşar Ergün hocama çok teşekkür ediyorum. Rota planlaması olarak türkgözü sınır kapısından çıkıp vladikavkaz isminde bir yerden rusyaya giriş yapacağım. Rusyaya...
  15. Msyh1987

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Welcome - Batumi International Container Terminal Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Msyh1987

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Hocam bir de Batum’dan gemi görünüyor. İrtibat bölümünden şirkete mail gönderdim. Ancak henüz yanıt alamadım. Eğer gemiye binebilirsem, gemi tam da benim gideceğim Yesk şehrine gidiyor. Bununla ilgili bilgi sahibi varsa, aydınlatıcı bir şeyler yazarsa memnun olurum Sent from my iPhone using...
  17. Msyh1987

Bir de Trabzon-Soçi seferleri Mayıs Haziran gibi başlayacak bilgisini Trabzon porttan öğrendim. Yaklaşık 5 saat sürüyormuş, 350 dolar gibi bir fiyattan bahsettiler Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Msyh1987

Hocam çok teşekkür ediyorum. Ben de Haziran’a planlıyorum. Dilerseniz peş peşe gideriz. Tunceli’den yola çıkacağım. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Msyh1987

rota bu şekilde Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Msyh1987

Teşekkür ederim. Ben ailemi almaya gideceğim. O zaman Gürcistan’a türkgözünden girip, krasnodara doğru Gürcistan’ın Doğusunda kalan otoyolu kullanacağım. Daha başka yapmam gereken bir şey var mı acaba ? Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri