Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Yeniden Yolaçık

Ynt: Yeniden Yolaçık Bir mailde Adaşımın içeriğine benzer şekile benden gitti... Hadi hayırlısı... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. barbecue

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Ankara'da 25 cm boyutunda olanı kargo dahil 20 TL'ye yapıyorlar. Bana biraz pahalı geldi ama ....
  3. barbecue

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Levent Bey, Bilgilendirme ve ayrıca yönlendirme için çok teşekkürler. Gönlümden geçen ve cebimden geçen kısımı bir türlü dengeleyemediğim için olsa gerek belirtmiş olduğunuz çözüm benim için şimdilik en azından bu sene için uzak kalıyor. Buz...

4. barbecue

Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Serdar Bey, Yapılacakalr listesine not olarak ekledim. Sizden aksiyon bekliyorum.
  5. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Emre Bey, Karar veremiyorum bir türlü, ama aklımdan geçen ve muhtemelen de maddi açıdan bana cazip gelecek olan çözüm, peltier tarzı soğutucu ve buz kalıpları ile başlamak ve sonrasında zamana bağlı olarak bu sistemi ya komple çöpe atmak veya çok...

6. barbecue

Gezenbilir Logo

Ynt: Gezenbilir Logo Teşekkürler, baskıcıya yolladım bile...

7. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Levent Bey, Bilgilendirme ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim. Biraz önce firma ile tekrar konuştum 37lt. üstten kapaklı dolabı fiyatı 850 TL + KDV, 45 lt ise 950 + KDV rakamsal anlamda bakınca İtalyan komp. bir dolap için makul seviyeler gibi...
  8. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Emre Bey, Bu firma ile ilgili site içinde çok problemli olduğunu söyleyen de var, çok memnun olduğunuz açıklayan arkadaşlarımızda. Ben uzun zaman önce Ahmet Bey ile konuşmuştum. Ahmet Bey'in konuşmasında tatmin olmuştum ama sonrasında site içinde...
  9. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Üst mesajda karışıklık olmuş, kusura bakmayın lütfen

10. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

11. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Üstadım, Yazamadım ama hazırlıklarımız devam ediyor. Biz halen işle ilgili çok büyük bir değişiklik olmazsa, Ramazan bayramının 2.günü Ankara'dan hareket ediyoruz. Bu hafta sonu mümkün mertebe iş yoğunluğuma bağlı olarak rotamızı ve konaklama...
  12. barbecue

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Serdar Bey, Seri üretime geçtiğinizde ayrıca tebrik edeceğim:) Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

13. barbecue

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Bir kere daha tebrikler ....
  14. barbecue

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Sorumun cevabını ben buldum. Merak edenler için buyrun lütfen... http://www.instructables.com/id/All-in-One-Portable-Solar-Power-Unit-220V-12V-5V-A/
  15. barbecue

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Serdar Bey, Rica etsem linklerini paylaşır mısınız? Ben bulamadım sitenin içinde.

16. barbecue

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Serdar Bey, Günaydın ve tebrikler... Keşke bu işi profesyonel seri imalata dökseniz... Elektronik hiç anlamadığım ve fikir yüretemeyeceğim bir konu, ama yapmış olduğunuz ürün tam da aradığım şey derler ya aynen o. Tekrar tebrikler, sizi takip etmeye...
  17. barbecue

Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden?

Ynt: Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden? Evde "Safari" kullanıyorum ama fark eden bir şey yok. Tahminim forumdaki yoğunluktan dolayı bu gecikme yaşanıyor. Sabır demekten başka yok. Ben bazen sayfayı açmaya kalkınca "Temporarily Unavailable" ifadesi de karşıma çıkıyor
  18. barbecue

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

Ynt: Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba Hüseyin Bey, Öncelikle kaza konusunda çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın ve hepimize sağlık sıhhat versin. Yeni aracın gelişimlerini buradan hem merak hem de heyecan ile takip edeceğim. Selamlar, sevgiler... Burak...

19. barbecue

Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden?

Değerli Dostlar, Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum ve son bir haftadır foruma ulaşırken inanılmaz duraklama ve gecikme yaşıyorum. Benzer sorun evdeki Ipad'den Tapatalk ile girerken de yaşıyorum. Benzer sorunu yaşayan veya buna bir çözüm geliştiren oldu mu acaba? Selamlar, sevgiler... Burak...
  20. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan Bey, Niyet çok araçtı... Ama bazı özel ve diğer nedenlerden dolayı biz tek araç kaldık... Tek araç olarak, eşim, oğlum ve ben seyahate çıkıyoruz. Amacımız kısıtlı zaman zarfında olabildiğince Doğu Karadeniz bölgesini ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri