Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???
Bence en uygun Maslak sanayi TEM servis, iyi bir ekspertiz hizmeti de alırsınız bence.
Hayırlısı olsun
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum
Adaş nerede tamir oluyor bu kese?
İstanbul'da mı? Yoksa servis tarzı yerler de mi?
Ankara için aklımda olması adına benzer bir tamirci bulabilir miyim diye soruyorum.
Ynt: Patriot & Compass
Ben sadece şahsi fikrimi belirtmek isterim,
Konu olan süratlere, hangisi olursa olsun Jeep tarzı, yerden yüksekliği olan bir araçla çıkmak, bir çok tehlikeye davet çıkarmak demektir.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...
Bizim de tecrübemiz yok, ama denemeden ve yaşamadan da tecrübe elde edilmiyor.
Tek başımıza olacağımız için, ne doğru ne yanlış yaşayarak öğreneceğiz... Bunun başka çaresi yok...
Mümkün mertebe, elimizden geldiğince...
tahtaya vuruyorum... şimdilik saat gibi çalışıyor...
Aman nazar değmesin...
Şimdi öğlen boşluğunda Toyota forumlarına girip okumaya çalışıyorum, bunun standart düzenli bir bakım sistemi var mı diye
Çevirme lokasyonlarını bilelim de dikkatli olalım...
Şaka bir yana, ben 1,5 senedir kullanıyorum Vx100 ü ve şu ana kadar gördüğüm ve çevremde duyduğum kronik bir arızası ile karşılaşmadım. Yok mudur? Mutlaka vardır. Bana da airmatic sorun çıkarabilecek bir unsur...
Hocam,
Bundan yaklaşık bir ay önce, Cumartesi günü, Konya yolundan aşağıya inerken soldaki Opet benzinliğinde biri yanıma yanaştı.
Eşimde bende LC hastasıyız, arabayı satar mısınız diye sormuşlardı. Ancak boy ve kilo itibari ile pek size benzetemedim şimdi.
Bende...
Aslan Bey,
Çok teşekkürler...
Bunu bilmek bile insanı yolda rahatlatır.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
Adaş Günaydın...
Airmatic ve süspansiyon arızaları sonucu pahalı çözüm...
Belki o yüzden sıkıntı yaratabilir.
Elektrik panosu arızası beni son derece rahatsız eder ama boyutunu bilmediğim için bir şey diyemem, neden pano arıza yapar? Su mu aldı diye aklıma...
Günaydın...
Aklıma gelen bir şeyi daha paylaşmak istedim. Bu tip arabaların bir çoğu ilana bile çıkmadan eşten dosttan satılıyor, en azından ben benimkini öyle almıştım:)
Şaşmaz tarafından Toyota servisleri mevcut. Bunların iletişim bilgileri forum içinde var...
Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.
Kerim Bey,
Çok geçmiş olsun, acil şifalar....
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
Hasan Bey,
Günaydın....
Bayramın 2. gününden itibaren biz Ankara'dan itibaren sizin belirtmiş olduğunuz rota üzerindeyiz.
Umarım denk geliriz.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
Ynt: Vinç Hakkında
Merakımdan soruyorum, işletmediğimiz zaman bir problem yok.
Ama; Allah korusun bir kaza olduğunda ve karşı tarafa hallice bir zarar verildiğinde, ön tarafta bulunan vinçten dolayı hasar arttı diye sigorta şirketleri sorun çıkartırlar mı?