Arama sonuçlarınız

1. N

Arabayla Bulgaristan, Nesebar

Park konusunda özellikle denize girdiğimiz yer ile ilgili verdiğim bir koordinat vardı. ücretsiz olarak aracı park ettiğimiz yer : 42.673865, 27.707011 Bu koordinat artık yok.. Halbuki sokakta tek park yasağı levhası bile yoktu. Bu sokakta bulgar plakalara dokunmuyorlar ama benim arabayı...

2. N

Bugün rutin deniz ve gezilerin haricinde Türklerin daha yoğun olduğu 42.749950, 27.546037 türkçe Koparan , bulgarca Poroy olan köyü ziyaret ettim. Köy tam emeklinin arazi alıp yerleşeceği yer. Köyde yollar genel olarak asfalt ama Cami nin olduğu sokak en kötü yol. Buradan 5 km batı da Galabets...
  3. N

Bugün hava yağmurlu olması nedeniyle Varna yoluna vurduk. Varna ya daha önce de gittiğimiz için sadece bir kaç alışveriş merkezine girdik. Varna da decathlon bizimkilerden ucuz. İKEA da ise fiyatlar birebir aynı. Yollar genel olarak virajlı ve ormanlık araziler. Manzara çok güzel. Dönüşte...

4. N

benzin akşam aldım. 95 oktan 2.29 leva, 100 oktan 2.50 leva..... Bulgaristan da şu ana kadar bizden ucuz diyebileceğim bal ve et oldu desem yeridir. Benzin de ucuz sanıyordum ama 2.29 bazı yerler de 2.25 leva ucuz değil. 7 liraya yakın bir fiyat. Burgaz da aracı park etmek için mavi bölgelere...
  5. N

Eski Nesebar da aracıyla gelip konaklayacaklara ek bilgi. Eski Nesebar sadece kartı olan araçların girebildiğibir bölge. Ben şu evde yer ayırdım falan bariyer ( 42.659843, 27.733790 ) önüne geldiğinde işlemiyor. Bu nedenle kalacağınız yerle önceden görüşün ve kartı size getirmesini rica edin. Ya...

6. N

2018 Kuzey Kafkasya Ve Gürcistan Vw Caravelle

çok güzel bilgiler . teşekkür ederim. Şu Rusya vize konusu bi türlü çözülmedi gitti. Vizesiz rusya başladığı zaman bölgeye turizm de canlanacak gibi görünüyor. Güvenlik konusunda siz endişe yok diyorsunuz ama ben gürcistan da yasadıklarımdan sonra gitsem dahi çok dikkatli olmam gerektğini...

7. N

Bulgaristan tatillerimiz çoğalmaya başladı . Bu Nesebarı biz biraz sevdik galiba. Taze bilgileri hemen aktarayım efendim. Mayıs 2019 sonu Dereköy üzerinden bulgaristana giriş yaptık. aylık yeşil sigorta ve iki kişinin aylık sağlık sigortası toplamı 97 euro ve 16 tl X 2 = 32 TL yurtdışı harcı...
  8. N

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Arif Bey ve ailesinin gezisi muhteşemdi. Ama o kadar cesaret bende yok....:))
  9. N

Batum Gezİ Notlari

Benim başıma gelenler Batum da değil Poti ile Kutaisi arasında gerçekleşti. Yani olay maalesef Batum a has değil.....

10. N

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Hocam şu yeşil pasaporta rusya vizesi kalkarsa bi araya gelip bi görüşelim. Ben kamu emeklisiyim. Hayal rota kuzeyden yakutistan ve oradan japonya ve güneyden dönüş ama bu çok zor. Fakat bu sene Yakutsk dan birisi bizi davet etti. 20 Haziran onları festival zamanlarıymış.... Hanımlarla bu rota...

11. N

Bir solukta okudum desem yeridir. teşekkür ediyorum. Asya bölgesini araçlı seyahatlerde güvenli bulmuyorum. Bununla ilgili birçok gerçek maalesef ortada duruyor. Hele benim gibi kalp ilaçları taşımak zorunda olan biri için daha da zor. Gürcülerin davranışlarında tutarsızlıklar biraz azaldı ama...
  12. N

Bulgarİstan Gezİsİ (burgas-varna)

çok güzel yazı olmuş teşekkürler. Nessebar da yarımada bizim çok hoşumuza gitmişti. Sezon dışında olduğumuz için sokaklar da tenhaydı.. 2019 da o taraflara arabayla gitmeye galiba devam edeceğiz. Instagram ; streamandrain

13. N

Batum Gezİ Notlari

Bilgiler taze ve güzel. Çok teşekkürler. Sigorta konusunda çelişkili bilgiler var. Bu sene (2018) başıma geleni hızla aktarayım sizlerde aynı hatayı yapmayın. Resmiyete bakarsanız aslında aracınızın yurtdışı sigortası da varsa gürcistan da da geçerli... ama kazın ayağı öyle değil...
  14. N

Trans-sibirya Demiryolu Gezisi

Omsk ile ilgili bir bilgilendirme yazısı yazarsanız çok güzel olur.. İnşallah yolumuz oralara düşer.
  15. N

Bakü Gezi Notları

Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Bakü de devamlı gidip gelen bir dostumuz sayesinde 4 yıldız diye geçen merkezde Azcot Hotel de yer ayrıltıldı. Ücrete Havalimanından karşılama ve uğurlama da dahil edildi. 4 yıldız otel konforu beklemiyorum ama merkezi olması bizim için iyi oldu...

16. N

Bakü Gezi Notları

Röntgeni sağlam çekmişsiniz. Tebrikler. Bakü ye daha önce iki kere ve genel olarak iş odaklı gitmiştim. Yeni havalimanı açılınca acaba nereye gitsek diye bakarken Aralık ayında oldukça ucuz sayılabilecek iki bilet yakalayınca Hanımla Bakü yolcu adayı olduk.... Otel konusunda bir dostumuz...
  17. N

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

çok güzel bilgi ve videolar ellerinize sağlık. Kullandığınız araç kamerası da güzel iş çıkarmış. marka modeli hakkında da bilgi alabilirmiyim? Ne kadar süre kayıt yapıyor , çakmakla mı çalışıyor, kullanımı kolay mı falan. :)) teşekkürler
  18. N

Yeşil Sigorta Hakkında

yeşil sigorta konusunu hortlatayım... Türkiyede fiyatları her yerde standart. Turing bu fiyatları sitesine zaten eklemiş. Belki bazı sigorta şirketleri % 3-5 kendi kazançlarından fedakarlık yaparlarsa o kadar indirimli alınabilir. Burada benim aslında istediğim günlük , 3 günlük , haftalık...

19. N

Mart Nİsan 2018 Küçük Balkan Turu

Sofya da kaldığımız yer şehrin göbeği değil biraz kenar semtiydi. Evler eski sistemden kalma bloklardı. Gelir düzeyinin yüksek olmadığı da aşikardı. Bu bölgede araç 3 gün kaldı. Her seferinde acaba diye içimden geçmedi değil. Fakat sorun yaşamadık. Nessabar da ise zaten hiç aklıma bile gelmedi...
  20. N

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Çok teşekkürler.. Bu bilgiler çok işe yarayacak. Bosna Hersek yolları hem kıvrımlıdır ama bir o kadar da doğa ile iç içedir. Hele Saraybosna - Visegrad arası acaip tünel sırası vardır. Ayrıca Banja Luka yolları da yeşile doyurur. Bir müddet kaldım ve gitmediğim şehri kalmamıştı.. Savaştan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri