Arama sonuçlarınız

1. theta

Karavan Diyaframlı Su Pompası Bakımı

Merhabalar, epeyce olmuş yazamayalı Gezenbilir' e ... Geçen hafta Poyrazlar gezimizde temiz su deposu boşaldı; doldurduk çeşmeden biraz ama pompa suyu basamadı :( Epeyce uğraştım yeniden su dolana kadar içine... Normalde diyaframlı pompaların su dolduruduğunuzda yeniden çalışma basıncını...

2. theta

Trafik Sigortasi Kampanyasi Için Liste

Buğra Bey, bizim ve babamların bilgilerini gönderdim. Ailedeki diğer iki karavanın bilgilerini de yarın toparlayacağım...
  3. theta

Led Mini Lüks Lambası Projesi

Lambamızın daha da geliştirilmiş bir versiyonunu tasarladım. Nirvana ya yaklaştı ;) Öncekine göre geliştirmeler şöyle: 1. Tamamen kapalı ve özel tasarım gövde sayesinde su geçirmez (tam anlamıyla) oldu 2. Ağırlığı %25 azaltıldı 3. Tüm pillere aşırı deşarj koruma devresi eklenerek pil ömrü...

4. theta

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bana göre araç, karavandan ziyade içerisine mobilya yapılmış bir minibüs olmuş. Motosiklet taşıma konusunda motosikletin ağırlığı çok önemli; 100kg üzeri motosikletlerde aracın altına takviyeler yaptırmanız gerekebilir...
  5. theta

Babamın Karavanı :) Hymercamp 46...

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Mehmet Bey. Sertleşmeyen tip macunlara örnek olarak Dekalin Dekaseal 8936 veya Sikaflex 221i örnek verebilirim. "Dauerelastische dichtmasse" olarak Google latırsanız daha detaylı bilgilere ulaşırsınız. Bir de endüstride kullanılan bant...

6. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Eğer takılan parça sökülmeyecekse PU mastikler uygun olabilir. Yapışma güçleri nötr silikondan bile çok daha iyidir ancak onların da esneme miktarı sınırlıdır. Uygulamadan önce çoğunlukla yüzeyi temizleyip aktive eden "primer" lar kullanmak gerekir. UV...

7. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Sn. karaali71. Bugün su ısıtıcısını monte ettim. Bir defada çalıştı :) Kalorifer bacasının montajında bir düzgünsüzlük vardı. Üşenmedim, onu da söktüm. Yaygın bilinenin aksine, karavanlarda dış cephe elemanlarının montajında üstten silikon...
  8. theta

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Sisteme bak, 700TL ye trafik sigortası yaptırdığımız için seviniyoruz! Motosikletime de en ucuz 193TL ye sigorta yaptırabildim. 75TL idi geçen sene!!!
  9. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürlerrr :)

10. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Aynen Levent Bey, keyfi yerinde, sağını solunu keşfediyor şu aralar :) "Kazan dairesinin" içini de temizledim; orijinal hortum kelepçeleri plastikti; onları değiştirip boyleri yerine monte edeceğim haftasonu. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

11. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Çok teşekkürler İlhan Bey, Sn. ince999... Kişisel alışverişleri açık forumlarda yazmayı doğru bulmuyorum ama pek ucuza mal olmadı diyebilirim. Ancak araç hem bizim taleplerimize çok örtüşüyordu hem de gerçekten çok temiz ve iyi kullanıldığı için...
  12. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Armağan Bey :) Şadan Bey, evet, araç 11.06.1991 de Hewa A.Ş. tarafından ithal edilmiş ve 7 gün sonra Sabah Yayıncılık A.Ş. ye satılmış :)

13. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Şadan Bey. Faturası duruyordu araçta, bakarım akşam nereden alınmış.
  14. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Ferhat Hocam, bendekilerde elektronik arızası çıkmadı şükür; çıkarsa yapabilecek oldukça bilgili arkadaşlar tanıyorum ama ;D Teşekkürler Aslan Bey, var başka resimleri ama bu yaz çekeceğiz esas "oba" halinde kısmetse ;) Mesela ekteki var:
  15. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Bir minik onarım da lavabo üzerindeki kapağı açık tutan plastik klipsin kırılan topuzu için yaptık. Yakışıklı oğlumun çocukluk legolarından bir eklemi, kırılan parçayı Dremel ile delip içine sıkı geçme yaptık; harika oldu :) Bakınız resim:

16. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Evet, Özgür Bey den aldık. Ama kırılan bir şey yoktu cihazda; nedendir bilmem bu boylerlerin çıkışlarını ince bir kalay alaşımıyla lehimlemiş hep Truma. Zamanla sanırım titreşim ve ısıdan bırakıyor; gümüş lehimiyle oldukça sağlam bir birleşme...
  17. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Hakan Bey, Hüseyin Bey :) Kullanım kılavuzu yazıyorum zaten şimdi bizimkilere, resimli-Türkçe :))
  18. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Toplanmış boyler evin salonunda :) Bir ara monte edeceğiz artık!

19. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Eveet, boyleri hallettik dün gece. Gardolabın içerisinde vidalı bir rafla ayrılmış "kazan dairesini" açtık önce:
  20. theta

Ynt: Babamın Karavanı :) Hymercamp 46... Teşekkürler Yücel Bey :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri