Arama sonuçlarınız

1. Y

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: Hilux Hayalim Gerçek Oldu..1998 2.8 Hilux Artık Benim.... Resimlere bakıcaz diye tepe taklak olduk be yaww ;D ;D

2. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Baktığımda 220,60 TL olarak görünüyor. Yani 4 tanesi 882,40 TL yapar. Sizin +KDV sanırım.
  3. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Eğer +KDV deil ise süper bir fiyata almışsınız. Ben aynı lastik için geçen yıl Ankara'dan tanesi için 220-230 TL fiyat almıştım birçok Petlas bayisinden.

4. Y

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu Selim bey, Foto ve anlatımınız için çok teşekkürler. Bu geziniz benim hep hayal ettiğim bir gezi olmuş. İnşallah bende birgün böyle bir geziye çıkabilirim (Süper Loto'yu tutturdummu tamamdır ;D ).
  5. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Alırlar, kendin Süleyman bey yada benim gibi ;D 500'e satabilecekken, lastikçi 200 tl sayarak alır ??? Tercih meselesi.

6. Y

Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. ++1

7. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar geçen kış sadece 3 ay kullandığım Achilles marka (Amerikan markası) kışlık lastiklerim satılıktır. Ben Ankara/Dikmen gibi dik rampaların olduğu bir semtte kullandım ve hiç bir sıkıntı çekmedim. Fiyat: 580 TL'dir. Malum sitedeki ilan kodu: 135852505
  8. Y

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Aman çok şükür, sizin adınıza çok sevindim. Gerçi o yıllarda ben henüz yoktum ama DEVLETİN "Series III"leri vardı diye biliyorum. (Tedaş'ın - Askeriye'nin) Yanlış da biliyor olabilirim tabi. Bu arada sinirlenmenizede, defender sevenlerle uğraşmanıza yada inceden laflar...
  9. Y

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Bülent bey yanlış anlamayacağınızı ümit ederek bişey sormak istiyorum. Küçükken size Defender mi çarptı acaba? Bunu dalga vs. için deil ciddi ciddi soruyorum. Saygılar.

10. Y

Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.

Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin. Abi bu arkadaşı, yine buna benzer bir konu açarak daha önce dinlemiştik. Durum gerçekten vahim, ama her psikiyatrik vakaa gibi bir kabullenememezlik söz konusu :-\ :-X Düşünün adam başka bir forumdan atılmış ??? ??? Artık...

11. Y

Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.

Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin. Sayın turbolinea, eğer Ankara'da iseniz tanıdığım bir psikolog var, sizi oraya yönlendirebilirim. Ruhsal durumunuz çok iyi görünmüyor :(
  12. Y

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi 90 Bg. dizeller 5 ileri vitesli deilmiydi? Benmi yanlış biliyorum. Sadece 110 Bg olanlar 6 ileriydi bildiğim kadarıyla. Bu arada benimde 110 bg dci dusterımda (4x2) böyle titreme olayı olmamıştı, fakat rampadayken 2000 devirde kullanıyorsanız belki...

13. Y

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Dunyada Volvodan sonra Turkiyede ilk anadol kirim testi yapti Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=60184.200;last_msg=1281311#ixzz2erstNO00 Sonuç ? ???
  14. Y

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Arka cam otomatiği nerede acaba? ::) ::) ??? ???
  15. Y

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) +1

16. Y

Satılık Duster

Ynt: Satılık Duster Deerkenn, ayrıntılar da geldi ;D ;D
  17. Y

Satılık Duster

Ynt: Satılık Duster Nasıl bir araç (Duster bilgisi dışında) sattığınızı belirtseymişsiniz, yada ilana koyduysanız linkini koysaymışsınız, iyi olurmuş :D İnsanlar sadece "aracımı satıyorum" diyen birini niye arasınki ;)
  18. Y

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası Taner bey öncelikle aracınız hayırlı olsun ve de geçmiş olsun. Sanırım bi yanlış anlaşılma yüzünden biraz kızdınız, ama 3. sayfada "4X4-90BG" nicli arkadaş, sizin fotoğrafınıza ve Duster'ın kabiliyeti için övgüde bulunmak için bir yorumda bulunmuş gibi...

19. Y

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Evt, tüketim değerleriniz 4x4 ve 110 Bg'e göre oldukça iyi ve de 12-13.000 km'den sonra daha da düşecektir. Tekrar hayırlı olsun.
  20. Y

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Aracnız 90 mı 110 beygirmi acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri