Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan Bey, Çok memnun oluruz. Dediğim dönemlerde uygun olursanız çayınızı içeriz. Buradan da imkanlar dahilinde mesajlaşırız. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

2. barbecue

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Niyazi bey, hayırlı satışlar. Temmuz vergi ayıdır ya, siz vergisini ödeyince muhtemelen alıcısı da merhaba diyecektir. Selamlar, sevgiler Burak Dirican
  3. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan bey, Selamlar... Ramazan bayramı 2. Günü biz ailecek Ankara dan Doğu Karadeniz gezisi için yola çıkıyoruz. Sinop, samsun, Trabzon. Rize diye yaylalara çıkacağız. Son dönüş noktamız kısmetse Macahel. Oradan eve dönüş...

4. barbecue

Bu Aracı Bilen Varmı

Ynt: Bu Aracı Bilen Varmı Cumhur Bey, Arkadaşlar mesaj sayılarını arttırmak adına her yazılan mesaja doğru yanlış demeden kendilerince cevap yazmışlar anlaşılan. Ben şahsen kendi görüşümü açıklayayım size, gerçi size de Vx80 den sonra Toyota hakkında bir şey anlatmaya gerek yok ama... Benim...
  5. barbecue

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Murat Bey, Benim satınalmaların gibi bir niyetim yok, sadece merakımdan okuyorum ve araştırıyorum. Kendimce maliyet analizi yapıp, piyasa değerlerine bakıyorum... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican iPad 'den Tapatalk...

6. barbecue

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Murat Bey, Süleyman Bey, Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Benim anlamaya çalıştığım hiç bilgi sahibi olmadan 65 000 TL ye mal olacak bir camper hesabı yapmıştım siz analizler ile desteklediniz, nasıl oluyordu ilanlarda...

7. barbecue

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Süleyman Bey, Açıklama için çok teşekkür ederim. Aracı kendiniz imal ederseniz herşeyini karavan malzemesi kullanmak koşuluyla truma veya dometic klima dahil maliyetiniz 80000 TL civarında olur diye tahmin ediyorum Buradaki...
  8. barbecue

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Değerli Üstadlar, Konuya çok hakim değilim, market fiyatlarını da adım gibi biliyorum diyemem ama sadece merakımdan soruyorum. Sizler bu camianın içindesiniz, Bugün camper olabilecek boş bir araç için satın alma bedeli herhalde...
  9. barbecue

2014 Dünya Kupasını Uydudan İzlemek

Arkadaşlar, Dün akşamki Brezilya - Hırvatistan maçını eski televizyondan çubuk antenle izledikten sonra, bu sabah erkenden Digitürk müşteri hizmetlerini aradım. Ben Digitürk'ü Turksat üzerinden alıyorum ve Türksat TRT1 yayınlarını maç saatlerinde şifreliyor. Bu yüzden dün akşamki maçı Digi...

10. barbecue

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Murat Bey, Değişik bir deneyim olacak. Takip ediyorum. Bu arada vermiş olduğunuz link çalışmıyor. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

11. barbecue

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? Hüseyin Bey, İnsan okuyunca öğreniyor gerçekten. Neodymium mıknatıslar 80 derece sıcaklığın üzerinde bozuluyorlarmış, daha doğrusu özelliklerini kaybediyor, deniyor kitaplarda. Bu durumda dediğiniz gibi, ucuz yollu hardisklerin içinden çıkanlar...
  12. barbecue

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Niyazi Bey, Çok teşekkürler, benzer sebepten bizde 10 Ağustos ta Ankara da olmamız lazım iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. barbecue

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? Hüseyin Bey, Şunu sormak isterim. Eğer bu neodymium mıknatıslar bu derece başarılı olacaklar ise, mesela beim V8 aracımda lpg enjektörlerinin önüne bir çift bağlasam faydası olacaktır diye anlıyorum. Doğru mu düşünüyorum. Yoksa enjektörlerden ziyade...
  14. barbecue

Bu Aracı Bilen Varmı

Ynt: Bu Aracı Bilen Varmı Nedenini açıklar mısınız?
  15. barbecue

Huser 09.06.2013

Ynt: Huser 09.06.2013 Bu sene inşallah buraları göreceğiz, hele bir de çadır kurup çay içebilirsek .... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

16. barbecue

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Niyazi Bey, Mesaj alınmıştır... Ancak kötü tarafı 10 Ağustos'da muhtemelen Ankara'ya dönmüş olacağız. Ama ikram edilen bir bardak çayı da sizin ikramınız niyetine keyifle içeriz... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile...
  17. barbecue

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Murat Bey, Teşekkürler...
  18. barbecue

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Sevgili Arkadaşlar, Bu yerlerin erişim koordinatları mı olur, yol tarifi mi olur, yavaş yavaş paylaşsanız da bende yaz programının genel hatlarını oluşturan. Orası burası derken sanki bana değil 10 gün 1 ay yetmeyecek.... Murat Bey, Pazar akşamı beni derin...

19. barbecue

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Facebook sayfasına erişim yok, ben mi erişemiyorum, yoksa başka bir sıkıntı mı var iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. barbecue

Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Olur memnuniyetle iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri