Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abicim senin işi zor valla ağzınla kuş tutup arabayı kanatlandırsan Cihan yine bir kulp bulur, keşke gelebilsem ama imkazsız .

2. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Müco delimiyim 100 TYT anın içine dalayım , hele birde Cihanın çenesi var ki sorma, arabayı yaktırır bana orada, Ama seni bizim arka bahçede misafir edebilirim bir kaç günlüğüne , dönüş için ucak biletini ayarla yanlız, meşhur TYT parkurumuz var , Biri gelir...
  3. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar heee unuttum söylemeyi o suya soktuğum şeyi uzun zamandır günlük kullanıyorum ben :D :D

4. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ulen ne atıp tutması ne cevap vereceğini bile yazdım aynen vermişsin cevabı :D :D Benimkinde pavyon lambası yok maalesef tüm göstergeler analog telli cins , taş devrinden kalma :D :D :D
  5. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D :D Yok abicim Müconunkinin yanında ortaçağ şeysi o.

6. discovery-V8

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye :D :D :D Hiç sorma Cem , Cihanın diline düşeceğine ........ :D :D :D Enişteye Allah sabır versin .

7. discovery-V8

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Yakışır Kürşad a. ;)
  8. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Girmez zaten, vereceği cevap gayet net şöyle , "ne işim var benim suda , arazide " :D :D :D Birde derler ya LR servise TYT yıkamacıya :D :D :D Zaten hep yıkamacıda araçları, parlat parlat seyret ,sonra hiç arıza çıkarmıyor maşşallah , çıkarmaz tabi durduğ...
  9. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Umut efendi buraya seni bekliyoruz :D :D :D

10. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Rolex gibi değil bildiğin manuel gösterge kardeşim :)

11. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ebenin gözü tevbe tevbeee, videoyu koyucam , o göstergeler manuel, ve water proof ister inan ister inanma, LR için tasarlanmış sensörleriyle birlkte geldi, cuk cuk oturdu hepsi. DVD dediğin şey cama monteli navigasyon cihazı ,onu biz modifiye ettik dvd ekranı...
  12. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D :D :D :D

13. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar water proof dur ozaman :D :D :D :D
  14. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D :D :D yapılıyorsa yapar valla :D rolex mi bu :D :D :D :D
  15. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D :D :D :D Dur Müco fiber kaput peşinde şimdi :D :D :D

16. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Çağlarcım Seninle konuşmuştuk hatırlarsan gelsem seninle gelecektim zaten, niyetimde vardı ama imkanlar el vermiyor, günü birlik veya kısa mesafe dışında biryere kıpırdayamam. Yinede teşekkürler.
  17. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Müco valla çok isterim ama imkansız, hem işler yoğun hemde kamplı gezilere gelemiyorum ev dağın başı çoluk çocuğu bırakamam. ;)
  18. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Adamın arazi anlayışı farklı diyosun yani :D :D :D :D

19. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yalanmı Hacı abi, Senin kuzi yi sen hiç gördünmü arazide :D :D
  20. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Müco senden korkulur valla :D Şu arabaların ışığıyla boyasıyla falan uğraşacağınıza birazda arazide falan görsek hiç değilse foto moto, gam yemiyecemde, yazıktır günahtır okadar besliyorsunuz bu toytoyları hiç değilse bırakın biraz işlerini yapsınlar. Tanıdığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri