Arama sonuçlarınız

1. barbecue

2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum.. beyler, Ankara da iseniz 2003 model vx 100 ümü bir yatırım projesi için elden çıkarmayı düşünebilirim. Eğer görmek isterseniz haber veriniz. Aracın bende öldüğünüze içinde Kazası vs. I yok. Ancak ben de bir arkadaşımdan almıştım. Ufak tefek boyalarının sürtmeden...

2. barbecue

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Hayırlısı, dönüş yolumuz oldukça uzun ve buradan kolay kolay erken bir saatte çıkabileceğimizi düşünemiyorum, zamanı denk getirebilirsek memnuniyetle, gelirkende Aslan Bey e de uğrayamadım, onada mahçup oldum.
  3. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Hocam bugün en son nokta olan Camili ye geldik. Bu zamana kadar herşey kapalı idi, bu akşam uzun bir aradan sonra ilk defa İnternet'e bağlandım. Herşey son derece güzel ve mükemmelde.

4. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Hocam çok teşekkürler
  5. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Şimdi Samsun'a girdik. Yol boyu gördüklerimiz için yorum yapmayacağım, bunlar her kesin bildikleri amacım, olabildiğince yaylalardan manzara fotoğrafları sunmak. Sadece yurtdışından gelen yurttaşlarımızın araç kullanmalarına çok karşıyım, yurt...

6. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlar, daha nice Bayramlara sağlık, sıhhat huzur içinde erişmenizi temenni ederim. Selamlar, sevgiler.... Burak Dirican

7. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Herkesin Bayramı'nı bende kutlar, nice Bayramlar dilerim. Aslan Bey imkanlar dahilinde çay içmek için uğrayacağa gayretedeceğiz. Selamlar, sevgiler.... iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Kerim Bey, Maşallah gerçekten iyi bir rota olmuş. Dediğiniz gibi bu sefer olmazsa başka sefer rotalar bir yerlerde kesişir. Sizede iyi yolculuklar, iyi bayramlar.... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. barbecue

Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Bende de zaten fazlalık var ama gene bir kaç kilo versem alacağımın yanında kar olur diye yapıyorum bu diyeti:) Bayram gelse de bir yola çıksak diye dört bekliyorum iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. barbecue

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım

11. barbecue

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Ellerinize sağlık. Kolay gelsin. Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. barbecue

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Burak Bey, Ilk mola noktamız Samsun, bir gece Samsun'da konaklayacağız. Önerileriniz için çok teşekkürler, mutlaka değerlendireceğiz. Selamlar, sevgiler Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. barbecue

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Yavuz Bey, Bilgilendirme için çok teşekkürler... Sırf bu Doğu Karadeniz gezisi ve benim açımdan bir diğer özelliği olan gastronomik gezi için 2 aydır diyetteyim, Bayram da bunun mükafatını görmem gerek.... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican...
  14. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Uzunca bir zaman ara vermiştim işten güçten ama bu geziden vazgeçmedik. Artık neredeyse herşeyimizde hazırız. Hatta bir arkadaşımdan Indel buzdolabını bile ödünç aldım. Kendimce rotayı çıkardım, nereye ne zaman varılacak belirledim, kendimce önem...
  15. barbecue

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Salih Bey, Selamlar.... Yalıköy köftesi için yaklaştıkta olsa bir yol tarifi rica edebilir miyim. Bayram ve sonrasında Doğu Karadeniz'i hem gezeceğiz hemde gastronomik olarak nimetlerinden faydalanmak isteriz. Selamlar, sevgiler Burak Dirican iPad...

16. barbecue

Ankara'nın Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Ankara'nın Bilinmeyen Yönleri Yavuz Bey, Ellerinize ve emeğinize sağlık. Bunca yıldır Ankara'da otururum, çocukluğum Ataç sokakta geçti, yani, Yüksel caddesi, İnkilap Sokak, Bayındır Sokak, Kızılay Meydanı, Sıhhiye MEydanı benim oyun oynadığım yerlerdi ama hiç bir zaman üstadın yazdığı...
  17. barbecue

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Aslan Bey, Bana cep telefonunuzu özel mesaj olarak atarsanız sevinirim.
  18. barbecue

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Aslan Bey, memnuniyetle çayınızı kahvenizi içer, sohbetinize ortak oluruz. Selamlar, sevgiler.... Burak Dirican

19. barbecue

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... 29 Temmuz günü Ankara'dan Samsun'a doğru yola çıkıyoruz ailecek. Bütün gün Samsun'dayız. 30 Temmuz sabahı Samsun-Trabzon - Uzungöl 31 Temmuz- Uzungöl-Ayder, sonrasında Ağustos 5'i ne kadar Rize yaylalardayız. 5, 6 Ağustos...
  20. barbecue

2003 Model Vx100 Arıyorum

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum O zaman diyecek yok tabii ki, Sabır demek ve beklemek lazım. Bu saydığınız tipteki insanlar sadece LC satıcıları içinde yok maalesef, diğer her tür araç satışında bu tür satıcılar ile karşılaşma şansımız her zaman için var ve maalesef biz ne yaparsak yapalım bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR