Arama sonuçlarınız

1. N

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

İklil Bey, hepsini okudum ve notlarımı aldım. Çok teşekkür ederim. Tempo bana acaip hızlı anlaşılan tam kaplumbağa gibiyim. Venedik için bana baskı devam ediyor. Uçakla gittiğim zaman sanki seyahat etmemiş gibi hissettiğim için benzer rotayı Venedik hedefli yapma ihtimalim oldukça yüksek...

2. N

Mart Nİsan 2018 Küçük Balkan Turu

fotoğraf araması iyiymiş:))
  3. N

Seyahatlerde eşimle kaldığımız yerler arasında kesinlikle kalınmasını tavsiye edeceğim iki yer var. Bunları mutlaka eklemek lazım. Birincisi; airbnb den bulduğum Villa Jordan : Jordan aslında Yordan, villa yazdığına bakmayın mini motel gibi bir yer. İhtiyar delikanlı (75 garanti) Mirço ve eşi...

4. N

instagram streamandrain Makedonya, Ohrid gölü kaynaklarından biri. Burası St. Naum Manastır bölgesinde kayıkla gezinti yapılan yer. Bu kayık gezintisini mutlaka yapın ama 2 kişi hemen hadi gidelim demeyin bekleyin en az 4 - 6 - 8 artık kaç kişi olursa o kadar ucuza gelecek. Kayık dediğime...
  5. N

instagram streamandrain Arnavutluk yolları, Ohrid göl kıyısı, alt taraftaki yerleşim yeri Lin kasabası , kıvrımlı yollar ama güzel.

6. N

Galiba bu fotograf Süzebolu (Sozopol) da çekmiştim. (Bulgaristan)

7. N

instagram streamandrain Ohrid de eski Türk evleri arasında gezintiden bir kesit. Ohrid de eskiden Türk sayısı oldukça fazlaymış ama maalesef Bosna daki savaşın domino etkisiyle epey bi gitmek zorunda olanlar olmuş. Bu elbette teyide muhtaç ama 5-6 bin kişiden bahsediliyor.
  8. N

instagram streamandrain Saint Naum Manastır Bahçesi, sandalyeler hoşuma gitti.
  9. N

Üsküp, Makedonya

10. N

Benden günah gitti , hoşuma giden fotoları karma atıyorum:)) Çok eski bir yayla hanı.. (Rize) 10 sene kadar öncesinde faaldi. Şimdi başka bir tane fotoğraf çektiğim yerde yapılmış. Bilinen bir nokta bakalım bilen olacak mı?

11. N

Minnacık siyah mantar, Rize Yaylaları:smiley:) Endemik bir tür olsa gerek. Mantar bilenlere de sordum ne tür bilemediler. Araştırma yapacak olan varsa yardımcı olurum.
  12. N

Batum Merkez Batum , Mirala Milli Parkı

13. N

Alaca cami, Kalkandelen (Tetevo) Makedonya ,
  14. N

Matka Kanyonu, Makedonya (Mutlaka görülmeli, Üsküp den belediye otobüsü var, ucuz, en az 2-3 saat)
  15. N

Gagavuzya başkenti Komrat girişi (Moldova)

16. N

Ravadinovo Şatosu (Çakma Şato) , Süzebolu (Sozopol) , Bulgaristan, Giriş 20 leva, çok pahalı derseniz on levaya iniveriyorlar.
  17. N

yoruldum:))
  18. N

Alaca Cami, Kalkandelen (Tetevo) Makedonya Bu kadar renkli bir cami dünyada yok. Mutlaka görülmeli.

19. N

Milenyum haçına giden Teleferik (Üsküp) Makedonya
  20. N

Ohrid Bay of Bones Müzesi St Naum Manastırı ve doğal alanlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız