Arama sonuçlarınız

1. T

2004 Jeep Gcherokee Overland İcin Cok İyi Usta Ariyorum.istanbul Ya Da İzmir D Ya Da Canakkaleye Yak

Arkadaslar merhaba. 2004 overland aldim..1 senedir biniyorum. cok seviyorum. Canakkalede bir usta bakiyor. fakat ben konusunda ozellikle de Grand Cherokee de uzman ama hesap konusunda da insafli bir servis ve usta ariyorum. jeep imin dilinden anlayan her turlu sorununu anlayabilecek birilerini...

2. T

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin merhaba, 2004 overland on kapi camlarinin dis yan siyah fitillerini ariyorum..arkalar cok ii durumda ama onler biraz koselerde ezik gibi... 05322922890 turgay
  3. T

2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ?

Ynt: 2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ? tesekkurler, biraz once bir arkadasimla da ayni dogrultuda fikir birligine vardik..

4. T

2004 overland cherokee simit tup takilabilir mi? tuvden gecer mi ?

Arkadaslar; sonunda bir Amerikan arac hastasi olarak 2004 overland aldim.Uzerinde atiker tup sistemi var..ama ben aldigim arkadastan su anda mevcut bagaj icindeki gaz deposunu simit tip ile degistirmesini soyledim. O sekilde anlastik..Satan arkadas 2 gundur istanbulda 3 farkli otogaz montaj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri