Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Sami Bey, Öncelikle tercihiniz hayırlı olsun, bana göre verilmiş karar, kararsızlıktan daha önemlidir. Teslim aldıktan sonra, görüşlerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum. Benzer beklentiler içerisinde olabileceğimizi düşünerek, görüşleriniz bizim karar verme aşamasında etkili...

2. barbecue

Sami Bey, Öncelikle tercihiniz hayırlı olsun, bana göre verilmiş karar, kararsızlıktan daha önemlidir. Teslim aldıktan sonra, görüşlerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum. Benzer beklentiler içerisinde olabileceğimizi düşünerek, görüşleriniz bizim karar verme aşamasında etkili...
  3. barbecue

4. barbecue

Haklı olabilirsiniz veya ısıtıcı işini tam göremiyor. Yaşanmış tecrübe mevcut diyorsunuz...
  5. barbecue

Benim çekici olarak kullanacağım aracımda zaten şu aşamada Çin malı, uzaktan kumandalı bir ısıtıcı var. Aracım alüminyum gövde, İzolasyon olarak Dynamate Dynaliner 0.5 inch kalınlık kullanılmış durumda. Aracın hacmi küçükte olsa, ısıtıcı 5kw gücünde bir ısıtıcı çok soğuk ve rüzgarlı havalarda...

6. barbecue

Tesisat konusunda tecrübeli mühendisi değilim ama mühendislik yaklaşımı ve öngrümü kullanarak, şöyle söyleyebilirim. Gene Ankara için örnek verirsek, Dış cephede uygulanacak olan EPS karbonlu yalıtımda mkaina mühendisleri odasının vermiş olduğu örnek hesapta kalınlık minimum 60 mm olarak...

7. barbecue

Kimse yanlış anlamasın lütfen Ankara'da "Siteler Esnafı" diye bir yerleşik kavram vardı yıllar önce. "İster al, ister alma, mal bu" mantığında. Sonra baktım ki Güney Karavan Çamlıtepe Caddesi - Ankara'daymış. Yani Siteler'in ana Caddesi, tam kelimesi ile "göbeğinde". O yüzden Akın Bey, sizin...
  8. barbecue

Akın Bey, Aslında, Ender Bey ısı köprüsünü, sizinde tahmin edebileceğiniz çok basit tekniklerle çözebilir, eğer isterse ve zaman ayırırsa. Bütçe çalışmasını bilemem ama çok büyük ek bir maliyet getirmeyeceğini ancak tahmin edebilirim. Belki tavsiyelerde bulunarak, beraberinde teknik detay çözümü...
  9. barbecue

Tunay Bey, Güney karavanı ziyaret ettiğinizde kullanmayı düşündüğü 2cm karbonlu eps için bir ısı kaybı/kazancı hesabı olup olmadığını öğrenme şansınız olur mu ? Zira bana göre, hesap yapmadan ve iç/dış mekan malzeme evsafını bilmeden 2 cm eps malzemenin ısı izolasyonu için yeterli olmayacağını...

10. barbecue

Akın Bey, Mesajınızda belirtmiş olduğunuz; Alıntı: Daha rahat, az dağda ve az da normal tabiatta gezecek, daha ferah ve 2-3 kişinin rahat yaşayacağı bir karavan tercih ederdim. Alıntı Sonu. Tercihleriniz, sizin gözünüzle neler olabilir? Saygılar, Burak

11. barbecue

Üstadım, Herhangi bir seçim şu aşamada yok, ancak araştırma ve değerlendirme aşaması devam ediyor. Buradaki amaç, daha önceki bir mesajımda da belirtmiştim, kısa süreli bahar ve kış kamplarında kullanılacak sağlıklı ve güvenli bir mekan teşkil edebilmek. Ben, şahsen çok kalabalık olan ortamlarda...
  12. barbecue

Sevgili Dostlar, Geocamper ile ilgili görüşleriniz nelerdir? 3 kişilik bir aile için. Delikanlı artık pek çocuk sayılmayacak ebatlarda olmasını da dikkate alırsanız. Amaç daha çok kış gezileri olmak kaydı ile.

13. barbecue

Murat Bey, Doğru Erba 3.75 bir çözüm. Teşekkür ederim, ama bunun alternatifi bir çözüm üretilebilinir mi?
  14. barbecue

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Video: https://www.youtube.com/watch?v=30wzgGRTmps Sesi yükseltin lütfen.
  15. barbecue

Sevgili Dostlar, Karavan konusu bizim ailemiz için yeni olmakal beraber, kamp yapmak, gezip yeni yerler görmek en zevk aldığımız konuların başında gelir. Bugüne kadar Ankara, Kocaeli, Çanakkale yakınlarında günübirlik aracımız ile gidebildiğimiz yere kadar gidip dönmeli kısa gezilerimiz oldu...

16. barbecue

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

5 Nisan pazar günü bende arkadaşlarım ile iki araç Ercuva ve İnönü yaylasına gittik. Giderken ve dönerken Yuvacık bölgesinin üst kotlarında çok ciddi yoğunlukta sis vardı. Yol nispeten rahat olsada belli bir noktadan sonra standart araçların gidemeyeceği derecede çamurdu. İçimden keşke bu çamur...
  17. barbecue

Defender Yakıt Göstergesi Sorunu

Bende konuyu yıllar sonra tekrar canlandırayım. Benim araçta da hararet hiç yeriden oynamıyor. SÜrekli en alt seviyede duruyor, ayrıca depom da sürekli dolu. Sürekli dolu depoyu, km kontrolü yaparak takip ediyorum. Ama hararet göstergesi için korkuyorum. Aracın hararet yapması halinde durum...

18. barbecue

Satilik Husky Çadir Ve Uyku Tulumlari

Arkadaşlar bir heves alınmış ama sonrasında plan ve program değişikliği nedeni ile hiç kullanılmamış, depoda bekleyen Husky çadır ve uyku tulumlarımı satıyorum. İsteyene malzemeleri Ankara'da teslim edebilirim. İlgilenenlere kargo ücretini ödemeniz halinde kargo ile de gönderebilirim. Fotoğraf...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri